Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 23:46

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 07 Sau 2008, 01:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.07
Amžius:
45
Automobiliai:
BMW E39 523i M52 98m.
BMW X5 E53, X5 3.0d M57N, 2005 08
Turiu E39 ir pas mane kraupiai nusedes galas,siaip auto atrodo lyg ir lygiai stovi,bet tas galas taip nemaloniai nusedes,o dar kai pasikraunai tai visiai nuseda....
Planuoju sukelt gala,na aisku proto ribose ir dzipo nesiruosiu daryt...

Noriu paklaust jeigu idesiu aukstesnes spyruokles ar amortikam tai ytakos tures,gal but ir amortikus reiktu keist? #-o

StandartinėParašytas: 07 Sau 2008, 16:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.09.04
Amžius:
34
xNerijusx rašė:
Turiu E39 ir pas mane kraupiai nusedes galas,siaip auto atrodo lyg ir lygiai stovi,bet tas galas taip nemaloniai nusedes,o dar kai pasikraunai tai visiai nuseda....
Planuoju sukelt gala,na aisku proto ribose ir dzipo nesiruosiu daryt...

Noriu paklaust jeigu idesiu aukstesnes spyruokles ar amortikam tai ytakos tures,gal but ir amortikus reiktu keist? #-o

Tikriausiai pas tave M sport suspension, manau atrastum zmogu, kuris mielu noru su tavim pasikeistu, nes zemesne kurkas graziau atrodo.

StandartinėParašytas: 07 Sau 2008, 16:20 

FAnkis rašė:

Tikriausiai pas tave M sport suspension, manau atrastum zmogu, kuris mielu noru su tavim pasikeistu, nes zemesne kurkas graziau atrodo.

O man kitaip atrodo... Man ta pati nesamone buvo, priekis normaliai stovi, o galas pasedes, o kai pasikrauna tai vapse nuseda. Nuvariau i serviza termostato keist, ir taip tarp kitko uzsiminiau apie sioki toki nestabiluma ir kad pasedus yra. paziurejo spyruokles, tai viena spyruokle vienoj vietoj luzusi, kita dviejuose vietose luzusi buvo. pasikeiciau i naujas geras, kazkokias svediskas ar suomiskas, uz dvi galines sumokejau 220 litu berods. dabar masina graziai vienodam aukstyje stovi, o pakrovus, gal net perkrovus siek tiek nuseda, bet nebetiek kaip anksciau.

StandartinėParašytas: 07 Sau 2008, 16:22 

o kas del zemesniu spyruokliu sudejimo o amortizatorius paliekant tuos pacius, tai nieko gero is to nebus, gal tik vaizdas.. labai greit amortizatoriai pareis ir tikrai nedirbs taip kaip turetu dirbti, masina plaukios. kalbu is patirties..

StandartinėParašytas: 07 Sau 2008, 16:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.09.04
Amžius:
34
MantOzas rašė:
O man kitaip atrodo... Man ta pati nesamone buvo, priekis normaliai stovi, o galas pasedes, o kai pasikrauna tai vapse nuseda. Nuvariau i serviza termostato keist, ir taip tarp kitko uzsiminiau apie sioki toki nestabiluma ir kad pasedus yra. paziurejo spyruokles, tai viena spyruokle vienoj vietoj luzusi, kita dviejuose vietose luzusi buvo. pasikeiciau i naujas geras, kazkokias svediskas ar suomiskas, uz dvi galines sumokejau 220 litu berods. dabar masina graziai vienodam aukstyje stovi, o pakrovus, gal net perkrovus siek tiek nuseda, bet nebetiek kaip anksciau.

Na kaip M sport suspension yra tai masina vienodam auksti stovi, tiek priekis, tiek galas, tik zemesne nei originali.

StandartinėParašytas: 07 Sau 2008, 18:24 

FAnkis rašė:
Na kaip M sport suspension yra tai masina vienodam auksti stovi, tiek priekis, tiek galas, tik zemesne nei originali.

sutinku, bet pas mane irgi atrode lyg lygiai stovi. ir siaip manau jei jau M pakaba tai nemanau kad ten stipriai turetu nusesti masina pakrauta, vis tik ji yra gerokai kietesne. bet cia tik paciam savininkui zinot ar pas ji M ar paprasta. :)

StandartinėParašytas: 07 Sau 2008, 19:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.07.20
Amžius:
40
Automobiliai:
E39
Man ir reiketu ant pavasario susizeminti savo auto kaip pasiulytumet tai padaryti?Dbr nenoriu ziema vis delto.Gal pjauti po zieda?

StandartinėParašytas: 07 Sau 2008, 20:19 

ka tik parasiau, kad nieko gero is tokiu zeminimu o cia vis tiek apie ta pati. :) taigi sakau, kad amortizatoriai nebe taip dirbs, del to masina ant kelio blogai stoves, o galiausiai ir amortikams batai bus. o amortizatoriai tikrai nera pigus...

StandartinėParašytas: 07 Sau 2008, 20:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.30
Amžius:
33
manau jei zemint tj det zemas spiruokles su amortikais trumpesniais iskart nes lb jau greit pareina kai vien spiruokles pakeistos, mano kaimynui tjp buvo tj gavo keist viena priekio kita galo martiza tj sudejo visus zemesnius

StandartinėParašytas: 07 Sau 2008, 22:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.07.20
Amžius:
40
Automobiliai:
E39
tai cia aisku del amortiku bet kokias spyruokles pirkti?

StandartinėParašytas: 07 Sau 2008, 23:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.30
Amžius:
33
kiek manyciau tj amortus trumpesnius ir spiruokles zemintas ir ne per kieciausias (jos ar melinos ar fioletines net nzn nes spalvos mazai ka saka,reikia pagal gamintojo katalogus ziuret) jei nori stabiluma dek dar ir kad kietas butu tada busi prikaltas prie kelio bet konforto 0 :wink:

StandartinėParašytas: 08 Sau 2008, 00:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.07
Amžius:
45
Automobiliai:
BMW E39 523i M52 98m.
BMW X5 E53, X5 3.0d M57N, 2005 08
Nea,pas mane ne M varijantas....
Mano BMW kazkada salone uzsakinejo 39 m gimimo diedukas,tai Jam sportas buvo maziausiai reikalingas :lol:

O gali but,kad per laika suseda spiruokles,na pavyzdziui daznai vazinejant su pakrautu auto?
Kalbejau su ribetom Kaisiadoryse srote kur prekiauja vien BMW detalem,tai Jie man sake,kad amortiku nereik keist,pasiule amortikus po 50lt versto BMW mazai begusio,sake jei netiks galesi grazint...tai nusprendziau paziuret kas gausis :roll:

StandartinėParašytas: 08 Sau 2008, 00:34 

xNerijusx rašė:
Nea,pas mane ne M varijantas....
Mano BMW kazkada salone uzsakinejo 39 m gimimo diedukas,tai Jam sportas buvo maziausiai reikalingas :lol:

O gali but,kad per laika suseda spiruokles,na pavyzdziui daznai vazinejant su pakrautu auto?
Kalbejau su ribetom Kaisiadoryse srote kur prekiauja vien BMW detalem,tai Jie man sake,kad amortiku nereik keist,pasiule amortikus po 50lt versto BMW mazai begusio,sake jei netiks galesi grazint...tai nusprendziau paziuret kas gausis :roll:

as beveik isitikines, kad pas tave bus luzusios galines spyruokles, arba jom jau tokie batai kad taip susedo. bet kokiu atveju gausi keist i naujas, nes det devetas irgi kate maise... nu o jei duoda amortikus uz 50 litu tai imk, jei bus blogai atiduosi :) tik prie to pacio nusipirk naujas spiruokles ir amortiku taip nevargins ir fiskas ciki bus, pamatysi.

StandartinėParašytas: 10 Sau 2008, 23:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.17
Amžius:
51
Pas mane melynos ,kai AMERICOJE vazynejau buvo ok.ir padangos 275.nu LIETUVOJE tai kosmaras tokiais keliais.Tai nusprendziau geriau jau orginalas E39. :lol:

StandartinėParašytas: 11 Sau 2008, 17:28 

o yra spyruokliu kazkoks tarnavimo laikas ar ne?kai suluzta jau skaitosi kad keisti?o jeigu pravaziuoja 300000km ir nekeistos niekada?jos geros ar jau nebe?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 19 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: