Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 08:35

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 14 Sau 2008, 17:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
o apie lempute prie begiu rankenos ? duok linka 8)

StandartinėParašytas: 14 Sau 2008, 23:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.06.05
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 520 M52 97'
FrEk rašė:
Seip man paciam buvo ir kai nuvariau tvarkyti tai sako E39 liga neissijungia klymos peciukas,tai ten gal koki pusvalanduka ir sutvarke viska jokiu problemu dabar,net su tom bedom iskraudavo akuma net...

man panasiai yra, kondisinas per nakti visiskai iskrauna akuma, atejes po nakties masinos jau nebeuzsivesdavau, tai dabar preis nakti pastoviai istraukiu berods 7 saugikli ir viskas buna ok, bet taip uzknisa pastoviai isiminet ta saugikli, buvau pas vietini elektrika tai tas nezino kur randasi kondicionieriaus valdymo blokas, sako nenoriu as cia visko nuo nulio ieskoti... tai gal kas zino kur yra tas valdymo blokas? Gyvenu Druskininkuose tai daugiau elekriku kaip ir nera :)

StandartinėParašytas: 15 Sau 2008, 00:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.13
Amžius:
38
Automobiliai:
Kojos
nieko tokiio,kad ten birbia..ventiliatoriukas mazas sukasi ir tiek,po to issijungia

StandartinėParašytas: 15 Sau 2008, 03:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.09.11
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW
naudojausi paieska bet... jai ka tai pataisykite,o esme tokia,kad nekurti naujos temos norejau paklausti ar kas turit koki linka kur yra parodyta kaip galima butu susitvarkyti mago pixelius pas mane pabegus visa eilute vertikalei,o gal kas zinot kur tvarko Kaune... :roll:

StandartinėParašytas: 15 Sau 2008, 10:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.06.05
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 520 M52 97'
susimaisiau, ten isimu ne 7 saugikli, o 9

StandartinėParašytas: 15 Sau 2008, 14:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidiumo Narys
Klubo Prezidiumo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.28
Amžius:
36
Automobiliai:
E90 325i N52
ex.E39 M52
Nikas:
FrEk
rimaspl rašė:

man panasiai yra, kondisinas per nakti visiskai iskrauna akuma, atejes po nakties masinos jau nebeuzsivesdavau, tai dabar preis nakti pastoviai istraukiu berods 7 saugikli ir viskas buna ok, bet taip uzknisa pastoviai isiminet ta saugikli, buvau pas vietini elektrika tai tas nezino kur randasi kondicionieriaus valdymo blokas, sako nenoriu as cia visko nuo nulio ieskoti... tai gal kas zino kur yra tas valdymo blokas? Gyvenu Druskininkuose tai daugiau elekriku kaip ir nera :)

man tai viskas ivyko po signalkes idejimo,tai atgal kur dejo signala i Alta ir sakau man peciukas dabar neisijungia tai jie sakau per puse valandos sutvarke palikau as jiem masina grizias tik pinigus sumokejau ir dabar jau viskas ciki kaip ir :)

StandartinėParašytas: 09 Vas 2008, 17:57 

as prie to pacio noreciau paklausti, as garaze masina palieku neuzrakines ir kai ateinu ryte atsidarau dureles ir tas uzimas girdisi, tai norejau paklausti ar jis issijungia tik uzrakinus masina ar isijungia kai dureles atidarau? ačiū

StandartinėParašytas: 09 Vas 2008, 23:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.23
Amžius:
36
Automobiliai:
neturiu kuo pasigirti :)
As kai ijungiu savo sedynes sildyma tai indikatorius padega kelias sekundes ir uzgesta. bandziau visaip minkyt ta mygtuka vistiek indikatorius uzgesta po keliu sek. Speju,kad sildymo elementas,gal kas esat keite sildymo elementus sedyniu, ar labai sudetingas procesas? Kiek kainavo ? ačiū

StandartinėParašytas: 12 Vas 2008, 14:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.02.11
Amžius:
41
Automobiliai:
F31 318 D
E91 320 D '06 Chip tiuning
E90 320 D
E39 525 TDS '97 Chip tiuning
to pawojingas

isijungia, kai tik atidarai dureles. jei pas tave automatas, tai nustatyt gali pagal lempute prie "P", neliesk masinos ryte, o tik per langa paziurek, ar sviecia, jei ne, tai viskas ok, reiskia ir peciukas miega. atidarai duris, lempute pradeda sviesti ir ventiliatorius veikti.
jei ne automatas, palik atvira langa (vistiek nerakini, tai koks skirtumas :) ) ir ryte NEATIDARES duru ikisk galva ir paklausyk!

StandartinėParašytas: 12 Vas 2008, 20:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.01.11
Automobiliai:
E39 528
Juozukas rašė:
As kai ijungiu savo sedynes sildyma tai indikatorius padega kelias sekundes ir uzgesta. bandziau visaip minkyt ta mygtuka vistiek indikatorius uzgesta po keliu sek. Speju,kad sildymo elementas,gal kas esat keite sildymo elementus sedyniu, ar labai sudetingas procesas? Kiek kainavo ? ačiū

ir pas mane ta pati beda atsitiko.. visai nesenai silde ir vikas buvo ok. tik bac ir sugedo.. gal kas nors kokiu minciu turi?? kazkaip nelabai tikiu kad sildymo elementas. cia turetu buti kazkas panasaus kaip rele arba kaip termostatas koks kaltas.. ar as klystu?

StandartinėParašytas: 12 Kov 2008, 22:58 

kai nusipirkau masina viskas lyg ir normaliai buvo, tik viena ryta nebeuzsivedziau, kadangi buvo senas akumas pakeiciau nauja, bet tada ir prasidejo sodinimas. :x nuvariau i servisa patiksino, sako - tas klimos ventiliatoriukas, reik visa valdymo pulta keist. nusipirkau srote kita bet vel nieko! beprasmis reikalas ieskot kito manau #-o nes garantiju jokiu neduoda...
gal kas zino kur kaune sita "ventiliatoriuko" problema sutaisyt galima? :shock:

StandartinėParašytas: 13 Kov 2008, 09:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
justyk rašė:
kai nusipirkau masina viskas lyg ir normaliai buvo, tik viena ryta nebeuzsivedziau, kadangi buvo senas akumas pakeiciau nauja, bet tada ir prasidejo sodinimas. :x nuvariau i servisa patiksino, sako - tas klimos ventiliatoriukas, reik visa valdymo pulta keist. nusipirkau srote kita bet vel nieko! beprasmis reikalas ieskot kito manau #-o nes garantiju jokiu neduoda...
gal kas zino kur kaune sita "ventiliatoriuko" problema sutaisyt galima? :shock:

Paieskoje pasieskok, dabar tiksliai neatsimenu, bet buvau parases kontaktus kur man tai sutvarke. 100lt ir jokiu iskraudinejimu :)

StandartinėParašytas: 13 Kov 2008, 23:50 

cia partizanuose "Autoekspertas"? :idea: ar klystu

StandartinėParašytas: 14 Kov 2008, 00:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.14
Amžius:
39
Automobiliai:
X5 xDrive30d '09
pavadinimo nzn, bet jo, partizanuose.

StandartinėParašytas: 26 Bal 2008, 19:09 

sickdog rašė:
tas uzimas man atrodo taip ir turi buti. bet negaliu pasakyti tiksliai kas tai. del sediniu pas elektrika. kai neraso teksto kaip suprantu yra del to kad ten tie pixeliai pasimire, ir sutaisyti ju neina. nebent gal kita spidometra ideti.

beje :!: idomus dalykas, ant musu e39o kai nupirkom buvo italu kalba ir issilieje tie pixeliai ir atrode sliksciai. uzvakar nuvaziavom pakeisti kalbos, po to kai viska padare,sedu uz vairo ir ziuriu ogi visi tashkai savo vietose, niekas neisiliejo, viskas matosi, tai nzn kas cia, ar susitvarke, ar tik laikinai ar siaip stebuklai.

Kur ir kaip tu kalba pasikeitei?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery