Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 17:39

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E46 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 151 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 17 Geg 2006, 13:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
:( reikes kazka mastyti ar keist ar restauruot

StandartinėParašytas: 17 Geg 2006, 13:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.03
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d
PrakalejaS rašė:
tai iki tol kol pasyla masina, nenaudoja LZ... del to ir traukia.
force rašė:
o dar kai mashyna shalta ji traukia daug geriau negu shilta, ar shita gali itakoti liamda zondas?

Kaip tai? Reiskia jei variklis dar saltas zondas neveikia? PAs mane kaip tik kai saltas variklis masina durniuoja!

StandartinėParašytas: 17 Geg 2006, 13:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
tai gal pas tave kitos problemos, pvz saltas varikli koki ora gaudo ar pan. LZ toli grazu ne pagrindinis kaltininkas traukos nebuvimu, trukciojimu ar gesimu...
wowfka rašė:
Kaip tai? Reiskia jei variklis dar saltas zondas neveikia? PAs mane kaip tik kai saltas variklis masina durniuoja!

StandartinėParašytas: 17 Geg 2006, 14:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.03
Amžius:
39
Automobiliai:
E46 320d
PrakalejaS rašė:
tai gal pas tave kitos problemos, pvz saltas varikli koki ora gaudo ar pan. LZ toli grazu ne pagrindinis kaltininkas traukos nebuvimu, trukciojimu ar gesimu...

Gal buti kad ir ora gaudyt pradejo nes po drago variklis kartais svilpt pradeda. Buvau servize tai sake kad cia bmw taip jau yra kolektorius kazkoks tai gaunasi rezonansas ar pan...

StandartinėParašytas: 17 Geg 2006, 23:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
siandien idemiai apziurejau savo LZ ir pastebejau kad vienas laidas tikrai nutrukes, susukau laida, paziuresim kaip bus, bet kad trauka padidejo ant daug tai nesakychiau, bet mashyna jautresne tapo ir varyklis trukcioja bet jau neplaukioja kaip anksciau.

StandartinėParašytas: 18 Geg 2006, 07:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 750
kokios spalvos buvo nutrukes laidas? gali but, kad jei matinimo dalinai ar visai nebuvo, liambda jau mires gai but. pas mane audi, tai is vis nutruke laidai visi buvo, tai keliu simtu km uzteko, kad liambda gatavai numirtu. paskiau dar pajunge, pavazinejau, bet jau vistiek taip ir neatsigavo.

StandartinėParašytas: 18 Geg 2006, 09:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.31
Amžius:
38
o gali LZ veluoti?

StandartinėParašytas: 18 Geg 2006, 09:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
Karalaitis rašė:
kokios spalvos buvo nutrukes laidas? gali but, kad jei matinimo dalinai ar visai nebuvo, liambda jau mires gai but. pas mane audi, tai is vis nutruke laidai visi buvo, tai keliu simtu km uzteko, kad liambda gatavai numirtu. paskiau dar pajunge, pavazinejau, bet jau vistiek taip ir neatsigavo.

juodas, mano LZ 4 laidaj. reikia paziureti kaip shalta uzsives dabar, nes be jo nenorejo.

StandartinėParašytas: 18 Sau 2008, 03:15 

Sveiki,
Gal galit patarti ka daryt su lambda zondu ?
Perdege zondas,pakeiciau i BOSH, vaziavo lyg ir normaliai jau viskas,nei apsukos nesokinejo. Bet pravaziavus apie 10km vel viskas prasidejo : apsukos sokineja belekaip,kuro sanaudos nenormalios pasidare, poto pakeiciau orginalu BMW LZ, ir vel kartojasi ta pati situacija..
Kaip ji po galais susitwarkyt? kazka girdejas kad gali but del duju,kad tipo perdegina ta zonda,bet paskutinius kartus visaj nevazineju su dujom.ar tai tiesa? ir kaip susitwarkyt ta nelemta LZ ?
ir ar galima kaip patwarkyt ar nauja keist ?

StandartinėParašytas: 22 Sau 2008, 10:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.11
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW 330XD, 2002, Touring
Hmz.. pas mane siokios tokios vibracijos yra kai variklis saltas.. is pradziu kaltinau oro pagalves, atsikabinusi duslintuva.. o cia pasiskaiciau.. gal irgi liambda zondas.. O diagnostika rodo ar liambda zondas veikia?

StandartinėParašytas: 22 Sau 2008, 12:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
pranskis - nepataisysi... bet gal net ne cia beda...
cerberis - diagnostika pradziai reikia visada daryti, pigiau gausis, nei spelioti :wink:

StandartinėParašytas: 22 Sau 2008, 15:09 

all in music rašė:
pranskis - nepataisysi... bet gal net ne cia beda...
cerberis - diagnostika pradziai reikia visada daryti, pigiau gausis, nei spelioti :wink:

all in music - o tai nuo ko pradet kazka tikrinti mazdaug ?

StandartinėParašytas: 22 Sau 2008, 15:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
pranskis rašė:
all in music - o tai nuo ko pradet kazka tikrinti mazdaug ?

pamegink patikrint itampa i LZ kur ateina. kazkas forume buvo rases kiek turi buti ant siemens ir ant bosch LZ itampa. gal ten per didelia paduoda ir degina LZ tau... neoriginalus tai dar dar, bet kad is po jo ir originalus pareitu, tai cia jau mazai tiketina, kad patys LZ kalti...
na tiesiog megink itampa pamatuoti, paskui laidus, ar netrumpina kurnors iki LZ, fiskes. gal koks LZ pasildymas neveikia...
na as neapsiimciau tikrint, testeris man ne draugas :) tokiu atveju vezu i servisa ir tiek... diagnostika ir testeris. pasakysi, kad degina LZ, tada ieskoti bedos ne juose reik.
pvz po variklio keitimo itarimas buvo, kad LZ neveikia, nuveziau, patikrino, pasirodo isvis reles vienos nebuvo ant seno motoro... tas pats M50, bet vienas siemens (2.0), kitas bosch (2.5), tai turbut siemens ir nebuvo, o gal uzmirsom ideti. na esme ta, kad pats buciau jau pradejes keitineti ir islaidos iskart kitos visai butu... :)

StandartinėParašytas: 18 Bal 2008, 12:50 

Sveiki,turiu bedele ir as su lamda zondu-buvau diagnostikoj,ten pasake,kad jis neveikia,bet paprasiau kad issiaiskintu ar jis ar kazkas su kompu ar laidais negerai-vnz reziume gavosi taip,kad i lambda zonda neateina pasildymas,bmw servise sake,kad gali buti du variantai-priklausomai nuo to koks kompas pas mane stovi(ar siemens ar bosch) kazkuris is ju supranta,kad lambda zondas neveikia ir nepaduoda i ji pasildymo...tai va-dabar bedos mano ir prasideda-nzn koks pas mane tas kompas,gal zinot kaip pasiziuret?ar reikia ardyti visa panele desines puses?Kitas dalykas-kuris is ju supranta,kad lambda zondas neveikia ir nepaduoda i ji pasildymo?...bmw servisas mane geriausiu atveju priims po menesio,kiek ilgokai laukti,kiti nelabai nori apsiimti...dar vienas dalykas-auto su dujom(jau buvo dujos is italijos parvarytai),tai cia eina specialus gal lamda zondai,nes nuvaziavus pas dujininkus mane isvare ir liepe atvaziuot kai susitvarkysiu ta savo lamda...tai va,daug cia visko prirasiau...ačiū is anksto...

StandartinėParašytas: 18 Bal 2008, 13:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
tai parasyk bent kas per masina cia, jei nori kad kanors pasakytu...
anyway, jei virs 92'9 gamybos (ne registracijos), tai bus siemens (kaip suprantu apie savo 2.0 kalbi).
del pasildymo, tai 2 variantai. kazkas su laidais ar fiske, arba rele pasildymo LZ.
tik nzn ar gali buti blogas LZ, jei tik pasildymas neveikia, juk kitur jo net nera... cia tam, kad nereiktu laukti kol ismetimas iki 300C isils...
cia klaida butent gal LZ pasildymo elemento yra. bet kazkaip neuzmaciau skaitant, kad del pasildymo nebuvimo isvis neveiktu...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 151 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery