Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 15:42

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 07 Lap 2007, 11:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.09.03
Amžius:
41
ar jie turi buti sildomi?
o soniniai veidrodeliai? pas mane nei tas nei tas nesyla, kaip patikrint? auto su klima.

StandartinėParašytas: 07 Lap 2007, 11:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
CodeC rašė:
o soniniai veidrodeliai? pas mane nei tas nei tas nesyla, kaip patikrint? auto su klima.
Jei pas tave nera orginalaus parkingo, tai paziurek ar yra 24 saugiklis, jei jo nera, tai purkstukai nesildomi.

StandartinėParašytas: 07 Lap 2007, 11:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.09.03
Amžius:
41
parkingo nera. dekuj, zinosiu kur ziuret. o veidrodeliu silymas turetu isijungt kartu su galinio lango sildymu ar kazkaip pats automatiskai nuo temperaturos?

StandartinėParašytas: 07 Lap 2007, 15:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
iprastai kituose modeliuose kiek zinau yra veidrodeliu sildymui ijungti skirti myktukai. su tokiu zenkliuku (3 bangeles- bent pas japonus) ~viena salia kitos

StandartinėParašytas: 07 Lap 2007, 17:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.11
Amžius:
40
Automobiliai:
E30 318 M40 91' E36 320 M50 94'
Annoucements rašė:
iprastai kituose modeliuose kiek zinau yra veidrodeliu sildymui ijungti skirti myktukai. su tokiu zenkliuku (3 bangeles- bent pas japonus) ~viena salia kitos

Nu pas BMW atskiro mygtuko veidrodziu sildymui tikrai nera :) Pas mane veidrodziai syla kai ijungiamas galinio lango sildymas. O purkstukai, kaip suprantu syla visa laika.

StandartinėParašytas: 07 Lap 2007, 18:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
cia juk zaprasta : jei purkstukai prijungti ne tik prie slanguciu skysciui bet dar ir prie fyskiu tokiu, tai jie ir sildomi.
Man kai reikejo kapota dazyt ir nuimt tuos purkstukus tai viena netycia sulauziau. Bratkiui pasakiau, kad purkstuku reik, tia tas nesildomus paeme, tai buvo vargo juos uzdedant ir purske klisai, o tuos laidus tai ten sone su izolaicija prilipdziau, kad nemaisytu :lol: ....

Dabar jau pats laikas ir sildomais pasirupint butu :oops:

O del veidrodeliu sildymo, manau, kad jie pas E36 syla nuolat nes pvz net ir nejungiant galinio stiklo sildymo, kai lija, veidrodeliai visa laik sausi buna ir siaip, cia uzvakar kai stiklus gremzt reikejo,tai uzkuriau masina, nusigramdziau langus visus (pamirses buvau ijungt galinio lango sildyma ](*,) ), bet vis tiek isedus i vidu veidroziai jau svarus buvo.

P.S. cia vadinasi ziemos paketas, jei be sildomu sedyniu dar yra sildomi veidrodziai, stiklo purkstukai ir duru uzraktu spyneles :)

StandartinėParašytas: 07 Lap 2007, 22:03 

o kiek srote kainuoja sildomi purkstukai nes dabartiniai visai nepurskia :( buvau isemes isvales atgal pastaciau po savaites ir vel tas pats :roll:

StandartinėParašytas: 07 Lap 2007, 23:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
38
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
apie 30-40 lt

StandartinėParašytas: 08 Lap 2007, 10:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.09.03
Amžius:
41
Robbies rašė:
o kiek srote kainuoja sildomi purkstukai nes dabartiniai visai nepurskia :( buvau isemes isvales atgal pastaciau po savaites ir vel tas pats :roll:

tai siurbliukas jau nusilpes, o ne purkstukai kalti.

StandartinėParašytas: 08 Lap 2007, 11:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
Purkštukai paprasti ir šildomi skiriasi akivaizdžiai: jeigu neina jokie laidai iki jų, tai vien jau pagal tai gali spręsti, kad nešildomas. Veidrodėlių šildymas veikia visą laiko nuo degimo įjungimo, aišku, jeigu jie gamykliškai šildomi. Lygiai taip pat ir su purkštukais.
Savos gamybos ar modifikuotas šildymas gali veikti atskirai su galinio lango šildymu arba nuo temperaturos davikliu arba nuo atskirų jungiklių, priklauso kaip elektrikas sugalvos.

Robbies rašė:

Pravalyk visą sistemą, o ne vien tik purkštukus. Pradedant bakeliu, siurbliuku, šlangutėmis, sujungimais ir ypač a.e. vožtuvėlius. Jeigu nustumi gilyn purva, jis vėl pakyla. Purkštukai yra grynai mechaniniai, neužkimšus jo praktiškai neįmanoma sugadinti.

StandartinėParašytas: 08 Lap 2007, 13:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.11.05
Amžius:
40
Automobiliai:
E46 M57TUD30; ex E46 M52B28TU 98'; ex E36 M52B28A 96'; ex E36 325td M51 94';
PrakalejaS rašė:
sujungimais ir ypač a.e. vožtuvėlius. Jeigu nustumi gilyn purva, jis vėl pakyla.

(Pas mane) Šildomuose nėra atgalinės eigos vožtuvėlių. Kalbu apie tokius baltus daikčiukus. Ar visgi yra?

StandartinėParašytas: 08 Lap 2007, 16:41 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
BMW_FANAS rašė:

(Pas mane) Šildomuose nėra atgalinės eigos vožtuvėlių. Kalbu apie tokius baltus daikčiukus. Ar visgi yra?

spėju, kad turėtų būti, nes gi tie vožtuvėliai reikalingi tam, kad skystis nesubėgtų atgal į bakelį ir paskui numygus rankenėlę apipurškimo nereiktų ilgai laukti.

StandartinėParašytas: 08 Lap 2007, 21:59 

CodeC rašė:
tai siurbliukas jau nusilpes, o ne purkstukai kalti.

na kai buvau nuemes purkstukus, tai gan nemaza ciurkle virs kapoto svystelejo :lol: todel abejoju kad siurbliukas nusilpes.

PrakalejaS rašė:
Pravalyk visą sistemą, o ne vien tik purkštukus. Pradedant bakeliu, siurbliuku, šlangutėmis, sujungimais ir ypač a.e. vožtuvėlius. Jeigu nustumi gilyn purva, jis vėl pakyla. Purkštukai yra grynai mechaniniai, neužkimšus jo praktiškai neįmanoma sugadinti.

o kaip pravalyt visa sistema? :roll:

StandartinėParašytas: 08 Lap 2007, 23:14 

as labai noreciau pasidaryt sildomus veidrodzius, gal kas zinot kiek prireiktu investiciju?? Dekui

StandartinėParašytas: 08 Lap 2007, 23:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
CodeC rašė:

E36 gali ir nebuti sildomu purkstuku ir sildomu veidrodeliu :wink: ,bet jei jau yra,tada veidrodeliai sila visada o purkstukai sila priklausomai nuo lauko temperaturos(pagal davikli esanti st.ventiliacijos kanale)
p.s. is nesildomu veidrodeliu visada galima padaryti sildomus,pakeitus stikliuka su remeliu ir su sildimo elementu,aisku ..padarius nediduka moda su laidais paciame veidrodelije,veiks irgi automatiskai... :wink:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 18 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: