Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 07 Vas 2025, 01:49

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 45 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Lie 2005, 20:22 

Gena rašė:
turbut bites medu renka... t.y. pietauja...

:D :D :D Cia tai teisingai. :D :D :D

StandartinėParašytas: 23 Lie 2005, 15:15 

sveiki! o kurioje vietoje uzsidega oilservice? ka tada rodo? nelabai zinau, nors pas mane dar nedega, bet noriu zinoti!

StandartinėParašytas: 25 Lie 2005, 09:59 

Na tikrai matai kiekvieną kartą įsėdęs į BMW šalia kilometražo. Yra kaip šviesoforas kai užsidegs geltona ruoškis keisti tepalus :D :D

StandartinėParašytas: 25 Lie 2005, 14:56 

Evaldas04 rašė:
Na tikrai matai kiekvieną kartą įsėdęs į BMW šalia kilometražo. Yra kaip šviesoforas kai užsidegs geltona ruoškis keisti tepalus :D :D
as taip ir galvojau, bet geriau paklaust, nei kada apsikvailint! ar ne? tai kaip suprantu dega pirmi zali kvadrateliai ir arteja prie geltono ir raudono. ir kaip jus saket kad kai dega raudonas reikia keisti, o geltonas beveik?! bet seniau kai degima ijungdavau, tai tas "sviesoforas" iskart uzgesdavo, o dabar dar kiek laiko padega?! gal del to kad arteja galas!?

StandartinėParašytas: 25 Lie 2005, 15:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.13
Amžius:
48
Būtent, o kai užsidegs raudona tai net ir neužges :)

StandartinėParašytas: 25 Lie 2005, 16:04 

Baubas rašė:

Geriau jau tiek nesusilaukti.Man kai geltona indikacija uzsidega, tai stengiuosi ta pacia diena jau ir pasikeisti tepaliukus.

StandartinėParašytas: 25 Lie 2005, 16:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.13
Amžius:
48
Evaldas rašė:
Baubas rašė:

Geriau jau tiek nesusilaukti.Man kai geltona indikacija uzsidega, tai stengiuosi ta pacia diena jau ir pasikeisti tepaliukus.

Nu ne veltui juk vokietis sugalvojo ir geltoną ir raudoną lempas, taip kad lyg ponuli ir skubate iš kitos žvelgiant dažniau keisti tepalus nėra taip "blogai" kaip juos keisti labai retai :)

StandartinėParašytas: 25 Lie 2005, 16:23 

Baubas rašė:
Evaldas rašė:
Baubas rašė:

Nu ne veltui juk vokietis sugalvojo ir geltoną ir raudoną lempas, taip kad lyg ponuli ir skubate iš kitos žvelgiant dažniau keisti tepalus nėra taip "blogai" kaip juos keisti labai retai :)

Tai tu nori pasakyti, kad sviezias tepalas blogai????????? 8)

StandartinėParašytas: 25 Lie 2005, 16:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.13
Amžius:
48
Evaldas rašė:

Dėl to ir įkišau blogai į kabutes, nes pirmu atėju tik gerai, o kaip per retai keiti tai pats supranti :)

StandartinėParašytas: 25 Lie 2005, 16:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
Evaldas rašė:
Baubas rašė:
Evaldas rašė:
Baubas rašė:

pasake juk aiskiai. keist gali kasdiena

StandartinėParašytas: 25 Lie 2005, 16:38 

bebr rašė:
Evaldas rašė:
Baubas rašė:
Evaldas rašė:
Baubas rašė:

pasake juk aiskiai. keist gali kasdiena

Nu kasdiena nepakeisi, bet jau ant paskutinio zalio kai yra, tada jau galima apie tai pagalvoti.

StandartinėParašytas: 26 Lie 2005, 13:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.11
Amžius:
40
Automobiliai:
E30 318 M40 91' E36 320 M50 94'
nu nors hansas ir gudrus kaip jus sakot, bet ir jis klysta ( o tiksliau oilservise lemputes) pas mane uszidege geltona, kaip ir laikas keist, nuvaziuoju i servisa tai pasake kad dar ramiai kelis tukstancius galiu nuvaziuot. Nu man visteik reik keist, gi geltona dega...Ta diena nekeiciau, nespejau, is ryto pliurpt raudona dega. Prie darbo sustoju, po poros valandu uzvedu - vel geltona. O raudona kaip ir nebeturetu uzgest...

StandartinėParašytas: 26 Lie 2005, 16:29 

REDline rašė:
nu nors hansas ir gudrus kaip jus sakot, bet ir jis klysta ( o tiksliau oilservise lemputes) pas mane uszidege geltona, kaip ir laikas keist, nuvaziuoju i servisa tai pasake kad dar ramiai kelis tukstancius galiu nuvaziuot. Nu man visteik reik keist, gi geltona dega...Ta diena nekeiciau, nespejau, is ryto pliurpt raudona dega. Prie darbo sustoju, po poros valandu uzvedu - vel geltona. O raudona kaip ir nebeturetu uzgest...

O tai kaip servise nustate, kad tau dar le laikas ta tepala keisti man idomu???

StandartinėParašytas: 26 Lie 2005, 17:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
Evaldas rašė:
REDline rašė:

O tai kaip servise nustate, kad tau dar le laikas ta tepala keisti man idomu???

matyt pasake kad keist reik prie kokia 10 -12 kkm;]
o jei dar iki tiek truku tu 3kkm tai taip ir gavos

StandartinėParašytas: 26 Lie 2005, 23:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.02.06
Amžius:
44
Siaip tas tepalu keitimas toks truputi abstrakciai teorinis reikalas-niekas negali pasakyt kada keist tepalus tiksliai-is patirties galiu papasakot kad tekdavo aptarnaut vienos firmos BMW(2.5tds), kurio tepala keisdavo kas 50-80 tukst. km-ir ka jus galvojat?-tas BMW dar siandien vaziuoja o jo kilometrazas 550000km-taip kad teorija su prktika labai prasilenkia:)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 45 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery