Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 02:39

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 23 Lie 2005, 13:20 

sveiki! as kazkada jau rasiau sia tema, ieskojau problemos bet dar neradau! galvojau gal paskirstymo dangtelis, bet deja! masina 92m. E36, 1.6l kas dar nezino! o kur problema, kad kazkur nuo 3tukst. apsuku dusta ir nustoja dirbti vienas cilindras! o kas idomiausia, nuo kokiu 5tukst. vel atsigauna tas varikliukas! kame reikalas? gal kam buvo panasiai? ir dar ka siandien pastebejau, kad tokie dalykai darosi kai siltas variklis! kai salta masina viskas ok! tai speju bus kazkoks daviklis, kuris reguoja nuo variklio silumos! tik speju! bet manau neapseisiu be diagnostikos! kazkas siule nuvaz. i Autominti, kur dirba su elektronika! bet sakau, gal kam buvo panasiu bedu!? ačiū uz info!

StandartinėParašytas: 24 Lie 2005, 22:46 

man budavo kad spaudi gaza ir uzdusdavo o poto tiesiog sokdavo is vietos knisausi ir ash sake kad zarnas oro perziureti visas perziurejau nieko neradau tadu paziurejau viena laida berods 4 pats paskutinis jis eina su davikliu tai ji pas mane permusinejo pasikeiciau tai viskas ok dabar nezinau ar sutapimas ar ne bet paziurek tamsoje ar nemusha zvakiu laidai

StandartinėParašytas: 25 Lie 2005, 15:11 

ačiū uz info! patikek, ko tik as nedariau: du kartus diagnost. ir kompas nieko nerado, tik sake pasikeisk paskirst. dandteli! nepadejo! buvau srote ir prasiau kad duotu ivairiausius daviklius, kas susije su apsukom! irgi nieko! laidus ziurejau ir ne tik ziurejau, o apciupinejau, nes ne visada matosi, o per rankas kerta! cha! tai va! bet kaip minejau, kad kai saltas variklis, tai viskas gerai, tik siltas durniuoja! tai galvoju, bus kazkoks daviklis kuris reguliuoja variklio temperetura! kitaip jau nesugalvoju! manau reiks varyt i autominti, kazkas ten siule! tiek! iki!

StandartinėParašytas: 25 Lie 2005, 15:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.13
Amžius:
48
Tai jei jau žinai kad per rankas kerta, tai kam dar kažkur varyti perki naujus laidus ir keitiesi ir viskas bus ledas :).
O problemą ir aš tokią turiu, tai galvojau kad lemda, bet reikės pasitikrinti :)

StandartinėParašytas: 25 Lie 2005, 16:02 

Man buvo bajeris, kad ir su slapiomis rankomis ciupinejant laidus niekas nekirto. :) Pakeiciau laidus ir viskas pasitaise.

StandartinėParašytas: 25 Lie 2005, 16:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
kokie dar laidai pas tave ???????

StandartinėParašytas: 25 Lie 2005, 16:20 

Apie Audi coupe kalbu kai dar turejau...

StandartinėParašytas: 25 Lie 2005, 22:48 

sveiki! arba as ne aiskiai parasiau arba jus nesupratot manes! as parasiau apciupinejau laidus, kad pajausti krecia ar ne, nes kartais ir akimis nesimato! o pas mane nekrecia, tame ir bajeris! ir sakau, kad nemanau ar tokie dalykai kalti, kaip laidai ar zvakes!? kodel tada salta masina normaliai vaz?! cia bus kazkoks daviklis, o kuris, be diagnostikos rimtos nesuzinosim! tiek! iki!

StandartinėParašytas: 26 Lie 2005, 11:47 

Tai ant diagnostikos pastatyk.

StandartinėParašytas: 26 Lie 2005, 12:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
giunteris rašė:
sveiki! arba as ne aiskiai parasiau arba jus nesupratot manes! as parasiau apciupinejau laidus, kad pajausti krecia ar ne, nes kartais ir akimis nesimato! o pas mane nekrecia, tame ir bajeris! ir sakau, kad nemanau ar tokie dalykai kalti, kaip laidai ar zvakes!? kodel tada salta masina normaliai vaz?! cia bus kazkoks daviklis, o kuris, be diagnostikos rimtos nesuzinosim! tiek! iki!

na tai varyk i diagnostika ir matysi. paprastai nesunkiai surandama tokio darbo priezastis

StandartinėParašytas: 26 Lie 2005, 12:30 

As irgi kazkada galvojau, kad uzteks diagnostikos, o Krasta ir bepadejo. :D

StandartinėParašytas: 26 Lie 2005, 12:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.25
Amžius:
43
mano nuomone apie krasta panashi i tavo. o siaip diagnostika paprastai pats pasidarau, tai ka mato kazkoks prietaisas, tai daznai sugeba ir mano smegenys nuspet

StandartinėParašytas: 26 Lie 2005, 12:54 

bebr rašė:
Evaldas rašė:
bebr rašė:
giunteris rašė:

na tai varyk i diagnostika ir matysi. paprastai nesunkiai surandama tokio darbo priezastis

As irgi kazkada galvojau, kad uzteks diagnostikos, o Krasta ir bepadejo. :D

mano nuomone apie krasta panashi i tavo. o sheip diagnostika paprastai pac pasidarau, tai ka mato kazkoks prietaisas, tai daznai sugeba ir mano smegenys nuspet

Ir Krastoje kainos mazai skiriasi nuo sudarankiu, tad geriau jau tiesiai i ja.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: