Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 27 Lap 2024, 23:50

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 338 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 10 Kov 2005, 14:00 

o i 524 eina pilanas obc? pas mane mane tik keli mygtukai.

StandartinėParašytas: 10 Kov 2005, 14:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.13
Lince rašė:
Perskaiciau ta obc aprasyma, kazkas buvo nurodes adresa, ir(kiek mano anglu kalbos zinios leidzia), kad i 520 eina kitoks OBC, nei i 525, 530, 535. :?: :?: :?:

Nezinau apie koki OBC skaitei :?: , bet pas mane 520 '95m. eina pilnas OBC :P ir manau toks pat, kaip 525, 530 ir t.t.

StandartinėParašytas: 12 Kov 2005, 16:56 

Lince rašė:
Na, nusipirkau pilna OBC, isidejau, sujungiau tuos laidus tarpusavyje (po galine sedyne), ir man ismete "labai grazu " uzrasa "PPPP". Nieko daugiau nerodo.

taip radau....gal bus idomu :wink:

http://www.bavar.ru/remont/19.shtml

4) Если все собрано правильно то ключ зажигания в положении 1(радио), на дисплее OBC появится РРРР. Это нормально (означает что OBC долгое время был без питания) надо просто завести машину, произойдет RESET и дальше только вводить время и дату.

StandartinėParašytas: 15 Kov 2005, 14:12 

Neivelnio... bandem cia kazkada ikisi i 525 su M50 - isijungia iskart.. i tds - ne
Laikina sprendima buvom rade - greitai persinesti is M50 i tds... tai iki akumo klemos atjungimo veikia :)

O realiai truksta coding plug greiciausiai.... mano atveju tai detale
65 81 8 359 376

Vat nuo 520 butu idomu pamatyt ta obc... gyvo tokio man matyt neteko..
Beje ar yra tame 520 "beganti eilute" prietaisu skydelyje?

StandartinėParašytas: 16 Kov 2005, 15:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
50
Automobiliai:
E36
Evaldas rašė:
Tai kiek mastau,ragas bus su tuo OBC idejimu.Dar kazkas kazka minejo,kad kazkokius laidus reikia po galine sedyne sujungti.Pakomentuokit jei nesunku.

nepatingek forumo temas pasiskaityt, nes jau tiek prirasyta ir pripasakota apie tuos OBC idejimus, tiek linku duota, kad jau net nebejuokinga, o pikta darosi tokius prasymus perskaicius...
Rakinkit ta tema pagaliau, bo vel tas pats prasideda...

StandartinėParašytas: 06 Bal 2005, 17:50 

ramcikas rašė:
daug visokiu [CENZŪRA] linku paie , o normalaus su schema kur kokie tixliai laidai tai su žiburiu nesasi

http://www.autolib.diakom.ru:8001/CAR/BMW/1990/525i/WIRING%20DIAGRAMS/fig10.pdf

StandartinėParašytas: 09 Bal 2005, 12:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.04
Amžius:
51
Automobiliai:
E60 525D '07
Žinau, kad daugeliui ši tema gal jau atsibodo, bet aš nesenai prisijungiau prie forumo.
Yra kruva klausimu dėl OBC. Pas mane 520 89 12mėn motoras m20 buvo paprastas laikrodis ateina 3 laidai, gavau pilna OBC nuo 525 yra galimibe pasikeisti ir spidika nuo to pačio BMW su begančia eilute. Kad laidu kruvos nevedžioti gal galima pasikeisti panelės pravotke nuo to pačio 525, ar ji tiktu. Jei ji tiktu man rodos butu mažiau problemu su kabeliu tampimu ir ju pajunginejimu. Gal kas megino, pasidalinkite patirtimi.

StandartinėParašytas: 10 Bal 2005, 17:28 

mano trys centai ...
buvo pas mane obc su dveim knopkem
dabar yra su DAUG ir visos veikia :)
kadangi lomas turejo obc ir netiko jam i tds, priglaudziau ashen
nuvaziavom pas gera deda i garaza, pasiemem alaus
dede paskambyjo kitam dedei (Robkei) paklause kokius laidus po sedyne jungt
sujungem ... neveikia, netuos sujungem - nieks nesudege (valio)
tada sujungem tuos, rodo PPP... parode parode, mes pamynkem pamynkem i neberode PPP o liepe irasyt data ...
tada atsidarem po antra alaus ir pasiemem tapetini peili
skylej nupjovem dugna, bo pilnas obc ilgesnis ...
idejom, zeba, rodo
vidutines kuro sanaudos, momentines ir tt
daba visks normale
(katruos lajdus reikia jungt nepamenu, reik eit po sedyne ziuret)

StandartinėParašytas: 11 Bal 2005, 12:49 

po sedyne tai viskas paprasta, tik va niekaip nerandu kur check modulio pin #3 ir#2

StandartinėParašytas: 24 Rgp 2005, 18:24 

gal visi vel supyksit,bet perkaiciau viska atidziai ir nesupratau ar i TDS'a tinka bet is bet kokio a34'to modelio ar ne,nes nusipirkau,net nezinau is ko jis isimtas,pradzioj nieko netrumpinau idejau,dege "pppp pagalvojau,gal blogai kas nors,issigandau,kad neuzsikoduotu ir isemiau, kaip ten toliau reikia daryt,po sedyne neradau fiskes su 4 laidai kaip ten is tikruju

StandartinėParašytas: 24 Rgp 2005, 19:29 

WASSAS rašė:
gal visi vel supyksit,bet perkaiciau viska atidziai ir nesupratau ar i TDS'a tinka bet is bet kokio a34'to modelio ar ne,nes nusipirkau,net nezinau is ko jis isimtas,pradzioj nieko netrumpinau idejau,dege "pppp pagalvojau,gal blogai kas nors,issigandau,kad neuzsikoduotu ir isemiau, kaip ten toliau reikia daryt,po sedyne neradau fiskes su 4 laidai kaip ten is tikruju

Nu tai tau manau nieko trumpinti nereikia,jei PPPP rode.Reikejo set/reset paspaudineti arba atjungti pati obc ir vel prijungti.Gali buti,kad ir obc ne nuo tau tinkancio modelio.Trumpinti reikia tik tada,kai nieko nerodo.Beje,po sedyne ir pas mane nera fiskes,ir pas sefa 52o irgi nera...

StandartinėParašytas: 24 Rgp 2005, 20:01 

dabar ka tik pajungiau rodo "pppp" paspaudinejau ta knopkia S/R,
tos pppp tik sumirksi sita viaska dariau ant ijungto degimo,
po to spaudziau visas is eiles,dar paskui isjungus degima paspaudus uhr/dat (atrodo irgi tos pppp uzsidega,bet daugiau nieko nepasiekiau,kokie tolimesni mano veiksmai,ačiū tose nuorodose nieko nesuprantu,nes uzsienio kalbu nemoku tai bijau ka nors ne taip suprates sugadint...

StandartinėParašytas: 25 Rgp 2005, 14:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
46
What to do if you get PPPP displayed on the OBC
I've heard that disconnecting the battery for a long time (like 1 hour) will make this go away.

I lived with this problem for several (3) years. I tried disconnecting the battery for the 1+ hours or so to no avail. The ultimate solution was to disconnect the computer itself from its multi-pin connector. I left it unhooked for approximately 24 hours. Upon reconnecting the computer.....viola a full up and running OBC II.

So here is what works most of the time.

With the key in the "Radio" position (Radio and OBC light up, but not the instrument cluster), press the "CODE" button. Then push the little reset-hole with a Pen and hold it, 'till the computer blinks in the display, and it will ask you for a time and date entry. - You now have re-adapted the coding plug to the computer. - Normally the computer goes into a PPPP mode when the car has been boosted, or some other very drastically voltage changes have occurred.

StandartinėParašytas: 01 Rgs 2005, 12:12 

kaskodel niekas nepadeda,ir trumpinau prie obc visus laidus is eiles saugikli uzdejas ir akuma atjunginejau,niekas nepadeda,o po sedine tu laidu neradau nesinau kas galetu but dega pppp ir viskas

StandartinėParašytas: 05 Rgs 2005, 10:28 

WASSAS rašė:
tai turbut be sansu man surast nes tds kiek teko matyt tai nebuvo pilnu OBC pas juos

O,su tds jau yra problemu.Jam atrodo coding plug reikia darytis(programuotis).Pacio proceso nzn,parasyk lomui.Jis kazka galvoja apie coding pluga.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 338 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 23  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery