Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 17:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 11 Rgs 2007, 10:02 

Uzsvivedus masinuke 316i ant benzo . islipes is masinukes lauke jauciasi gan stiprus benzo kvapas (atrodytu lyg iki galo neisdegina), Ar cia taip visu BMW aina toks is ismatamuju duslintuvu kvapas :D ??

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2007, 10:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.29
Amžius:
38
Automobiliai:
E34 2.5tds 96
nu seip kvapo neturetu buti

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2007, 10:26 

ryti benza lyg labai ir nerija :D kazkur apie 8l vidut. Turbut reiks varyt akd sureguliuotu degima.

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2007, 10:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.29
Amžius:
38
Automobiliai:
E34 2.5tds 96
o bendza normalu pili :?:

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2007, 10:44 

nu joa normalu :roll: 95

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2007, 11:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.29
Amžius:
38
Automobiliai:
E34 2.5tds 96
sakai kuro normaliai gal lemda gali gribaut pamegink nuvarit i technikine sumokesi 10lt pasitikrink co tada zinosi gali but kad per riebu kura paduoda ir nespeja jo sudegint

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2007, 11:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
pirmiausia žiūrėčiau (ir kuo skubiau!) ar neleidžia kur pro šlangutes benzino, nes jau buvę tokių variantų. žiūrėk, kad neužsidegtum.

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2007, 12:43 

nu joa issivares dabar buvau tai truputi jauciasi benzas po kapotu :( (hm) bet kodel meta per duslintuva ziauriai. garaze uzsivedes tai neimanoma iskart baisi smarve benzo :(

StandartinėParašytas: 11 Rgs 2007, 12:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.29
Amžius:
38
Automobiliai:
E34 2.5tds 96
lemda bus greiciausei per riebus misinis nespeja variklis tiek sudegint ir ismeta per dusle

StandartinėParašytas: 13 Rgs 2007, 12:32 

..zinai paskaiciau kokia tawo problema ir prisiminiau kad pas mane taip pat buvo... :? irgi mucinausi kol viena diena neuzkniso tas kavapas ir neisnagrinejau masinos is kur sklinda..tai va po kapotu radau slangute (5 cm) ilgio kazkur ji jungiasi is abieju pusiu su vamzdeliais,pagal mane ten tuo slangeliu eina kuro padavimas i varikli,o kitas salia grazina kiek suprantu..tai va ta padavimo slangute ir keiciau nes buvo trukusi kazkiek ir bendas eidavo :( dar laiku pastebejau ,o taip tai labai pavojingas ir rizikingas dalykas :shock: gali buti BOOM! :lol: aj tiesa slangelius rasi prie gazo troselio mexanizmo tik gyliau ten...nemazai ka ardyt reiketu kad pakeist ten,nes lb priejimas durnas :) sekmes!

StandartinėParašytas: 13 Rgs 2007, 15:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.28
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 325 S50B32 :)
BMW perfomance rašė:
..zinai paskaiciau kokia tawo problema ir prisiminiau kad pas mane taip pat buvo... :? irgi mucinausi kol viena diena neuzkniso tas kavapas ir neisnagrinejau masinos is kur sklinda..tai va po kapotu radau slangute (5 cm) ilgio kazkur ji jungiasi is abieju pusiu su vamzdeliais,pagal mane ten tuo slangeliu eina kuro padavimas i varikli,o kitas salia grazina kiek suprantu..tai va ta padavimo slangute ir keiciau nes buvo trukusi kazkiek ir bendas eidavo :( dar laiku pastebejau ,o taip tai labai pavojingas ir rizikingas dalykas :shock: gali buti BOOM! :lol: aj tiesa slangelius rasi prie gazo troselio mexanizmo tik gyliau ten...nemazai ka ardyt reiketu kad pakeist ten,nes lb priejimas durnas :) sekmes!

+1 patarciau paklausyt sio vaikinuko.
+1 patikrin CO, gal Lembda zondas durniuoja.
Ir dar patarciau tuo paciu pasikeisti kruo filtra. Kada paskutini karta jis buvo keistas?

StandartinėParašytas: 24 Rgs 2007, 18:54 

Gali dar buti problemos su ipurskimu, man taip buvo su 316i..

StandartinėParašytas: 24 Rgs 2007, 19:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
salta varikli uzvedus is ismetimo vamzdzio ir bus benzino kvapas(misinis dirbtinai pariebinamas,liambda neveikia,katalizas irgi neveikia) :!:

StandartinėParašytas: 24 Rgs 2007, 20:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.28
Amžius:
45
Automobiliai:
E39 523i
BMW perfomance rašė:

pas mane taippat buvo,jau 2 kartus keiciau,ir dar bent porai zmoniu parodziau,neperdaugiausia ten to darbo,isiurbimo kulika reik nuimt ir visks :wink:

StandartinėParašytas: 04 Gru 2007, 02:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E30
mano lygtais tokia pat problema. Visą laiką maniau, kad taip ir turi būti kol neperskaičiau šitą temą, bet vargu ar mano atveju benziną leidžia nes nebuvo ne vienos žemeles ant asfalto kai mašina pastovėdavo per naktį. Ar taip neįmanoma pastebėt? :(

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 25 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: