Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Lap 2024, 05:51

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E30 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 63 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Gru 2007, 17:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.29
Amžius:
38
Automobiliai:
E34 2.5tds 96
tai kad negaliu pareguluot kuro padavimo kuro siurblis elektroninis!!!!ant velenelio ir ant alkuninio kiek zinau nera davikliu ar as klistu???

StandartinėParašytas: 28 Gru 2007, 18:10 

egas324td rašė:
tai kad negaliu pareguluot kuro padavimo kuro siurblis elektroninis!!!!ant velenelio ir ant alkuninio kiek zinau nera davikliu ar as klistu???

klysti abiem atvejais,yra dacikas ant smagracio,gale bloko po starteriu,ir elektriniame ir mechaniniame siurbliuose galima reguliuoti kuro padavimo kieki.tik elektroniniame geriau naudoti kompiuteri,diagnostikos,kuris rodo kuro kiekio parametrus.

StandartinėParašytas: 29 Gru 2007, 09:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.29
Amžius:
38
Automobiliai:
E34 2.5tds 96
EXvaldelis rašė:
egas324td rašė:

klysti abiem atvejais,yra dacikas ant smagracio,gale bloko po starteriu,ir elektriniame ir mechaniniame siurbliuose galima reguliuoti kuro padavimo kieki.tik elektroniniame geriau naudoti kompiuteri,diagnostikos,kuris rodo kuro kiekio parametrus.

jo ant smakracio ira bet tu minejai alkuninio ir velenelio ten tikrai nera davikliu

StandartinėParašytas: 29 Gru 2007, 21:30 

all in music rašė:
EXvaldelis rašė:
pasistatai degimo kampa,

taigi degimo kampa davikliai reguliuoja... (nebepamenu, ar velenelio, ar alkuninio)

tu turejai uomenyje sita posta,as neminejau jokiu davikliu.o degimo kampas,kitaip sakant kuro ipurskimo laikas reguliuojamas su siurbliu,indikatoriaus pagalba.sis modelis{tavo} turi tik viena,kuris skaiciuoja nuo smagracio,o ne nuo veleno. to ALL IN MUSIC;dacikai degimo kampa reguliuoja 2.5d ir 3.0d.o 2.4 d ar td ipurskimo kampa sureguliuoji su indikatoriumi,ir kompas informacija ima is purkstuko su laidu,ir jei bus siurblys blogai pastatytas,tai ir purkstukas duos toki degimo kampa koks yra is siurblio,taip!?

StandartinėParašytas: 31 Gru 2007, 01:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.29
Amžius:
38
Automobiliai:
E34 2.5tds 96
as nezinau kaip ten kas bet tesiog sakau kad nezinau kur vazuot ka tvarkit kad sumazint kuro sanaudas nes as taip manau visi perka dizelius nes jie maziau kuro valgo bet kai turi dizeli ir jis valgo vidutiniskai 13 tai nelaibai man su juo gaunasi pigu vazinet

StandartinėParašytas: 31 Gru 2007, 01:45 

egas324td rašė:
as nezinau kaip ten kas bet tesiog sakau kad nezinau kur vazuot ka tvarkit kad sumazint kuro sanaudas nes as taip manau visi perka dizelius nes jie maziau kuro valgo bet kai turi dizeli ir jis valgo vidutiniskai 13 tai nelaibai man su juo gaunasi pigu vazinet

nu kas tiesa ,tai ne melas!siaip dauguma sako,kad valgo apie 11l,tai manau dabar ziema 13l nera beprotybe,bet ir nemalonu.jei nemeta daug juodo dumo,taio tada kuro kiekio nelabai ir bus ka sumazinti.pirma aisku,oro filtras,kuro,na dar reiktu kuro ipurskimo kampa patikrinti ir tada nusiraminti. :D

StandartinėParašytas: 31 Gru 2007, 03:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
36
Automobiliai:
E34 2.5i '88 kažkur iškeliavo
E34 2.4 TD '89 kažkur iškeliavo
E30 1.8i '90 po presu
E34 2.5 TDŠ '93 po presu
nu kas tiesa tas ne melas, bet mano 524 su el siurbliu imdavo 7.5 bet kai lenkesi siurblys tada eme 10 , pakeiciau i mechanini ir imdavo max 9, sutvarkiau degima ir normaliai vaziuojant 8.5 :)

StandartinėParašytas: 31 Gru 2007, 03:16 

ir kazkodel dazniausiai E30 2.4td vairuotojai susidurdavo tuo neekonomiskumu

StandartinėParašytas: 31 Gru 2007, 03:16 

pas drauga buvo E36 2.4 td automatas 95m. beda tokia pat tai kaltas buvo siurblys kazkur parejas ir kura lauk warydawo

StandartinėParašytas: 31 Gru 2007, 03:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
36
Automobiliai:
E34 2.5i '88 kažkur iškeliavo
E34 2.4 TD '89 kažkur iškeliavo
E30 1.8i '90 po presu
E34 2.5 TDŠ '93 po presu
i E36 nejo 2.4td, maisai kazka..

StandartinėParašytas: 31 Gru 2007, 14:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.29
Amžius:
38
Automobiliai:
E34 2.5tds 96
nu nepasakiciau kad pas man siurblis lenkesi kuresi beproblemu!

StandartinėParašytas: 03 Sau 2008, 21:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.10
Amžius:
39
Automobiliai:
[E46] 320D touring '05
ex [E36] 325td touring '96.04
kai rasi beda prasau parasyk ka ir kur dariai!! ikisiu ir as savo trigrasi, pas mane 318tds, 16 ryja ramiausiai, zinau kad teka dar kazkur, bet snd pasiemiau is autovisatos turejo rast kur teka, taj tik masina veltui diena prastovejo, tipo nerado pro kur teka.. meistrai mat dar skaitosi :? gal kas patars kur reguliuoja ir tvarko tuos siurblius (nes jauciu kad pas mane per siurbli teka)?

StandartinėParašytas: 04 Sau 2008, 09:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.29
Amžius:
38
Automobiliai:
E34 2.5tds 96
mykolaila rašė:
kai rasi beda prasau parasyk ka ir kur dariai!! ikisiu ir as savo trigrasi, pas mane 318tds, 16 ryja ramiausiai, zinau kad teka dar kazkur, bet snd pasiemiau is autovisatos turejo rast kur teka, taj tik masina veltui diena prastovejo, tipo nerado pro kur teka.. meistrai mat dar skaitosi :? gal kas patars kur reguliuoja ir tvarko tuos siurblius (nes jauciu kad pas mane per siurbli teka)?

Pas man tikrai ne pro siurbli nes jai pro ten leistu tai manau matitusi butu pvz slape aplink kur nors :!: :?: vakar ir mano prastovejo pas viena meistreli jis paziurejo sake butinai reikia prie kompo junktis nes is akies ten nieko neprireguliuosi aceit viskas valdoma elektronika :roll: meginsiu senden i dizel serviza nuvarit Utenoi ten kiek girdejau visai baika meistrai dirba meginsiu usirasit ir laukt kada mano eile ateis.......

StandartinėParašytas: 16 Sau 2008, 10:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.29
Amžius:
38
Automobiliai:
E34 2.5tds 96
vizdelto apsiraminau manu pas man kuro sanudos normalios vizdelto jau 19metu mano auto tad manau nera ka is jos noret vazuoja traukia gerai ir tuo ptenkintas :) o seip susiradau knigute namie apie E30 duomenu tai ten parasita kad ji nauja turejo mieste valgit 9.6l ant 100km tai manu kai tokiam senukui miete 11-13l dar truputi ir miktelnu nemekstu kai visuokie lenkia ar panasiai tai manu normaliai!!!!ir cia ne pac as save raminu,o tesiog per daug servizu pravariau savo auto ir visi sako ner ko noret o reikia dziaukgtis isvis kad ji dar rieda :wink: :!:

StandartinėParašytas: 16 Sau 2008, 10:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.29
Amžius:
38
Automobiliai:
E34 2.5tds 96
ir dar noriu pridurti kai visi sneka kurie vazineja pvz su E34 modeliais su2.4td varikliais ir visiem pasokoja kad pas juos mieste aceit valgo iki 8litru as skaitau jie patis save apgaudineja nes kaip taip gali buti jai E30 pagal duomenis mieste valgo 9.6litru tai kaip E34 su tokiu paciu varikliu didesniam kebulia gali valgit maziau uz E30 naujos duomenis tesiog nerelu :!: cia tik mano nuomone :wink:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 63 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery