Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 16:38

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 20:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.26
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 coupe 97m. 1,8IS
Situacija tokia, kad vakar sanktryzoje susiduriau su golf III :( ačiū dievui kaltas ne as...bet situacija tokia kad viruotoja kuri vairavo golf III neturi draudimo, tai man dabar labai idomu kaip man isheis ishsireikalauti pinigus uz padaryta zala...bandziau savo draudimui siandien skambinti, taciau savaitgali jie nedirba, tai dabar bemiegis savaitgalis laukia :) gal kas esat susidure su panasia situacija? kiek man policininkai sake, tai mano draudimas man kompensuos zala, o tada jie jau kazkaip is tos paneles per anstolius ar panasiai ishsireikalaus...ir kiek laiko toks procesas trunka? gal turit kokiu pasiulymu ar minciu? Padaryta zala: Kapotas, vairuoto puses spanas, vairuotojo puses posukis bei fara, bamperis, groteles, (speju kad ir lanzeronai bus sulenkti), galbut balkis...kiek gali kainuot tvarkymas, keiciant visas detales?

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 20:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.15
Amžius:
35
Tu svarbiausia apsidraudes,taigi nesuk galvos.Tu gausi kiek priklauso,o kaip bus su avarijos kaltininke ne tavo bedos :)

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 20:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.26
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 coupe 97m. 1,8IS
man tik labai idomu, kiek tokie procesai uztrunka..nes jei man padaryta zala mokes mano draudimas, kuris teoriskai neturetu to daryti, nes cia civilinis draudimas....

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 20:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 750
vaziuok tiesiai niekam neskambinejes i savo draudimo kompanija, pasakysi kad kaltininke nedrausta.
ten tau duos kiek kitokius nei iprastiniai blankus uzpildyt, ir toliau viskas kaip ir paprastai, lyg kaltininkas butu draustas. toliau masina apziuri, babkes skaiciuoja arba i servisa varai ir tt.
krc, nepergyvenk, viskas ok :wink:

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 21:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.26
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 coupe 97m. 1,8IS
iskart ramiau :) nes vakar ziauriai uzsiparines buvau :) atvaziavo dukros tevas, jis man sako duodu 400 baksu ir skirstomes :D tai taip ir kilo ranka "nusukt ausi" :) norejau pats apziuretis kas per stovis, bet nesugebejau kapoto atidaryti, tai dabar neaisku kokia ten situacija is vidaus...

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 21:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.09.06
Amžius:
37
Automobiliai:
E36 320i
Gerai, kad neėmei - remontas daugiau kainuos :)

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 21:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 750
Fisherijus rašė:
iskart ramiau :) nes vakar ziauriai uzsiparines buvau :) atvaziavo dukros tevas, jis man sako duodu 400 baksu ir skirstomes :D tai taip ir kilo ranka "nusukt ausi" :) norejau pats apziuretis kas per stovis, bet nesugebejau kapoto atidaryti, tai dabar neaisku kokia ten situacija is vidaus...

tai dzin, prasirink masina, paziurek kas atsitiko, pasiskaiciuok ir skambtelk jam, pasiulyk susimoket xxxxlt. jei sutiks tu greiciau gausi pinigus, o jam bet kokiu atveju teks moketis.
jiem bet kokiu atveju is draudiku biuro pareis laiskelis, kad per kazkiek praso sumoket tau ismoketus pinigus..

aisku nuvaziuot i draudima, ir palaukt ka jie paskaiciuos irgi galima..
kur pats draustas?

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 21:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.26
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 coupe 97m. 1,8IS
firma kazkada apdraude masina kazkokia industrijos garante :( ten speju nepyragai su jais :) reiks turbut ilgai ir nobodziai kovot :) o esme kad ta panele "vairuotoja" niekur nedirba, tai idomu kaip ten is jos jie isieskos...

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 21:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 750
Fisherijus rašė:
firma kazkada apdraude masina kazkokia industrijos garante :( ten speju nepyragai su jais :) reiks turbut ilgai ir nobodziai kovot :) o esme kad ta panele "vairuotoja" niekur nedirba, tai idomu kaip ten is jos jie isieskos...

ne industrijos garantas ieskos, o draudiku biuras. industrijos biuras ismoka tau, tada draudiku biuras grazins babkes industrijos gar., ir jau draudiku biuras is tos mergaites pinigus pasiims.

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 21:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.26
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 coupe 97m. 1,8IS
tai man nereikes laukti ten kol jie bandys ishsireikalauti pinigus is tos vairuotojos? nuvezu masina i industrijos garanta, jie ten ivertinta ir per tam tikra laika (14dienu ar kiek ten) perveda pinigus?

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 21:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.10.07
Amžius:
52
I mano uzpakali ( auto) buvo ilekes neapsidraudes smarkuolis :lol: , tai mano draudimo kompanija be problemu ismokejo gera suma ir nesigincijo kaip kitais kartais del kiekvienos detales. Pasirodo tokie atvejai draudimo kompanijai nuostolio nenesa, nes jie gauna pinigus is kazkokio motorinio fondo, o jau sis issireikalaus is neapsidraudusio kaltininko.

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 22:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.26
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 coupe 97m. 1,8IS
tai taip isheina, kad tokia procedura kai kaltininkas neapsidraudres neuztrunka ilgiau nei iprastines proceduros kai vaziuojama del zalos i kaltininko draudima?

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 22:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 750
Fisherijus rašė:
tai taip isheina, kad tokia procedura kai kaltininkas neapsidraudres neuztrunka ilgiau nei iprastines proceduros kai vaziuojama del zalos i kaltininko draudima?

dar karta paskaityk pirma mano post'a.

StandartinėParašytas: 08 Gru 2007, 23:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.06.09
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 325
Kuzia rašė:
I mano uzpakali ( auto) buvo ilekes neapsidraudes smarkuolis :lol: , tai mano draudimo kompanija be problemu ismokejo gera suma ir nesigincijo kaip kitais kartais del kiekvienos detales. Pasirodo tokie atvejai draudimo kompanijai nuostolio nenesa, nes jie gauna pinigus is kazkokio motorinio fondo, o jau sis issireikalaus is neapsidraudusio kaltininko.

vat butent tokiu atveju sumas tikrai gerai ismoka nes jiems neapsimoka savo servisu uzimti nes vistiek pinigus is kaltininko isiesko pvz tokia pati situacija buvo pas drauga buvo kai merga be draudimo 3 masinas kieme sugebejo apgadint tai visiems net labai labai gerai sumokejo pvz masinos verte apie 2.5 ismokejo 3 gabalus nors taisymas kainavo tik 1 stuka ir tai ne pas garazinisu daryta o jau normalesniam servise

StandartinėParašytas: 09 Gru 2007, 03:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.22
Amžius:
46
Automobiliai:
E36 318is 94'
tu nesiparink, ne tavo galvos skausmas, patikek, man draudimas ismokejo kur kas geriau nei tikejausi, tai už tos pinigus as nusidaziau: buferius, slenkscius, dali priekio, "antakius", galini sparna ir kur buvau numates investuoti 1000 Lt. tai kainavo man 200 Lt. Draugai sako tu dar nežinai kaip tau pasiseke :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 44 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery