Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 13:30

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 13 Gru 2007, 13:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.29
Amžius:
40
Automobiliai:
E39 525dA '03
Jeigu kam kaune prisireiktu, tai randasi Statybininku 7 - 407kab. tel: 313765

StandartinėParašytas: 13 Gru 2007, 23:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 750
Fisherijus rašė:
kompensuos ir dar kaip kompensuos :)

veliau parasyk kaip sekesi :lol:

tu kreipeisi i draudimo kompanija, jie tau ivertino zala, tau netiko, o toliau jau tavo reikalas kaip tu irodysi savo tiesa. tu ir irodysi, kad mazai paskaiciavo, bet uz nepriklausomu ekspertuy vertinima tau niekas nekompansuos.

StandartinėParašytas: 13 Gru 2007, 23:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 750
Fisherijus rašė:
citata is straipsnio: "Lietuvos Respublikos įstatymuose yra surašyta viskas, ko pakanka apsidraudusiam civilinės atsakomybės draudimu gauti pilną avarijos padarytos žalos kompensavimą, t.y. atlyginti remonto kaštus, prekinės vertės netekimą, žalą dėl sveikatos sutrikimų ar sužalojimų, taip pat moralinę žalą ar kitus nuostolius"

kurioj vietoj parasyta, kad kompenuos uz nepriklausomu ekspertu vertinima?
uz nepriklausomu ekspertu vertinima draudimo kompanijos privalo atlygint tik vienu atveju. pasidomek pats kokiu :) ateity gal zinosi kaip reik elgtis... :wink:

StandartinėParašytas: 14 Gru 2007, 10:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.26
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 coupe 97m. 1,8IS
as kazkodel net neabejoju kad jie man kompensuos...kaip man draudimo ekspertas paskui aiskino, tipo jis per mazai paskaiciavo nes pas ji programa neveike :) tai manai negalima uzvartyti butu kad del ju kaltes, kad ju programa neveike man teko is savu pinigu kreiptis pas ekspertus?darau prielada: jei ju programa butu veikus, man nebutu teke kreiptis :) nu aisku, cia tik mano pasvarstymai :) siaip megstantis kovot esu ir nenusileist...tad bandysiu visais budais :)

StandartinėParašytas: 14 Gru 2007, 10:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.26
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 coupe 97m. 1,8IS
nu ka pasiskambinau ir pasikonsultavau su draudimo prieziuros komisija..esme tokia kad draudimo ekspertas man zala ivertines pasake zodziu o ne rastu..gal ir butu buve imanoma susigrazinti pinigus uz ekspertus jei butu rastu et mano atveju tai teks padeng ekspertu paciam :D bet manau vistiek buvo verta pamegint :D

StandartinėParašytas: 14 Gru 2007, 12:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.11
Amžius:
41
Automobiliai:
E39
zodziu ar rastu, moket uz ekspertus reikia paciam bet kokiu atveju jei tau netinka ka suskaiciavo draudimas. O siaip geriausiai is kart varyt i savo pasirinkta servisa jei nesiruosi vest pas dede vasia i garaza :)

StandartinėParašytas: 14 Gru 2007, 12:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.26
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 coupe 97m. 1,8IS
man vistiek pikta kai visokie ishsiziojeliai nesugeba dirbti savo darbo (nors turbut esme ta kad jie taip ir turi dirbti kad zala iverintu per pus mazesne negu is tikro yra) o po to tenka is savo kisenses kreiptis i nepriklausomus...manau cia yra kazkokia spraga...:)reik duot seimui sita istatyma pakoreguoti :)

StandartinėParašytas: 18 Sau 2008, 01:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.08
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 Touring 530D 2001m
Nikas:
tawas
Jum gerai, kad nerupi kiti neapsidraude:) as vat patekau i tokia cituacija, buvo vakaras slidu, paprase draugas pavairuot bmw, tipo parduot nori, vnz kaip buvo nesigilinsiu, pamineta buvo, kad ir draudimas yra, nesigilinau, vaziuoju ir sast sankryzoj staigiai kazkaip raudona uzsidege, ir ant stabdziu islydau i sankryza, tai teko truputi atbulam pavaziuoti, ir man is galo i tarpa ilindo masina ir su galiniu buferiu jai ibreziau dureles, ir ka mane kaltu pripazino, pradejau ieskoti draudimo pasirodo jo nera..Likau ant ledo, bet pasirodo jam zala ismokes jo BTA kasko draudimas, o is manes isieskos kazkoks draudiku biuras ar anstoliai, tai dabar bandysiu kazka daryti, nes visgi esu moksleivis gyvenu atskirai, tevai neislaiko, lt taip pat neturiu niekur nedirbu vnz, dbr ant ledo likes esu :evil:

StandartinėParašytas: 18 Sau 2008, 01:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.26
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 coupe 97m. 1,8IS
tai kai pradesi dirbt jie po 50 lt kas menesi is taves ir ishsireikalaus...o as tai va niekaip nesugebu iki siol is draudimo pinigu pasiimt...siandien kreipiausi i draudimo prieziuros komisija, parasiau skunda, kad pinigai nrbuvo pervesti per 30 dienu, sake duos ziniu kita savaite, kaip ir kas:)

StandartinėParašytas: 18 Sau 2008, 01:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.08
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 Touring 530D 2001m
Nikas:
tawas
Fisherijus rašė:
tai kai pradesi dirbt jie po 50 lt kas menesi is taves ir ishsireikalaus...o as tai va niekaip nesugebu iki siol is draudimo pinigu pasiimt...siandien kreipiausi i draudimo prieziuros komisija, parasiau skunda, kad pinigai nrbuvo pervesti per 30 dienu, sake duos ziniu kita savaite, kaip ir kas:)

O reiksmes, kad esu neigalusis turi jiem ar nea? :o Nes galbut dirbti pradesiu tik po 2,3 metu..

StandartinėParašytas: 18 Sau 2008, 10:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.26
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 coupe 97m. 1,8IS
sunku pasakyti...mano atveju panele irgi buvo niekur nedirbanti ir ji labai ramiai reagavo..ten kazkaip galima padaryt, kad tau jie po keliasdesimt litu kiekviena menesi kai pradesi dirbt nuskaiciuotu nuo atlyginimu ir tiek..gal kai pradesi atidavinet pinigus, litas bus jau nuvertejes :D :D

StandartinėParašytas: 18 Sau 2008, 10:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.08
Amžius:
36
Automobiliai:
E39 Touring 530D 2001m
Nikas:
tawas
Fisherijus rašė:
sunku pasakyti...mano atveju panele irgi buvo niekur nedirbanti ir ji labai ramiai reagavo..ten kazkaip galima padaryt, kad tau jie po keliasdesimt litu kiekviena menesi kai pradesi dirbt nuskaiciuotu nuo atlyginimu ir tiek..gal kai pradesi atidavinet pinigus, litas bus jau nuvertejes :D :D

Nors pasikonsultavau db, su vienu policininku, jie pamate, kad tikrai zmogus neturi lt, tai nieko neskaiciuoja, tipo tam skolu biurui reikia irodyt, kad jie bande kazka daryti ir ieskoti, jiem reikia tik popieriu, o ne pinigu, nes jie uz ta visa darba gauna, bet kaip bus pranesiu, tai labai gera pamoka turejau delto draudimo, geriau neapsidraudus ne is vietos :roll: nes ka gali zinot.. [-X

StandartinėParašytas: 11 Vas 2008, 17:58 

Fisherijus rašė:

Na kaip tau baigesi? Ismokejo jau? Kaip su nepriklausomu eks. vertinimu draudimas sutiko ar skaiciavo vel?

StandartinėParašytas: 12 Vas 2008, 23:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.26
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 coupe 97m. 1,8IS
jo ismokejo, centas i centa tiek kiek paskaiciavo nepriklausomi draudimo eskpertai..bet labai jau delse..1,5men teko luktelt :) tiksliau palaukiau truputi daugiau nei menesi, jie pinigu nepervede, tai parasiau skunda draudimo prieziuros komisijai, tai uz poros dienu pinigai atsidure kiseneje :) nervin kai Lietuvoj tokia durna situacija su tom draudimo kompanijom..

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery