Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 18:35

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 19 Sau 2008, 15:37 

Beda tokia (316i, '94, compact):
Saltas uzsiveda ir dirba idealiai.
Pasyla temp iki norm. Vaziuoju. Sustoju prie sankryzos apsukos nukrenta iki 2000 aps/min ir laikosi. Paskui per kokias 5 sek. letai nukrenta iki norm. Kai vedu silta varikli - pagriebia ir padusta. Antra karta vedant reikia pavaryt starteri kokias 5 sek, kol po truputi uzsiburbuliuoja. Kuro eda daugiau (logiska jei mieste daugiausiai su 2000 aps/min stoviu :)).
LZ keiciau nauju - sudas. Atjungus fyske nuo LEV dirba gerai ir apsukos nebeuzsilaiko, bet laisvos aps laikosi 1100 - 1200 aps/min.
Tai va probelma. Diagnostika ant variklio kazkodel neveikia. Visa kita rodo (ABS it t.t.). Kame reples?
Prasau pasidalinkit savo patirtim ir ziniomis...
ačiū visiem, kas nenumos ranka i mano beda!!!

StandartinėParašytas: 19 Sau 2008, 16:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.23
Amžius:
38
Automobiliai:
E60 530 2003'
pas mane ta pati beda tik isskyrus kad apsukos nesilaiko prie 2000rmp.buvau diagnostikoj tai sake kad temperaturos daviklis truputy nuo normos nukrypes.manau kad kita savaite reikes jy pasikeis ir tada bus aisku...

StandartinėParašytas: 19 Sau 2008, 20:47 

nu as irgi manau reikia pakeisti temp davikli. nes LEV is sroto buvau paemes, pakeiciau ir vistiek ta pati beda. buvau pakaitines varikliuka, pramuso tarpine, tai jauciu ir temp davikliui ne i gera tas isejo.

StandartinėParašytas: 19 Sau 2008, 20:50 

tiesa. o kuris cia tas temp daviklis. ju keli yra. cia gal tas kur i varikli sukasi? nes parduotuveje sake, kad geriau pavyzdi turet, nes gali neatitikt...

StandartinėParašytas: 20 Sau 2008, 21:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
http://bmwfans.info/original/E36/Lim/31 ... l-11_1381/
13. tik pradziai, kai pavaziuosi (kad variklis pasiltu), atsijunk 11, ir duok degima (tai paziurek, ar tikrai keiti ta davikli :) )

StandartinėParašytas: 21 Sau 2008, 15:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.23
Amžius:
38
Automobiliai:
E60 530 2003'
as ir kai buvau nuvaziaves pirkt temperaturos daviklio tai pasake kad geriau pavyzdy atsivezt kors as jiem pasakiau kad reikia ne to kur y skydely duomenis duoda....tipo ju yra skirtingu...parasyk ar kas pasikeite kai jy pasikeisi...

StandartinėParašytas: 22 Sau 2008, 10:46 

as susiradau pagal all in music auksciau pateikta nuoroda. detales koda parodziau parduotuvej. tai sake rytoj gaus. 40 lt tas daviklis nr. 13. Siaip "Euro auto" tinklas labai patrauke savo kainomis. BOSH LZ pirkau uz 80 lt nauja, kuro siurbliuka uz 150 gavau. Pasidomekit savo miestuose. Manau rasit geru dalyku ir neblogas kainas.

StandartinėParašytas: 22 Sau 2008, 12:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
tik geriau butu susirasti bmwfans puslapyje savo auto, ar pagal info, ar pagal VIN, tada tiksliai zinosi, kad ta dali perki. ir betka perkant susiziureti koda... nes labai daznai susiduriu su situacija, kai jie pagal kataloga gauna pora variantu ir sako atsivesk dali, parinksim, o kai turi su savim koda, nebekyla klausimu :wink:
susirandi savo auto, isidedi i favorites, tada pastoviai nereik suvedineti :)

StandartinėParašytas: 23 Sau 2008, 15:11 

susiradau. tas pats daviklis tinka daugumai BMW. siandien nusipirkau. reikes palaukt normalesnes dienos ir isidet. servise neapsimoka. geriau pats pasikrapstysiu. ziuresim kas bus. reikia tiketis kad pageres. jei ne tada reiskia LEV reikes naujo ieskot... tfu tfu tfu...

StandartinėParašytas: 24 Sau 2008, 12:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.27
Amžius:
41
Automobiliai:
E60 B54B25
Egylka rašė:
susiradau. tas pats daviklis tinka daugumai BMW. siandien nusipirkau. reikes palaukt normalesnes dienos ir isidet. servise neapsimoka. geriau pats pasikrapstysiu. ziuresim kas bus. reikia tiketis kad pageres. jei ne tada reiskia LEV reikes naujo ieskot... tfu tfu tfu...

parasyk kai pakeisi kokie rezultatai.

StandartinėParašytas: 24 Sau 2008, 13:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
na man cia labiau panasu i LEV, nei i temperaturini... bet visko buna...

StandartinėParašytas: 24 Sau 2008, 15:06 

kadangi diagnostika nepasijungia, tai ir pradejau nuo pigiausios galimos detales sitoj savo problemoj :) as irgi itariu, kad LEV bus greiciausiai, nors, kai buvau pakeites is sroto, vistiek tas pats buvo...

StandartinėParašytas: 24 Sau 2008, 15:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.12.09
Amžius:
36
pas mane panasei ant 318is .
saltas dirba normalei ,pasilus pradeda apsukos sokineti, vedant silta kartais uzgesta itt

parasykite kame problema ir jeigu padaret tai ka daret.

StandartinėParašytas: 24 Sau 2008, 17:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.12.10
Amžius:
49
Automobiliai:
E30 320 88'
wilius rašė:
pas mane ta pati beda tik isskyrus kad apsukos nesilaiko prie 2000rmp.buvau diagnostikoj tai sake kad temperaturos daviklis truputy nuo normos nukrypes.manau kad kita savaite reikes jy pasikeis ir tada bus aisku...

Tamstos, o nemanot, kad cia tureta raumeni isiurbiamo oro temp daviklis? Bent pas E30 jis eina kartu su oro srauto matuokle, tokis pimpaliukas islindes, matuoja oro temp., nuo kurios realiai priklauso apsukos. Nes jei lauke -10, o kompas mato +20. Tai jis laikys mazesnes apsukas, nei kad priklauso. Ir atvirksciai. Jis pas mane buvo nuprotejes, tai rode -50. Kazkokiu dideliu pastebejimu nepastebejau.

StandartinėParašytas: 24 Sau 2008, 18:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
kad jau E36 lygtais nebera ten to daviklio matuokleje. lygtais yra isiurbimo kolektoriuje, bet kad kazkam jis sugestu, negirdejau :roll:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 28 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: