Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 30 Bir 2025, 17:08

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 03 Rgp 2005, 15:46 

Man Alte dare diagnostika (tikrino visokius variklio parametrus, taip pat matvo kompresija) ir patare pirmiausiai pasikeist paskirstymo dirzeli. Sake, kad galimas daiktas, kad dirzelis yra persokes per viena dantuka, del to ir galejo dingti kompresija. Kartais rytais uzvedant varikli subarska paskirstymo velenelis. ka as zinau: gal jeigu butu persoke per du ar per tris dantukus, gal tuomet ir barsketu, ar sunkiai vestusi.

StandartinėParašytas: 03 Rgp 2005, 18:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.06.03
Amžius:
54
Automobiliai:
ex bmw325ix,dabar R53 03'
matai jei butu pesoke per 2-3 tai linktu voztuvai o jei persoka per viena tai nedirbtu lygiai o siaip teorijos daug o praktika viena -isardai ir matai

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2005, 16:25 

tiesa sakant nezinau nei ka daryti...?

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2005, 16:30 

Pirma pabandyk normaliai degima pasistatyti...

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2005, 16:56 

Nemanau, kad su degimu kas nors blogai. Juk dare diagnostika ir pabreze, kad viskas Ok!

Pirmiausiai pasiule pasikeisti paskirstymo dirzeli (nes gali buti persokes per dantuka) - pas mane jis nekeistas nuo pat masinios pirkimo. na o jeigu tai nepades, tuomet belieka variklio remontas.

StandartinėParašytas: 04 Rgp 2005, 19:14 

Nu tai ta as ir sakau.Blogas degimas, nes dirzelis blogai uzdetas...

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2005, 11:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.11
Amžius:
41
Automobiliai:
E30 318 M40 91' E36 320 M50 94'
del to keitimo, pala man regis variklis 1,6 ir 1,8 M40ukai,ten viskas taip pat ir tvirtinimas ir kt(nu kompas kitas), tik pats variklio turis skiriasi. Va 2,0litri idet vargo daug. O 1,6 -->1,8 neturetu but sudetinga. Nu jei klystu pataisykit.

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2005, 12:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.06.23
Amžius:
45
Automobiliai:
E34 524td M21 '90
kolegos, nepamirskit, kad m40b18 varikliui degimo kampa reguliuoja kompas, ir nieko ten nenureguliuosi rankiniu budu. o jei butu persoke per dirzo krumpli, variklio darbo nesklandumai butu zymiai labiau juntami. manau, pas zmogu yra tiesiog pavarges variklis.

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2005, 13:31 

REDline rašė:
del to keitimo, pala man regis variklis 1,6 ir 1,8 M40ukai,ten viskas taip pat ir tvirtinimas ir kt(nu kompas kitas), tik pats variklio turis skiriasi. Va 2,0litri idet vargo daug. O 1,6 -->1,8 neturetu but sudetinga. Nu jei klystu pataisykit.

Manau,kad tu teisus.Reiks dar srote specu paklausti...

StandartinėParašytas: 05 Rgp 2005, 15:01 

Susipainiojau visai.... kas per bedos su mano varikliu....?

Gal kas nors pazistat koki gera mechanika (motorista), kuris galetu pakonsultuoti siuo klausimu...?

StandartinėParašytas: 06 Rgp 2005, 22:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.06.03
Amžius:
54
Automobiliai:
ex bmw325ix,dabar R53 03'
8682 14907 kaune cia mano tel

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2005, 08:44 

Varikliukas sutvarkytas.
Pasitvirtino Tomo is Alto diagnoze ("gali buti, kad persokes per viena dantuka arba blogai surinktas paskirstymo dirzelis"). Vakar nuvariau pas meistriukus. Nuarde visus nereikalingus dalykus, tam kad paziureti kaip ten tas dirzelis stovi - pasirodo blogai uzdetas dirzelis (per viena dantuka). Meistras konstatuoja, kad dirzelis nelabai galejo pats persokti. Siek tiek pavelintas degimas - stai kur beda. Jau po keliu valandu darbo ir uzdetas naujas dirzelis (sutapdintos zymes ir tt). Pamatuojm spaudima - po 13,5. Negaliu patiketi savo akim. Sedu i savo BMW - reikia pralekti.... masina neatpazistamai pasikeite. Atsirado trauka, varikliuko darbas visai kitas.

StandartinėParašytas: 09 Rgp 2005, 12:41 

Evaldas rašė:
Kaip netikrina?Gal cia per kokia baltarusijos siena vare? :) Tikrina ir prie sienos, ir Regitroje.

Prie vokietijos sienos isvis nieko netikrina tik pasus , o lenkijos sienoj tikrina tik kebulo numeri o regitroj man bent jau ne vieno karto netikrino :P

StandartinėParašytas: 11 Rgp 2011, 20:12 

Automobilio, apie kuri norite paklausti 316i 318i
Pagaminimo metai:316i 93-02-01 318is 93-06-15
Variklis: 1.6 ir 1.8
Degalai:bendzinas

Problema/klausimas: sveiki temose kaip ir konkreciai tokios temos neradau.
Esu naujokas turiu 316i ir 318is kuris yra ant anstoliu tad noriu pasikeisti varikli . Noriu pasiklausti ka reiketu daryti nuo ko pradeti kaip ir bendra suvokima turiu bet noriu daugiau suzinoti kas tiks ka keist reikes . Is anksto ačiū tiems kurie suteiks nors siokios tokios info .

StandartinėParašytas: 13 Rgp 2011, 10:27 

valdemaras E36 rašė:
Automobilio, apie kuri norite paklausti 316i 318i
Pagaminimo metai:316i 93-02-01 318is 93-06-15
Variklis: 1.6 ir 1.8
Degalai:bendzinas

Problema/klausimas: sveiki temose kaip ir konkreciai tokios temos neradau.
Esu naujokas turiu 316i ir 318is kuris yra ant anstoliu tad noriu pasikeisti varikli . Noriu pasiklausti ka reiketu daryti nuo ko pradeti kaip ir bendra suvokima turiu bet noriu daugiau suzinoti kas tiks ka keist reikes . Is anksto ačiū tiems kurie suteiks nors siokios tokios info .

tai nera galinciu padeti ?
:(

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery