Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 24 Lap 2024, 14:42

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 45 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Rgp 2007, 15:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.23
Automobiliai:
E60 535i 08'
Duncius rašė:
ish patitries ir sakau, kad E39 BUG'as, o jus ka...

o as pritarsiu daugelio nuomonei, kad jei nusipirkai gendancia/uzdrozta ar dar bb zino kokia, tai nereikia sprest, kad ir kitos tokios pacios.
pats su E39 vazinejes, puikus auto. giminaitis nusipirkes turi 525tds 97', apie 18 stuku lt mokejo. gera masina, priziuri gerai, nei genda jam pastoviai nei ka, jokiu problemu neturejo. \:D/

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2007, 07:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.05.18
Amžius:
47
Automobiliai:
E46 318d
Duncius rašė:
:lol: :lol:
Harkem, bajeris tu tiesiog...
Zmogau! pasiskaityk tu pats savo rashliava ir mano posta aukshciau.
Prie ko cia taupumas, ishkart skupumas?? Ash tau velgi pakartosiu - ishvedzioji kalba kaip tiktai nori. Racionalumo pas pati jokio.. Tik kas tau "naudinga". Matyt menininkas busi :oops:
Ash tau parashiau, tik kvailys gali pirkti brangiau, kai tuo pat metu shalia yra kur pigiau.
Visi komentarai baigti :wink:
zmones nedurni, pasiskaitys ir patys pasidarys ishvadas.
O pavairave E39 juolabiau isitikins kas teisus. Taip kad Tsssh...!
ir pasitaisyk savo aprashuose amziu i koki 16, butum arciau realybes.

Racionaluma kiekvienas supranta savaip........... jeigu tau pagrindinis prekes rodiklis yra kaina (pats rasei, kad renkiesi kur pigiau), as tai vadinu ne racionalumu, o skupumu, o skupus moka dvigubai ir tame jokio racionalumo nera......... asmeniskai man pagrindinis prekes rodiklis yra jos kokybe, neziurint to, kad tokia preke dazniausiai buna brangesne, taciau ji ir tarnauja ilgiau :) Kaip matau, musu supratimas apie racionaluma skiriasi ir mano supratimas apie tai nepriimtinas tau, o tavo supratimas apie tai nepriimtinas man, todel sitoje srityje gincytis beprasmiska, nes vis tiek vienas kito supratimo nepakeisime........ Taciau kazkodel budamas "pats racionaliausias" butent tu forume inksti, kad tavo automobilis bug'u bug'as......... :D
P.S. Juk prasiau nebetersti eterio ir norint dar ka nors "protingo" parasyti, rasyti i PM :) Nesupranti tu to, ar tiesiog nenori to suprasti??? Beje, pasiskaicius tavo rasliava, pasiziurejus i avatara ir zinant tavo supratima apie racionaluma, paties amzius arciau realybes butu apie 10-12 metuku vaiko :D ...........(i sita posta gali ir nebeatsakineti) :D

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2007, 08:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.15
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 Touring
man bmw patinka, bet pasitaikius progai gaut naujasne ir su daugiau pribombasu... :)
as respectinu tas masinas kurios turi power :)
nors mano, tiesa pasakius - tds, bet pinigu ganetinai ikisau ir pirkdamas jau tai zinojau, nes bmw domejausi.
beje turejau nissan 94', tai per 3 metus nei cento neygrudau :), net tepalu nekeciau :) :) :)

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2007, 19:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.12
Amžius:
43
čia reikia keisti temos pavadinimą: " nusipirkau sudrožta mašiną"

Paskutinį kartą redagavo Mariuss 17 Rgp 2007, 23:05. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2007, 00:18 

Marius > kaip kas nori taip tas ir traktuoja. Sutiksiu pati taisant bent viena dalykeli, ar privaziavus prie serviso arciau nei 10metru... nereikes ir prasizioti :lol:
kokybe jus kokybe.....

Harlem > ir patsai, vel gryba pjauni. Nepyk, bet totalus idiotas esi. Viena per tapati zyzi.
Gerai, jei mano bmw drozena, tai bmw [CENZŪRA], nes nera kokybes. Totalus globalus [CENZŪRA], nes neatsparus, nepatvarus ir..... tiesiog griuva, streikuoja ir grybauja :roll:

Nors net nezinau, kaip tas "droznumas" anot taves atsiranda, kad sugenda tarkim Airbag'o sedynes daviklis, gal kokia karve kas tvatyjo man nematant ant jos? :lol:
Arba, PDC pareina, gal i kokia radiacine aplinka ivaziaves buvau....
o ir visa kita.... [CENZŪRA]'n gal perdaznai ploviau mashina, tai sugedo? :lol: :lol:
Pixeliai displejaus, hm... velniai zino, gal tepala laiku nepakeiciau :lol:
ir sedyniu shildymas buvo sugedes, ir kaladeles barshkejo.... gal muzika pergarsiai grojo ishvibravo :roll:

Nebereikia tavo komentaru, nes jie visishkai bergzdi. Tikrai lab tingiu skaityt ka vapsi. Malonek.... a?
nors abejoju ar tavo asmenybe uzsigniaush ir nutils :)
tai vapsek sau i sveikata :wink:

......."P.S. Juk prasiau nebetersti eterio ir norint dar ka nors "protingo" parasyti, rasyti i PM Nesupranti tu to, ar tiesiog nenori to suprasti???...."

Tamstai galiojo visishkai tas pats! Taip kad aprimk, karshtakoshi, ir sedek ramiai nespurdedamas, nevapsedamas, nuomone pirmuose pasisakymuose ishreishkei, kitu prymigtinai itikineti nereikia 8) Tiksliau kokia nuomone..... papliaushkei beprasmybes ir viskas. Ir toliau tushciai idealizuoji savo BMW. BMW - tai ledas, nesensta, tobula ir negenda. Ji atvirkschiai, savaime regeneruojasi, atsinaujina ir spindi! O jei ir genda, kalti..... debesys, oras ar dar kas :roll:
blm, negaliu... kaip faina su tavim "prasmingai padiskutuoti" :)

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2007, 08:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.05.18
Amžius:
47
Automobiliai:
E46 318d
Duncius rašė:
]Nors net nezinau, kaip tas "droznumas" anot taves atsiranda, kad sugenda tarkim Airbag'o sedynes daviklis, gal kokia karve kas tvatyjo man nematant ant jos? :lol:
Arba, PDC pareina, gal i kokia radiacine aplinka ivaziaves buvau....
o ir visa kita.... [CENZŪRA]'n gal perdaznai ploviau mashina, tai sugedo? :lol: :lol:
Pixeliai displejaus, hm... velniai zino, gal tepala laiku nepakeiciau :lol:
ir sedyniu shildymas buvo sugedes, ir kaladeles barshkejo.... gal muzika pergarsiai grojo ishvibravo :roll:

Nebereikia tavo komentaru, nes jie visishkai bergzdi. Tikrai lab tingiu skaityt ka vapsi. Malonek.... a?
nors abejoju ar tavo asmenybe uzsigniaush ir nutils :)
tai vapsek sau i sveikata :wink:

......."P.S. Juk prasiau nebetersti eterio ir norint dar ka nors "protingo" parasyti, rasyti i PM Nesupranti tu to, ar tiesiog nenori to suprasti???...."

BMW - tai ledas, nesensta, tobula ir negenda. Ji atvirkschiai, savaime regeneruojasi, atsinaujina ir spindi! O jei ir genda, kalti..... debesys, oras ar dar kas :roll:
blm, negaliu... kaip faina su tavim "prasmingai padiskutuoti" :)

Tu turbut nesupratai, kad as pradejau rasineti ne vien del to, kad tu, nebandes kitu modeliu ir taupydamas i savo automobili kisti pinigu, cia visiems aiskini, jog E39 bug'u bug'as, bet dar ir del to, KAD SIOJE TEMOJE TU KAI KA TUSCIAGALVIAIS ISVADINAI IR GASDINAI SUKISTI GALVAS I UZPAKALIUS............... :D
Duncius rašė:
Atsiprashau, bet jus taip tuschiagalvishkai shnekat kaikurie............ Uz tokius dalykus galva i užpakalis sugrusiu

Dar karta persiskaityk visus pasisakymus is eiles idemiai, "ereli", ir suprasi (jei noresi ir sugebesi suprasti) nuo ko viskas prasidejo :D

Ir dar........... Taip, kaip sioje temoje viewtopic.php?p=315567&highlight=#315567 visi turejo suprasti, kad tu neturejai omenyje "baltarusishko shlamshto"..........
Duncius rašė:
purkshtukai.....
na atsiprashau, ar ash temoje parashiau "kur gauti belarusishko shlamshto" ?
.............. taip, kaip sioje temoje as is konteksto turejau suprast, ka tu turi omenyje.........
Duncius rašė:
ish konteksto turejai suprast, kad rashau apie BMW modelius
, taip ir tu pats turejai suprasti, kad savo pries tai rasytame poste as parasiau, jog tu man savo "teorijos" neirodysi ir as tau savo "teorijos" neirodysiu, todel geriau pasilikti kiekvienam prie savo nuomones ir eiti savo keliais........... kaip matau, tu to nesupratai ir eilini karta vadini mane idiotu.............. Negrazu is tavo puses....... :D
Na, tokiu atveju tau, nesupratusiam mandagaus mano patarimo, kad eitum savo "teorijos" keliu, galiu nurodyti krypti aiskiau ir pries tai rasyta savo posta parasyti keliais zodziais............. POSOL NA...UI :D
P.S. kai sugrisi is "keliones", butinai parasyk, pasiusiu vel :D

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2007, 22:31 

kam taip parodai savo silpnuma...? :lol:
Nereikejo jau taip, kur tavo savigarba :roll:

Ne tau siusti mane, ir ne tau aishkinti, kaip ash turiu parashyti, kad tau itiktu, snargleli tu. Sergi didybes manija, tik tiek galiu pasakyt apie tave.
Nepatinka man o tema, neaishki, neinformatyvi, dviprasmishka - nerashyk! :lol: ar prisirpe kiaushai taip smegenis spaudzia, kad negali?

Ir... tad, jei taip jau zinai kelia, ten kur mane bandai nusiust, tai pats ir vaikshciok, branguti.
Elementariai, tavo vis primenamoje temoje, paklausiau - "kur rasti pigesnio kuro"?
tarp eiluciu nemoki skaityt, tai aishkiai paklausiu, kur tau parashyta "[CENZŪRA], kad ir prastesnio bet kad tik pigesnio" m?
Vienam ten susisuko smegenys, tai ir tau tas pats daros...
tavo akys krypsta i [CENZŪRA], mano kaikur kitur. Tokiose situacijose mastai taip, kaip mastai, kaip save ir pristatei.O ash kitaip, protingai vienur kazka stengiuos sutaupyti, kitur naudingo ka isigyti.

Bet tau dar toli iki tokio supratimo 8)
nes kalbu kalbu, kalbu kalbu.. ir vistiek nesupranti.

Jau bandai uz visishko [CENZŪRA] griebtis, tu tik pasiziurek :lol:
man gaila taves, todel tikrai tyliu :wink:

tusciagalviais ishvadinau, nes tusciai akalai kaikurie tikit, kad BMW geriausia ir tashkas, nors patys niekur daugiau nesedeje :)

suprantu, kad GEZAI taip kalba, savo kregzdes be'turling'uodami, bet kad suauge vyrai shitaip........

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2007, 22:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
aisku chebrite man labai patiko jusu dialogas :D
asmeniskai as Harlem puseje :wink:
o siaip moderatoriai :!:
tema sugadinta :cry:

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2007, 23:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.12
Amžius:
43
trinkit ta tema

StandartinėParašytas: 18 Rgp 2007, 09:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E39 525D
Siaip asmeninius klausimus galima spresti per PM ..
O siaip galetu ir moderai isikisti ir padeti taska sioms nesamonems ...

StandartinėParašytas: 18 Rgp 2007, 11:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.05.18
Amžius:
47
Automobiliai:
E46 318d
Duncius rašė:
Ne tau siusti mane, ir ne tau aishkinti, kaip ash turiu parashyti, kad tau itiktu

Lygiai taip pat nei tau mane vadinti idiotu, tusciagalviu, gasdinti, kad sukisi galvas i uzpakali, nei ka.......... o del neitikimo, tai tau pirmam cia neitiko, kad as paklausiau, kaip galima lyginti auto, ju neturejus..... po to pats ir kibai i atlapus, gasdinai sukisti galvas i uzpakalius ir isvadinai tusciagalviais..... pats prisisikai iki ausu tai buk toks "kietas" iki galo...... kam cia dabar isverti savo skura, paplonini liezuvi ir kalbi labai maloniai bei mandagiai???? Kur dingo tavo "kietumas"? Nebesinori sukisti galvu i uzpakali? :D
ačiū tiems, kas mane palaike, atsiprasau tu, kam nepatiko sis dialogas, bet neislaikiau tokiu "kietuoliu" pasisakymu............... Neseniai buvo toks vienas, panasus i Dunciu, tik anas padangas susprogdino bepaisydamas "saules" ir forume klausinejo "nuo ko sprogo?" tai kai forumieciai pasisaipe is "gudriu" klausimu, taip pat visiems i galvas pradejo siulyti............. tada kazkaip susilaikiau prie toki "kietuoli"....... bet kai dar vienas "kietuolis" isvadino forumiecius tusciagalviais ir pradejo gasdinti, kad "sukis galvas i uzpakalius" (konkreciau tai Duncius), nebeislaikiau :)
Asmeniskai Dunciui nebeturiu ka pasakyti........... tingiu "su pliku pesiotis", nes vis tiek nesuprasi manes, o bereikalingai rasineti nesinori. Kas norejo, tas suprato, ka as turiu omenyje ir ka tu turi omenyje............... Sekmes tau, Dunciau
P.S. Dunciau, tavo ziniai, is esmes tai, ka norejau pasiekti, ta ir pasiekiau :) Gal ateityje nebesiulysi forumieciams sukisti galvas i uzpakalius ir nebevadinsi kitu idiotais??? :)

StandartinėParašytas: 18 Rgp 2007, 12:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E39 525D
Harlem rašė:
Duncius rašė:
Ne tau siusti mane, ir ne tau aishkinti, kaip ash turiu parashyti, kad tau itiktu

ačiū tiems, kas mane palaike, atsiprasau tu, kam nepatiko sis dialogas, bet neislaikiau tokiu "kietuoliu" pasisakymu...............

Nieko baisaus - smagu buvo pasijuokti ... Palaikau, nes man irgi nepatiko Bugu bugas \:D/

StandartinėParašytas: 09 Rgs 2007, 00:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
E23, E24, E28, ex E30, E34, E39, E53
Tai kaip ta kondicienoriaus sankaba pavyko sutvarkyt? Nes maniske vakar sudege. Kur Vilniuje tvarko?

StandartinėParašytas: 10 Rgs 2007, 19:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E39 525D
gogy rašė:
Tai kaip ta kondicienoriaus sankaba pavyko sutvarkyt? Nes maniske vakar sudege. Kur Vilniuje tvarko?

Ne nu Tu ir optimistas - dar neteko girdėti kad metalo gabalas, t.y. kondicionieriaus sankaba sudegtų :lol:

StandartinėParašytas: 12 Lie 2011, 12:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.07.07
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 525 TDS + CHIP
Gal galit pasakyti kur ta fiske yra ir kur uztrumpinti kad sankaba suveiktu.... nes kazkas negerai ten pas mane... anskciau sudirbdavo tik po 5 min ijungus kondisa, dabar slangute viena prakiuro su freonu, ale bandem duoti slegio vistiek neisijungia kondisas.

ačiū.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 45 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery