Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 27 Lap 2024, 12:38

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E32 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 14 Rgp 2005, 12:16 

PASUKUS DEGIMA, KOMPAS ISMETA TOKI UZRASA: "CONTROL CHECK". VARIKLI UZKURUS, UZRASAS PRADINGSTA. PRADEJUS VAZIUOTI, ATSIRANDA IKYRUS GARSAS, KAZKOKS TRUMPAS VARIKLIUKO PO PANELE BURZGIMAS, IR TOLIAU VISKAS. BET NEVEIKIA PVZ: PILOTAS, VEJELIS KAZKAIP GRYBA PJAUNA. KAS IDOMIAUSIA, KOMPAS NEMETA KLAIDU JEI KAS NETVARKOJE, PVZ: UZGESINI VARIKLI, PALIEKI IJUNGTAS SVIESAS, ISTRAUKI RAKTA, ATIDARAI DURIS IR NIEKO. SENIAU MESDAVO NORS UZRASA: "LIGHTS ON ?"
BUVAU NUVAZIAVES I BOSCHa, PRIJUNGE PRIE KOMPO IR NIEKO NEGALEJO PADETI NES VISA TA NESAMONE NIEKO BENDRO NETURI SU VARIKLIO VALDYMO SISTEMA. TIPO SAKE VAZIUOTI I BMW CENTRA, BET NORETUSI PRADZIAI PACIAM VISKA ISSIAISKINTI.

GAL KAM BUVO KAS NORS PANASAUS? REIKIA PAGALBOS! NES DAZNIAUSIAI KAIP SAKOMA: "BEDA VIENA NEVAIKSTO"!

StandartinėParašytas: 18 Rgp 2005, 00:47 

itariu kad pas tave pats kompas parejo. man taip buvo kai benarsant ir bandant issiaiskint kas yrakas as ji istraukiau. ten po kapotu kur saugikliai pailga schema. pabandyk isimest is kitos masinos ir paiuresi gal pades. jei ne tai antras variantas skydelis uzsilenke. pas bmw tai kiek suprantu dazna liga. o vejelis ir pilotas nematau kad su tuo susije. nes ten visai atskirai jungiasi.

StandartinėParašytas: 18 Rgp 2005, 09:42 

O tai kai palieki sviesas turi mesti uzrasa kad jos paliktos?????????

Hmm.. Tai kodel pas mane tas neveikia idomu? Duru daviklis veikia (jei vaziuodamas atidarai - meta uzrasa Door open, jei lemputes sudega - irgi buna uzrasai tiek galui tiek priekiui). Kame sliekai tada idomu?..

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2005, 15:17 

DAR BUVO BAJERIS, KAD NE IS SIO, DINGSTA TAS UZRASAS IR VISKAS VEIKIA NORMALIAI. VEIKIA PILOTAS, META VISAS KLAIDAS, JEI KAS NE TAIP. BET PASKUI VEL ATSIRANDA. TOKS VAIZDAS KAD KONTAKTAS GAL KAZKUR LEVAS.
TA PAILGA SCHEMA BUVAU ISSIEMES, APZIUREJAU, BET TEN NESUPRASI KAD IR JEI BUTU SUGEDE. MOKRISCHEMOS NEPATIKRINSI.
KAI ZIURINEJAU OWNER'S HANDBOOK (GAILA VOKISKAI) TAI LIEPIA VAZIUOTI I SERVISA. NORS SI KLAIDA PRIORITY 3 SKAITOSI, TAI LYG KAZKO BAISAUS IR NERA.
TURBUT TIKRAI KUR NORS KAZKAS TRUMPINA. BANDYSIU DAR PATS IESKOTI. ARBA GAL SROTE PABANDYTI PAKEISTI. GAL TADA VEIKS.
DEKUI UZ PATARIMUS.

O KAI DURIS ATIDARAI RIMTAI TURI BUTI UZRASAS LIGHTS ON? ARBA LICHT AN? JEI VOKISKAI?

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2005, 15:21 

SKYDELIS MAN ATRODO PAS MANE GERAS. PASUKUS RAKTA I DEGIMO PADETI, PASPAUDZIU JUNGIKLI IR SKYDELIS PATS PASITIKRINA. JOKIU KLAIDU NEMETA.

StandartinėParašytas: 27 Rgp 2005, 16:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.28
Amžius:
53
Automobiliai:
E61 525d
Kai užsidega užrašas paspausk skydelyje dešinėje pusėje juodą mygtuką. Jis atrodo taip pat kaip ir tas kur nunulina odometro parodymus tik yra dešinėje pusėje, o odometro parodymų nunulintojas kairėje. Tada tau turėtų atsirasti užrašas, kuris smulkiau paaiškins kame problema. IR IŠSIJUNK "CAPS LOCK". [-X

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 6 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: