Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Vas 2025, 12:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 31 Gru 2007, 15:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.21
Amžius:
41
Sveiki, E38 97m ten kur radijos valdymas neturi BC mygtuko (tik audio ir laikrodzio valdymai). Ar yra galimybe isideti ta dali su BC? Tokia procedura kazkada dariau E36, elektros meistrelis toks garliavoj padare. Be to klubieciai rase apie keitimo proceduras...reikejo i fishke papildomai laidu ilituot. Zodziu rode kuro sanaudas, vidutinius greicius ir pan...
dabar siam E38 buvau isemes ta dali kur po magu, ir bandziau pajungt ta su BC is kito E38 isemes, bet paspaudus BC mygtuka nieko nerodo, uzgesta ekranelio apatine dalis. Ryskiai matau, kad fishkej pas mane per mazai laidu, o ten salia yra laidu dar kruva pravodkej...
zodziu gal kam teko daryt tokia procedura?
ant posukio rankeneles bc migtuko nera

StandartinėParašytas: 01 Sau 2008, 20:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.05
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e63 650i
MB CLS500
geriau nekeisk nes as jau uvau prisizaides, teko du kartus bmw centre apsilankyt, buvau uzblokaves masinos uzvedima....

EX- bmw e65 730d
BMW e63 650i
BMW e65 750i

StandartinėParašytas: 01 Sau 2008, 22:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.21
Amžius:
41
supratau, ačiū uz patarima, gal tuomet ir nezaisiu :)

StandartinėParašytas: 04 Sau 2008, 10:46 

durnokas klausimas, bet kuo skiresi BC laikrody ir BC paciam skydely? manisky tik an skydelio visas BC valdymas, laikrody su rankenele BC neteko dar matyt realiai.

StandartinėParašytas: 04 Sau 2008, 12:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.21
Amžius:
41
zodziu speju pas mane net nera galimybes jo isidet...nes skydeli irgi nera. O del to kur kaip kolega vadini "laikrody" tai kaip tik daznai buna BC mygtukas...as mazai mates be jo.

StandartinėParašytas: 04 Sau 2008, 13:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.05
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e63 650i
MB CLS500
o tai jei ant skydelio palaikai desini mygtuka neatsiranda uzrasas test? man atrodo pas visus E38 turetu taip but, as buvau apkeites tuos valdymus ir isidejes su bc, man rode lyg ir viska, bet as kode funkcija ismeginau :D tai nuo tada ir nusprendziau nieko masinoje nebekeitineti:)

EX- bmw e65 730d
BMW e63 650i
BMW e65 750i

StandartinėParašytas: 04 Sau 2008, 15:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.21
Amžius:
41
ne tu tie testai tai yra, bet taip nepatogu...o kas buvo po to kode?

StandartinėParašytas: 04 Sau 2008, 20:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.12.05
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW e63 650i
MB CLS500
na Klp prie akropolio zmonos laukiau, nebuvo kas veikt tai nusprendziau pamaigyt ta bc, suradau code funkcija ir panorau isbandyt ar veikia, ivedziau kode ir isjungiau degima, ijungus degima borto kompas neuzsisviete, o masinoj starteris blokuojamas liko, tai as ten 3 valandas pravargau, ir akuma atjunges buvau ir bmw centra skambinau visas instrukcijas vykdziau, niekas nepadejo, tada atsidariau bagaznika islupau visus saugiklius, ir kaip asilas uzdariau bagazine :D na starteris pradejo suktis, bet liko issimtas kuro siurblio saugiklis ir masina nesivede, na o kai nuejau bagaznika atsidaryt, tai jo nejo atidaryt nes pritraukejas nebeveikje jo saugiklis issimtas buvo irgi, o bagazniko spyna uzrudijus ir neina rakto paskut, tai purskiau wd ir visoki kita s.. niekas nepadejo. o masinai nei centrinis veikia nei langai uzsidaro na zodziu palikt negalima.
Tai visa laime, kad zmona mano plona, tai ji ilindo i bagaznika, per ta skyle kur ranku atlosas atsivercia ir ikiso ta bagazniko saugikli, ten zmones i mus kai i nesveikus ziurejo:), na bet zodziu idomiausia kad tas pats saugiklis kuris blokuoja starteri taip pat valdo langus, ir centrini.
Tai su tokiu sudu knisaus du menesius, buvau pasidares toki kaip mygtuka, zodizu laidus ant saugiklio uzlitaves, kad ir i salona ikises, pries vesdamas ji atjungdavau, uzvedes ijungdavau, kad viskas veiktu. paskui pradejo komforto blokas durniuot, neissio neisto uzrakinta masina atsirakindavo, langai visi atsidarydavo.
Visa KLP apvazinejau niekas negalejo prisijungt, bmw centre 2 savaites eile, eile atlaukiau nuvaziavau ten tie nieko negalejo padaryt, sako sudek viska, kas buvo tada gal pavyks. sudejau tai kazkaip nulauze, grese jau 700lt man visas tas dalykas, nes galejo reiketi keist rakta.
tai va tokia istorija :) nedaryk taip nebent kas ismano tai padarys....

EX- bmw e65 730d
BMW e63 650i
BMW e65 750i

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume