Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 19:24

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 13 Lap 2007, 09:38 

...man jusu patarimai tikrai pades sutaupyti $ .. :wink: tai kai dabar zinau kas kur tai cia gerai,bet kaip tuos kamscius atsukt??!! vienakart bandziau ir desinej pusej ir kairej nu neina ir tiek...su atsuktuvu bandziau tai kad nelabai eina,gali netik plasmase suluzt bet ir aplankstyt metala..gal galit kas detaliau aprasyt kaip tie kamsciai atsisuka? buciau lb dekingas,nereiketu i servisa varyt,pats viska susitvarkyciau :wink:

StandartinėParašytas: 18 Lap 2007, 19:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.15
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 325i 91m.
man ir idomu kaip atsisuka, nes kiek bandziau niekaip... :? o skydelyje tai nei rodykle dega, nei lempa uzsidega kai beveik tuscias bakas... :(

StandartinėParašytas: 19 Lap 2007, 03:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E30
mano E30 buvo tokia problemėle po to kaip pakeičiau siurbliuka, viska pajungiau kaip ir buvo, bet nerodė kuro kiekio, tai aš atjungiau laida nuo plūdės, išėmiau ją, biški pakračiau po to įdejau vėl ir pajungiau, tai pradėjo normalei rodyt. Ir taip buvo keleta kartų, nes keleta kartu reikejo išimt siurbliuka, dariau eksperimentus visokius... :)

StandartinėParašytas: 19 Lap 2007, 03:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.11.15
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 325i 91m.
_Alex_ rašė:
mano E30 buvo tokia problemėle po to kaip pakeičiau siurbliuka, viska pajungiau kaip ir buvo, bet nerodė kuro kiekio, tai aš atjungiau laida nuo plūdės, išėmiau ją, biški pakračiau po to įdejau vėl ir pajungiau, tai pradėjo normalei rodyt. Ir taip buvo keleta kartų, nes keleta kartu reikejo išimt siurbliuka, dariau eksperimentus visokius... :)

sutikčiau ir aš pabandyt ją pakratyt :D , bet kad neatsuku tų plastmasinių veržlių :x

StandartinėParašytas: 19 Lap 2007, 20:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.08
Amžius:
116
Automobiliai:
E36 318i '92
OXus rašė:
sutikčiau ir aš pabandyt ją pakratyt :D , bet kad neatsuku tų plastmasinių veržlių :x

aš savas atsukinėjau dideliu buku atsuktuvu ir plaktuku. pridedi atsuktuvą prie veržlės suėmimo ir paplaki plaktuku, toliau kitoje vietoje vėl tą patį...
nu ir taip atsisuko. nelūžo, neskilo.

StandartinėParašytas: 20 Lap 2007, 12:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.06.28
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 325i Coupe '94
OT: prisiminau senus tarybinius laikus. geriausias rusiskas raktas- kaltas ir plaktukas(1kg) 8) dar geriau prisuki su svarke, o atsuki su "bulgarke" :D

StandartinėParašytas: 23 Lap 2007, 02:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E30
Tikrai nežinau kaip ten pas E36, bet savo E30 tai buvo gan lengvai viska padaryti. galiu pasiūlyt paieškot internete aprašymų kaip ką reikia daryti žingsnis po žingsnio ir tikrai bus žymei lengviau. Man labai praverčia šitas puslapis, labai daug info su nuotraukom.
http://www.pelicanparts.com/bmw/techart ... h_main.htm
:)

StandartinėParašytas: 24 Lap 2007, 16:38 

Atsisukau keleivio puseje.Pakrapsciau laidus ir pradejo dacikas benzo veikti bet dar rodo 45 litrus o tikrai tiek nera,reiks pavazinet,tai gal normaliai atsistatis.

StandartinėParašytas: 24 Lap 2007, 17:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.08
Amžius:
116
Automobiliai:
E36 318i '92
saltukas rašė:
Atsisukau keleivio puseje.Pakrapsciau laidus ir pradejo dacikas benzo veikti bet dar rodo 45 litrus o tikrai tiek nera,reiks pavazinet,tai gal normaliai atsistatis.

prisipilk pilną baką - atsistatys

StandartinėParašytas: 09 Kov 2008, 17:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.11.05
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 M57TUD30; ex E46 M52B28TU 98'; ex E36 M52B28A 96'; ex E36 325td M51 94';
Šiandien abi buvau išėmęs, tai nė velnio rodyklė nepajudėjo. Reiškia bėda rimtesnė. Reiks pas elektriką..
Mažas patarimas surenkant atgal. Pirma sudedi gumas į skylę, o tik paskutines įleidi tas matuokles (be gumų). Nes jei bandysit statyti matuokles iš karto su gumomis, tai nieko nebus.
Dar klausimas, ant benzo šlangučių matuoklėse yra įdomūs žiedai, tai jūs juos pakeičiat užveržiamais, ar tuos pačius panaudojat? Kaip juos atlaisvinti gražiai?

StandartinėParašytas: 13 Bir 2008, 20:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
BMW_FANAS rašė:
Šiandien abi buvau išėmęs, tai nė velnio rodyklė nepajudėjo. Reiškia bėda rimtesnė. Reiks pas elektriką..
Mažas patarimas surenkant atgal. Pirma sudedi gumas į skylę, o tik paskutines įleidi tas matuokles (be gumų). Nes jei bandysit statyti matuokles iš karto su gumomis, tai nieko nebus.
Dar klausimas, ant benzo šlangučių matuoklėse yra įdomūs žiedai, tai jūs juos pakeičiat užveržiamais, ar tuos pačius panaudojat? Kaip juos atlaisvinti gražiai?

Su plonu atsuktuvu tuos uzverzimus atlankstai atsargiai ir jei jie nesuluzta naudoju tuos patcus. Tik juos atgal uzdejus reikia patikrinti ar benzinas nebega uzvedus kai siurblys po spaudimu pucia. O jei suluzta dedi uzsukama nauja.

StandartinėParašytas: 07 Lie 2008, 15:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.07.05
Amžius:
34
Automobiliai:
E36 compact 95' M43B16
Sveiki, pas mane tokia pati beda atsirado tai buvau issardes pakrapsciau tai db rodo nebe dugna bet daugiau :) uzsipyliau dar tai benzo rodykle pakylo, bet vazinek kiek nori ji nebesileidzia ...tai kas db cia gali buti??

StandartinėParašytas: 07 Lie 2008, 16:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Simukas rašė:
Sveiki, pas mane tokia pati beda atsirado tai buvau issardes pakrapsciau tai db rodo nebe dugna bet daugiau :) uzsipyliau dar tai benzo rodykle pakylo, bet vazinek kiek nori ji nebesileidzia ...tai kas db cia gali buti??

Matomai pludé uzstrigo, gal ka ne taip surinkai. Reik vél ardyt ir ziuréti.

StandartinėParašytas: 07 Lie 2008, 21:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2008.07.05
Amžius:
34
Automobiliai:
E36 compact 95' M43B16
ačiū uz patarimai reiks dar karta tada ziureti :) , nes kaip tokia beda yra tai net vazinet nesinori :roll:

StandartinėParašytas: 07 Lie 2008, 21:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2008.06.13
Amžius:
48
Simukas rašė:
ačiū (rašykime lietuviškai) uz patarimai reiks dar karta tada ziureti :) , nes kaip tokia beda yra tai net vazinet nesinori :roll:

O as su tokia beda pirkau automobili . Ipyliau 20l ir po 2 km vel uzsidege lempa ir nukrito rodykle tai is pradziu maniau kad leidzia kur benza po apziurejimo niekur neleido tai supratau kad daviklio beda. Gryzus namo po isardymo radau gedima- nutruke laidai pludes buvo ir dar pamaciau kad bakas pilnas pripiltas, matomai ankstesnis seimininkas bijojo uzgesti nematydamas benzino lygio :mrgreen:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery