Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 27 Lap 2024, 05:23

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 16:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.30
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 530d
ex E36 320
Nu nežinau, M50B20 per trejus metus 1 karta keičiau , na kaina tai 340 liktais buvo, o su universaliu nelabai jau ir draugauja. Prieš pusmeti per liūti važiavau, tai manau vandens gerai atsigėre, bet tfu tfu dar gyvas :)
Na priėjimas tai jo, gan prastas, rakta sunku užkišti. Daba kai pertvarke duslintuva, tai kitoj vietoj jį įstatė.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 16:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
Rytisss - kad jo gyvavimas dar ir nuo visos auto bukles priklauso... ta prasme elektros, kuro / oro padavimo ir t.t.
preitais metais pirkau nauja originalu uz 700 siemens, bet po to laiko prasidejo mano dabartines bedos, kurios nesibaigia niekaip, tai vienas pazystamas meistras sake, kad ir jis greit pasibaigs, jei taip vazinesiu, jei misinys suriebes... dabar jis pas mane truputi liesas ir sunkiai vaziuoja, nelaiku uzdegamos zvakes ir kuras paduodamas. kolkas sake, kad efektyvumas l geras. tikrinom pajunge prie kompo (skirto bmw tikrinti) ir po keitimo, jau praejo beveik metai...
tai cia teoriju kiek ir zmoniu... universalus gal ir nera gerai, bet jei kodas atitinka, net gamintojas tas pats, tik fiske netinka, tai kodel gi ne...
geriausia butu pasakyti variantus ir tegu pats renkasi, kas jam geriau...

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 17:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
47
nezinau, sako yra kitu modifikaciju, zondas buna su ilgu laidu ir fiske kazkur po kapotu. Pas mane fiske prie dusles. Siaip variklis tvarkingas, diagnostika atliekama profilaktiskai ir periodiskai, problemu daugiau kaip ir nera. o meisras tai zino kiek pas ji atvaziuoja tokiu BMW su tokais paciais varikliais ir bedom. Kai paskutini karta pasake man gedima, as jam pasakiau, kad uzkniso zonda keisti ir kame tai problema, jis atsake, kad konstrukcijoj, nes tokiame kaip mano variante tai yra tikrai labai dazna beda. Tuo paciu pasiule ir nemetyti pinigu originaliam zondui, nes po metu greiciausiai bet kurio atveju teks keisti. Kadangi "siokios tokios" patirties turejau, tai daugiau ir nebemeciau.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 17:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
na taip :) vat ir buna bedu, kad laidai kencia, o ir fiskes, nes jas nudauzo vaziuojant (ypac, kai zvirkeliu dar tenka vaizuoti).
dejau originalu uz 700, nes pasimokiau, kad naudota nevisada apsimoka (daug visokiu niansu), o ir rast ju (siemens) praktiskai nejo... jei butu buves bosch, manau pirmas bandymas butu buves uzniversalus LZ :)

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 21:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.15
Amžius:
36
pas mane boch, pirkau universalu tai sugedo po savaites :?

StandartinėParašytas: 07 Lap 2007, 18:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
panasu kalusima noreciau uzduot, (nepykit, jei nusisnekesiu :oops: ).
Kaip pastebiu kazkodel lz problemom dazniausiai skundziasi m50 varikliai, tipo daznai nusprogsta, pas mane m42 kazkur 2 metai pas mane jis ir jokiu bedu su zondu nebuvo iki siol, nu bet dabar tai nzn, kaip pavadint: masina kazkaip pradeda "nebetraukt" taciau tokiu lz "baigimosi" pozymiu kaip trukciojimas, padidejusios kuro sanaudos ar pan. nera, esme tokia, kad kazkokia "buka" ji man darosi. Tai va idomu man: ar liamda zondas nusprogsta is karto (mazdaug vakar viskas ciki buvo, o siandien sakes) ar ta jo "pabaiga" palaipsniui ateina (zinau, kalusimas durnas, bet kadangi nesuprantu, tai ir klausiu :oops: ), o jei ne zondas tai kame cia kampas to tokio masinos "bukejimo" ?

StandartinėParašytas: 07 Lap 2007, 18:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.22
Amžius:
35
Sigis318is rašė:
panasu kalusima noreciau uzduot, (nepykit, jei nusisnekesiu :oops: ).
Kaip pastebiu kazkodel lz problemom dazniausiai skundziasi m50 varikliai, tipo daznai nusprogsta, pas mane m42 kazkur 2 metai pas mane jis ir jokiu bedu su zondu nebuvo iki siol, nu bet dabar tai nzn, kaip pavadint: masina kazkaip pradeda "nebetraukt" taciau tokiu lz "baigimosi" pozymiu kaip trukciojimas, padidejusios kuro sanaudos ar pan. nera, esme tokia, kad kazkokia "buka" ji man darosi. Tai va idomu man: ar liamda zondas nusprogsta is karto (mazdaug vakar viskas ciki buvo, o siandien sakes) ar ta jo "pabaiga" palaipsniui ateina (zinau, kalusimas durnas, bet kadangi nesuprantu, tai ir klausiu :oops: ), o jei ne zondas tai kame cia kampas to tokio masinos "bukejimo" ?

Klausimas tikrai nedurnas.. :) as irgi ilgai laika masciau apie tai ar palaipsniui nusporgs ar iskart.nusporgo iskart :)

StandartinėParašytas: 07 Lap 2007, 19:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Nzn, gal as cia tada ir slieku ieskau(kas man daznai budinga), nu tiesiog neisivaizduoju - jausmas toks kad masina nebevalit, ypac po to, kai su vienos pazistamos 328 pavazineju tai persedus i savo 1.8 kibiriuka jausmas toks kad sedetum ant taburetes ir su irklu i prieki kapstytumeis :lol: bet vis vien, atrodo, kad anksciau zymiai geriau kabindavo, ypac pirma pavara

StandartinėParašytas: 08 Lap 2007, 09:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
47
zondas paprastai nusibaigia momentaliai, nes nuskyla viduje esancio kristalo kampas ir atia. Ir masina pradeda durniuoti ne tada, kai zondas neveikia, o tada, kai kompas kartais nusprogusio zondo signala priima kaip gera.

StandartinėParašytas: 08 Lap 2007, 12:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.30
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 530d
ex E36 320
Rytisss rašė:
zondas paprastai nusibaigia momentaliai, nes nuskyla viduje esancio kristalo kampas ir atia. Ir masina pradeda durniuoti ne tada, kai zondas neveikia, o tada, kai kompas kartais nusprogusio zondo signala priima kaip gera.

O kaip tada kai pavėluotai reaguoja į išmetimo sudėti ? pavėluotai keičia mišinio savybes.
zondas pusiau veikiantis būna, Jei gerai apsukų pakaitini, žiūrint prijungus kompa jis pradeda beveik normaliai veikti...

StandartinėParašytas: 08 Lap 2007, 15:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
47
inercija gali atsirasti, jei zondas pasidengia kokiom zarazom. O mano visais patirtais atvejais, zondas buvo sutrupejes viduj. Bet, aisku, jis ir parejes saibom kazka rodo, del to kompas kartais ir priima ji kaip gera.

StandartinėParašytas: 08 Lap 2007, 16:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.30
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 530d
ex E36 320
Na kai visiškai pareina zondas tai jau bent jau Duju kompiuterio išvis prijungti nebegalima, meta klaidas
Bet kai dar grybaujantis toks yra tai dar veikia, tik problema tame kad sureguliuoti neina normaliai, skiriasi parodymai kompiuterio ir lauk išmetamo mišinio
Pora negyvų zondu turiu, reiks kurį nors pasirinkti ir išardyti, pažėt kas ten like...

StandartinėParašytas: 09 Lap 2007, 00:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
feniksass rašė:
O kaip tada kai pavėluotai reaguoja į išmetimo sudėti ?

tai irgi gedimas ir pasalinti ji galima tik pakeitus toki aptingusi liabda zonda i nauja :wink:

StandartinėParašytas: 09 Lap 2007, 01:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.30
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 530d
ex E36 320
E36Coupe rašė:
feniksass rašė:
O kaip tada kai pavėluotai reaguoja į išmetimo sudėti ?

tai irgi gedimas ir pasalinti ji galima tik pakeitus toki aptingusi liabda zonda i nauja :wink:

Tai čia ir taip aišku kad reikia jį keisti :) bet dauguma važiuoje kol dabaigia.
Beje klausimas M50 varikiui lenda zondas gan toliau nuo variklio stovi, kažin kokia temperatūra jo turėtu būti, kad gerai veiktu?

StandartinėParašytas: 09 Lap 2007, 09:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
feniksass rašė:
kažin kokia temperatūra jo turėtu būti, kad gerai veiktu?

koks tau skirtumas :)
ir aplomai liambda pasildima turi :wink: ,jei kas

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 31 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery