Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Vas 2025, 02:41

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E32 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 16 Rgp 2007, 09:42 

man normaliai paprasta ora pucia bet nuspaudi kondyskes mygtuka tai oro salcio srowe nesiskiria praktiskai..

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2007, 10:17 

o koks garninkas suluzes negali buti?net neysivaizduoju..sende bandysiu filtra pakeist,bet netikiu kad del jo gali nesaldyti..

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2007, 21:14 

hm..man kai pripilde freona per akike mates kad su burbulais ejo freonas vaiksciojo...dabar nebesimato kad vaiksciotu..iskyla teiginys..isileido freonas..iskyla klausimas: radiatorius pakeistas sistema buvo patikerinta pries pripildant ar sandari..ar nedapilde buvo apie 10s pilde 1.5kg,arba dingo kazkur..bet kai pripilde nepasakyciau kad gerai jau ir salde..duokit visi visokios informacijos...?

StandartinėParašytas: 16 Rgp 2007, 22:57 

o kas del mikro filtro tai pas mane90 06men bet jo nera..

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2007, 08:05 

Tuzas rašė:
man normaliai paprasta ora pucia bet nuspaudi kondyskes mygtuka tai oro salcio srowe nesiskiria praktiskai..

tada bus ne filtras. jei butu filtras uzsikimses tai nepustu isviso. gal kodiskes rele nesudirba? ar kondiskes ventiliatorius isijungia kai paspaudi * mygtuka?

Tuzas rašė:
o kas del mikro filtro tai pas mane90 06men bet jo nera..

kazkaip abejoju, gal tu nezinai kur jis yra? jis ne taip paprastai randamas. kazkur buvo linkas su nuorodom kaip ji pakeist.

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2007, 08:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
o pabandymui gali isimt sena mikro filtra viska surink ir paziuret kaip tada pucia, jei gerai pus tada pirk nauja filtra, jei taip pat tada jau beda ne filtre

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2007, 11:46 

na kai ieskojau mikrofiltro radau kad raso 90m o5 men 17d..nors seip wisur raso kad 90m 06men ir pagal www ir pagal dokumentus...as ta karda istraukiau kisau ranka tai jutau tik radiatoriu..ten filtro arba nera nuo gamyklos arba jy kazkas yseme...taip brangei atsejo ta kondyske ir nepucia salto oro... radiatorius naujas,siurblys tas geras tai kas dar gali buti sugede?p.s. ir pastebejau kad balute po masina neatsiranda kai buna yjungta kondyske..gal tai susije?

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2007, 16:06 

kondicionieriu meistras taip pat nesu[pranta kas tas yra...kodel nesaldo..

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2007, 18:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.07.19
Amžius:
42
Automobiliai:
ex E23 735i
ex E32 730
ex E32 750iL
E39 530D
rele gali nesudirbt

StandartinėParašytas: 17 Rgp 2007, 18:51 

freono pilas 1.5kg dabar yra 1.1kg tai sakop dasipilk freona bet nelabai tikiu kad pasikeis nuo to kas..

StandartinėParašytas: 18 Rgp 2007, 17:00 

o tas garintuvas kokioje tiksliau vietoje yra?gal iki jo freonas nedakeliauja?

StandartinėParašytas: 20 Rgp 2007, 09:46 

as taip ir nesupratau, ar isijungia pas tave kondicionieriaus radiatoriaus ventiliatorius kai nuspaudi kad veiktu kondiske? nes jei ne tai kalta rele, pas mane tas pac buvo, neseniai pasikeiciau. 85 litai kainuoja bmw centre.

StandartinėParašytas: 20 Rgp 2007, 23:31 

kai paspaudi kondyskes knopke ventiliatorius ysijungia ta relike yra viasi ispjauta ventiliatorius pastowei sukasi antru greiciu bet nlb manau kad ji cia kalta butu...jei daugeu vesina dar geriau manau...

StandartinėParašytas: 21 Rgp 2007, 07:43 

nu nizinau tuomet. gal pas tave tikrai truksta freono? pas mane kai pirmas radiatorius leido, tai vis maziau ir maziau saldydavo. o kaip sistema pilna salde super. pabandyk dasipildyt, stebuklu juk nebuna :D

StandartinėParašytas: 22 Rgp 2007, 10:03 

agam sende bandysiu iki pilnumo dapildyti bet kad kai pilna buvo ir nesuper saldydawo..gal as isigalvoju gal tiek ir turi sdaldyti bet man asmeniskai ja kai yjungiu tai man yra karsciau nei nieko neyjungus...;) dapildys pamatysiu bet jauicu kad nepades..neysivaizduoju kas dar gali buti...na nebent pats garintuvas ..bet nezinau kaip jis ten atrodo koks jo veikimo principas...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 37 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery