Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Vas 2025, 07:34

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Rgs 2007, 18:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.03
Amžius:
45
Automobiliai:
eksploatuojamas E39 523i, 98' sedanas
ex E36 325tds 96' sedanas;
As tau sakau, kolega, nusipirk atgalini vztuveli (kaina gal apie 15 LTL) man atrodo gausi bet kuriuoj auto daliu parduotuvej. Pasikeist gali pats, o ji reiketu statyt ant kuro padavimo slangos, prie kuro filtro.

Tikriausiai paklaustum kame problema kad nuteka kuras. Siaip gamykliskai tas atgalinis voztuvas sumontuotas zemo slegio siurbly, bake, bet per laika jis tiesiog isdyla, ir del to pradeda nebelaikyt kuro, leidzia jam nuteket i baka. Neapsimoka perrinkinet to siurbliuko ar ji keist. Daug paprastesnis ir pakankamai pigus budas yra tas kuri aprasiau auksciau.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2007, 18:45 

na gerai kad ta statyti bet man durnam kausui paaiskink is kur jis ta ora siurbia ar per paty kuro siurbly ar kaip man niekad taip nebuvo pastaraja savaite pradejo taip darytis, tada pakeiciau kuro filtra ir slangutes pora dienu buvo viskas ciki, o poto vel tas pats.kad saliurka nuteketu turi buti nesandarumas ar per grystamasias ar kazkur, gal per siurbly

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2007, 18:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.03
Amžius:
45
Automobiliai:
Sunku pasakyt, bet labiausiai tiketina kad gal per siurbli. Gal yra koks nedidelis oro gavimas ir per ilgesni laiko tarpa jo prisisiurbia. Gal ir per slangas, gal nesandariai chomutai uzspausti, gal per griztamas slangutes, nes jos isvis neuzsispaudzia. Daug gali but...

Del to ir yra sugalvotas tas voztuvas butent tam kad laikytu kura sistemoj ir neleistu skverbtis orui per galimus nesandarumus.

StandartinėParašytas: 29 Rgs 2007, 19:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.03
Amžius:
45
Automobiliai:
Blyn bijau sumeluoti, bet siurblys turi ir alsuokliuka man atrodo. Gal dar per ji gauna oro. :roll:

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2007, 11:02 

ta masina kazkoks poltergeistas, siandien atejau is ryto us puse pasukimo brinkst ir dirba, kolkas diena ir kuriasi bet bijau kad vl po poros dienu tas pats buvo nes jau ne pirmas kartas taip jai yra. nekertu kur saknu jieskot o ziema ir seip salti orai ne uz kalnu.bent jau praita ziema be problemu jokiu kurdavosi, tik viena karta kai vasarines uzpyliau tai buvo pasalus.

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2007, 14:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.03
Amžius:
45
Automobiliai:
O kaip reikalai pas tave su pakaitinimo zvakem? Gal jos kelios nusproge? kai siltesnis oras - nesijaucia, o tik vesene naktis ir jau ryte kuriasi sunkiau.

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2007, 17:22 

tikrinau viskas ciki, o nuo oro neprikalauso ar dregmes. nes nesikure siltu metu, oras grynai cia viska daro siurblyje.nu bus amtyt kaip ateityje jei ne reiks jauciu siurbly vst restauruot arba parduot bmw jei tokie sudai darysis.

StandartinėParašytas: 30 Rgs 2007, 20:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.03
Amžius:
45
Automobiliai:
Palauk, nepulk i krastutinumus. jeigu manai kad tikrai taip viskas eina blogyn - varyk diagnostika. O jau kai parodys kompas kad tiksiai kazkas, sakykim, kad ir tas pats siurblyt eina saibom, tai tada ir spresk ar parduot ar ne.

Pvz. pas mane zvakes visos ciki, siurblys pakeistas, o vedasi vistiek ne is pirmo apvertimo (salta), bet nesuku as sau plauciu del to. uztat traukia gerai, vriklis dirba lygiai, kuro sanaudos labai graziai isipaiso i norma, na ir happy :D

StandartinėParašytas: 09 Bal 2008, 10:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.16
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 325 tds M51 96'
Pasirodo as pats vyrai apsizioplinau, ten yra toks atbulinis voztuvelis, kad salerka neteketu tai as ji atvirksciai buvau idejas tai uztat man salerkos ir nepadave. :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 24 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery