Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 05:34

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 30 Lie 2007, 13:32 

Vyciokas rašė:

Kai abu pulteliai pameta koda, programavimas kitas. Tiksliai nepamenu, bet atrodo reikia 5 kartus degima ijungti ir isjungti. Pasiieskok forume, kazkur buvo.

Dekui uz pastebejima reiks pabandyt siuo budu,tik ko tais nesiseka surasti apie tai kitose temose.Jei nepades ir kitas budas reiks varyt i servisa...

StandartinėParašytas: 30 Lie 2007, 15:07 

Pagaliau PROBLEMA ISSPRESTA ,viska pakartojau kur buvau dares (tikslus aprasymas kaip daryt yra kitoje temoje) ,tik si syki ijunges ir isjunges degima rakteli ISTRAUKIAU IS SPYNELES(anuo nepavykusiu bandymu rakteli buvau palikes spyneleje),sumaigius aprasyta kombinacija durys UZSIRAKINO ir ATSIRAKINO tada nedelsdamas sumaigiau kombinacija kitame rakte -durys vel UZSIRAKINO ir ATSIRAKINO....REZULTATAS-apsaugos sistema ijungta ,plati sypsena veide, abu veikiantys/valdantys signalizacija raktai :D

Dekui visiem bandziusiem/padejusiem !!!

StandartinėParašytas: 30 Lie 2007, 15:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.09
Amžius:
43
Automobiliai:
E39 530D '01 touring
O kokiu mazdaug atstumu pas tave veikia originalus pultelis?

StandartinėParašytas: 30 Lie 2007, 16:26 

Mindex rašė:
O kokiu mazdaug atstumu pas tave veikia originalus pultelis?

Kazkur 15 metru be problemu,jei toliau tai gal nuo kampo kokio priklauso , itariu kad jau +20 metru neima....noretusi daugiau bet uztenka.

StandartinėParašytas: 30 Lie 2007, 23:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.09
Amžius:
43
Automobiliai:
E39 530D '01 touring
nu va, o pas mane 3 metrai nuo masinos jau netraukia :? Ir niekas nezino, kame reikalas... :roll: Zinau tik, kad pulteliai geri abu 100%

StandartinėParašytas: 31 Lie 2007, 11:04 

Mindex rašė:
nu va, o pas mane 3 metrai nuo masinos jau netraukia :? Ir niekas nezino, kame reikalas... :roll: Zinau tik, kad pulteliai geri abu 100%

Nu dabar kazkaip susidomejau ir begiodamas straksedamas''metriniais'' zingsniais pabandziau tiksliau tai sakyciau kad iki 15 metru ima kaip ir be problemu,daugiau sunkiai...

StandartinėParašytas: 31 Lie 2007, 23:49 

Mistika kazkokia,vel i pultelius nereaguoja,maza to kad dabar ir ivedus kombinacija niekas nesigauna t.y. nepririsa is naujo.

StandartinėParašytas: 01 Rgp 2007, 22:21 

Keistenybiu pasaulis-signalizacija nereaguoja butent tam tikroje gatves vietoje t.y.prie namu o visur kitur OK.Toje pacioje vietoje pastacius Audi irgi subludijo ir jo sign..Dabar tik klausimas nuo ko -radiacija,radio bangos ar kas?bet bet kokiu atveju tai jau ne is BMW srities .

StandartinėParašytas: 05 Sau 2008, 19:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.08.14
Amžius:
42
Berniux rašė:
nieko jau daugiau nepridirbsi.bandyk pradzioj atrakinima.jei nieko, tada su uzrakinimu, jei nieko tada su abiem iskart.

As isbandziau sita bajeri pas mane raktas pries tai veike, rakinejo tik galines duris ir bagazine, palaikiau ta atrakinimo knopke kartu spaudziau uzrakinimo 3 kartus ir dabar zopa negaliu ieiti i masina antra diena centrinis nebeveikia durys vairuotojo uzaslo arba rankena pati parejo zodziu kukuoju toks pyktis ima :evil:

StandartinėParašytas: 09 Sau 2008, 13:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.12.06
Amžius:
45
Automobiliai:
ex E30 325 cabrio 86'
ex E39 530 03'
ex E30 324 td 87' (110kw - 300nm)
ex 34 M5 89'
E30 coupe 89' (~300ag at rw)
E46 coupe 330d 04' (~400ag - ~690 nm)
Nikas:
mprincas
kiek as zinau naujuose rakteliuose ner jokiu bateriju , o jai ir yra tai niex ten nesikeicia.. nes raktas nesiardo.. jai smigo tai amen, tarkim mano vienas numiro raktas , bet is spyneles weikdavo idealiai, atrakina uzrakina signa isijungia issijungia,, arba daaaaaug kartu maigai knopke ta pacia tada sureaguoja, uzsisakiau nauja ir tiek, bo sake nieko cia nepadarysi baigesi galiojimo laikas.. :D siaip kartais is pakanakamai toli rakinasi, o kartais tik is lb arti, nuo ko tai priklauso , taip ir nesupratau.. bet raktelio master key kainike tokia papigiai man jis 188 eurus kainavo.. :lol: geriausiai butu y krasta nuvaryti ir tegul jie ten maigo tuos kodus....

ex E34 M5 89'
E30 coupe 89' (~300ag at rw)
E46 coupe 330d 04' (~400ag - ~690nm)

StandartinėParašytas: 09 Sau 2008, 14:08 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
gince rašė:
Pagaliau PROBLEMA ISSPRESTA ,viska pakartojau kur buvau dares (tikslus aprasymas kaip daryt yra kitoje temoje) ,tik si syki ijunges ir isjunges degima rakteli ISTRAUKIAU IS SPYNELES(anuo nepavykusiu bandymu rakteli buvau palikes spyneleje),sumaigius aprasyta kombinacija durys UZSIRAKINO ir ATSIRAKINO tada nedelsdamas sumaigiau kombinacija kitame rakte -durys vel UZSIRAKINO ir ATSIRAKINO....REZULTATAS-apsaugos sistema ijungta ,plati sypsena veide, abu veikiantys/valdantys signalizacija raktai :D

Dekui visiem bandziusiem/padejusiem !!!

=D>

Man uzprogramuoti ir pavyko is kelinto karto :wink:

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery