Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 03 Gru 2024, 23:47

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 00:58 

sveiki. Negaliu naktimis ramiai miegoti, vis uzia galvoje "kas yra su mano kregzhde?" Esme tokia: pirkom auto turguj utenoj, parvaryta ish belgijos, su dujomis. Kiek teko suzinoti kazkas priesh parduodamas isheme visa uzsienietishka duju yranga kur buvo po kapotu. Vietoj jos istate italishka or smthng reduktoriu ir paprastus shlangus. Krc paprasta leva duju yranga. Taigi mano E36 2,0i vanosas ryja 20+duju mieste !!!!! Pradejau aishkintis del ko taip galetu buti ir itarimas apsistojo ant reduktoriaus, nes kiek man pasakojo yra skirtingi reduktoriai skirtingam galingumui. Klausimas toks: ar tai tiesa? Ar gali buti TOKIOS kuro sanaudos? Ajsq nevengiu paspausti gazo(nes netraukia lavonvezhis), bet meginant gan ramiai vazinetis minimum buvau tilpes i 18. Patarkit kas gali buti, Labai jums dekui, nepykit ant dujininko =]

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 01:01 

Cia kaskas nerialaus.Bet velnei te zino kaip tu ten vazineji kad taip ryja.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 01:05 

sakau paspausti nevengiu, begiai perjunginejami ~ties 4-5tukst apsuku. Bet esme tame kad ji ne tik ryja bet ir netraukia. Mano darbine renault clio 1,2 paprasta taburete greiciau isibegeja iki 100nei bmw.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 01:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
39
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
Nu pradziai paprasciausiai patikrink sujungimus, paverzk, pazek ar koks chamutas neatsipalaidaves, pas mane buvo kad leido dujas siek tiek, tai ir sanaudos buvo smarkiai pakilusios ir nevazevo normaliai. Jai is akies viskas gerai, vezi pas dujininkus, jie pazes kas ten priburta, sureguliuos.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 01:26 

apuostineta visa auto, dujomis ni ni nekvepia. Viskas uzverzhta. Meginau pasukti varzhteli kur reguliuoja padavima, buvau uzsukes kad tilpau i 18 kaip ir minejau, bet tada ji ishvis buka buka paliko. Atsukau atgal ir toliau vazineju su sanaudom 20+. Jei ji vaziuotu tolygiai rijimui, tai nekreipciau demesio, bet jau pradedu nervintis, ypac kai duju kainos kyla. Buvau pradejes mastyti jog geriau ja benzui sutvarkyti (nes juo nevaziuoja), bet pradejau skaiciuoti ir pamaniau jog "ai gal palauksiu". Nes ir lz, ir oro srauto, ir tas ir anas, ir sanaudu skirtumas 100km = ~6lt susitaupo =]]] juokinga, bet ant benzo darysiuosi kai susilygins.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 09:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.03
Amžius:
45
Automobiliai:
E87 116i N45 '07
Ex E81 118d N47 '07
Ex E46 316Ti N42 '03
Ex E36 328 M52 '97 Touring
Ex E34 525 M20 '89 Sedan
Ex E30 316 M10 '84 Sedan
Pasiieskok cia forume Dima ADS, kiek supratau jis dujas stato i auto ar kazkas panasaus tai manau susitarsi ir atras tau kame cia beda.
Bet itarimas, kad pastave greitai gali buti didelis bum ir pasekmes:
viewtopic.php?t=33911&highlight=dujos

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 12:25 

Na ji jau maciusi bum pora kartu. Kai pirkome maciau kad isiurbimo kolikas buvo ishtashkytas, bet sutvarkytas. Ir ziema viena kart buvo kad numove shlangele kazkokia po koliku. O shiaip pas mane stovi automatas, tipo uzsiveda ant benzino ir dirba ant jo tol kol pakeli apsukas iki 2k, tada perjungia ant duju. Vienintelis mano shovimas buvo ziema ir del to kaltinu susidevejusia sankaba, nes teko pergazuoti parkuojantis ant sniego kupetos.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 12:27 

keisk reduktoriu duju :!:

Paskutinį kartą redagavo NoN_StoP_ 06 Lap 2007, 12:32. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 12:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.10.05
Amžius:
44
Automobiliai:
[E32] 735 `91
[E36] 320 `91
[E38] 740 `94
[E39] 530d `99
jetau gal tu ja parduok nes manau ten ameno varikliui tawo...

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 12:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.28
Amžius:
37
nu jei tu begius keiti ties 4-5 k rpm tai man cia nieko nuostabaus :))) as kai turejau 1,8 susidejau nauja iranga ir pirma savaite ja kankinau: keisdavau begius irgi ties 4-5rpm :), tai 100/22l duju bet ten 1,8 paprastas 83kW :)))jei ant benzo irgi netraukia tai kaltos manau nedujos... :? bet nzn

Paskutinį kartą redagavo Vyskupas 06 Lap 2007, 12:35. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 12:35 

Jo imu ir parduodu =] pffff, gal geriau ash kapitalini varikliui pavasari pasidarysiu. Ir ish ko sprendi kad amen varikliui? Nu daugiau tepalo naudoja negu reiktu (5tukst km/ 1l tepalo), bet jokio dumo net ant redline nemeta, nu viena zvake pavargusi, nu pradejo po ilgesnio stovejimo shaltai grandine kauksheti. Ash geriau kapitalini padarysiu negu parduosiu ir koki panashu sh nusipirksiu. O del reduktoriaus keitimo: gal teko susidurti su jais? Koki pagal ka rinktis ir pan. info. Dekui.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 12:37 

Vyskupas rašė:
nu jei tu begius keiti ties 4-5 k rpm tai man cia nieko nuostabaus :))) as kai turejau 1,8 susidejau nauja iranga ir pirma savaite ja kankinau: keisdavau begius irgi ties 4-5rpm :), tai 100/22l duju bet ten 1,8 paprastas 83kW :)))jei ant benzo irgi netraukia tai kaltos manau nedujos... :? bet nzn

Rashiau jog meginau eko rezimu vazineti (apsukos max 3k ir tt) bet pagerejimas ant 2-3 litru tik pasijaute. O ant benzo ji nzn nzn, numirusi oro srauto matuokle, lz. Visa smirda benzu ir veluoja i gazo paspaudimus, apsukos shokineja, bet trauka geresne jauciasi vistiek.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 15:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.30
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 530d
ex E36 320
o kiek tiesiam kelį naudoja? nebandei? 90-110 km/h važiuojant?
Rašei kad užkuri ant bendzo ir reikia pergazuoti ant duju. tai kompas stovi ar ne?

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 16:12 

I pajury vaziuojant suejo ~12l/100km. Nzn kaip tas kompas turi atrodyti ir kur stoveti, po kapotu tik maishytuvas ir shlangai su pora laideliu.=] o salone stovi dezute hdd dydzio su mygtuku perjungt tik benza arba dujas.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2007, 16:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.30
Amžius:
42
Automobiliai:
E39 530d
ex E36 320
na kelį beveik normaliai, taip apie 10-11 naudoja. Mieste 14-16, na jei dugnais minkytum tai 20 ir pasijimtu :)
Pas mane kompas stovi tai variklio skyriuje , panašei kaip sakei hardo dydžio dėžytė, perjungėjes tai knopkė viena su žalia blyksinčia lempute. Na gali būti kad nesureguliavo duju tau visaj, jei lenda zondas gatavas tai ten nelabai ir prisijungia tas kompas, ir reguliuoti nieko negalima,
Aj o nuo reduktoriaus iki maišytuvo stovi paprastas reguliavimo varžtas ar elektrinis?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: