Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 11 Vas 2025, 20:21

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Geg 2007, 18:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.12
Amžius:
40
Automobiliai:
E39 523 Touring 98m.
na pasigirsiu jei dar kam idomu :) susitvarkiau tuos daviklius. pasirido reikejo pakeist viena saugikli. Gal kam nors pravers ateity kaip variantas.

StandartinėParašytas: 28 Geg 2007, 23:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E30
BMW E30 tai 11 ir 12 saugikliai atsako uz elektros datcikus ir dar uz kai ka, tai jeigu jums neveikia is pradziu paziurekit ar saugikliai nesudege (turetu buti po 7.5 )

StandartinėParašytas: 20 Lie 2007, 19:00 

Pas mane problema su variklio temperaturops daciku uzsivedziau nuo alytaus variau iki palangos tai tik prie klaipedaos pradejo veikti tas kuro temperaturos dacikas.Ant trumpesniu dacikas neveikia :( gal kas turit pasiulimu .

gal galit apsakyti kuris ten saugiklis dabar E36 BMW 94m. 316i

StandartinėParašytas: 23 Lie 2007, 11:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
giedrifas rašė:
Pas mane problema su variklio temperaturops daciku uzsivedziau nuo alytaus variau iki palangos tai tik prie klaipedaos pradejo veikti tas kuro temperaturos dacikas.Ant trumpesniu dacikas neveikia :( gal kas turit pasiulimu .

gal galit apsakyti kuris ten saugiklis dabar E36 BMW 94m. 316i

skaitei tema nuo pradziu?

StandartinėParašytas: 23 Lie 2007, 17:03 

taip skaiciau nuo pradziu taciau atsakymo tikslaus ir nematau :wink:
man aiskaiu butu kuris saugiklis parsykite kur randasi? ar po kapotu ar po vairuotojo kojom kiek zinau tai cia visi saugikliaia ?? parsykite kur randasi
va tada butu man aisku (nepykit kad dauk ko prasau tiesiog as naujokas :?) lauksiu atsakymo BMW E36 316

StandartinėParašytas: 24 Lie 2007, 11:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
tai jei tau tai veikia, tai ne, nemanai, kad cia ne saugikliai? ir tas "kuro temeraturos daviklis", nu nera tokio... cia pas tave abu neveikia, ar vienas is ju? kuro ir variklio temteraturos?

StandartinėParašytas: 24 Lie 2007, 22:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.20
Amžius:
37
Automobiliai:
E30
Man kartais pradeda temp. daviklis kvailiot - shokineja kaip isprotejes :o Net nezinau del ko cia taip, kas turit kokiu supratimu? :idea:

o giedrifui siulyciau surast aptarnavimo kniga per interneta savo masinai ir ten viska issiaiskint kaip kas ..

StandartinėParašytas: 25 Lie 2007, 14:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.12
Amžius:
40
Automobiliai:
E39 523 Touring 98m.
giedrifas rašė:
taip skaiciau nuo pradziu taciau atsakymo tikslaus ir nematau :wink:
man aiskaiu butu kuris saugiklis parsykite kur randasi? ar po kapotu ar po vairuotojo kojom kiek zinau tai cia visi saugikliaia ?? parsykite kur randasi
va tada butu man aisku (nepykit kad dauk ko prasau tiesiog as naujokas :?) lauksiu atsakymo BMW E36 316

Visu pirma temp. davikliu pas tave yra, jei neklystu, 3 ar 4 ant varikio :) o del saugikliu - negali saugiklis tai veikt, tai neveikt - jei jau sudega, tai amziam. bet jei nori, gali perziuret visus saugiklius, ten gi net neisemus matosi koks sudeges, koks ne :) butent temperaturos saugiklis randasi, kaip cia paaiskint.. :) zodziu kai atidarai kapota ir ziuri is priekio, tai toj saugikliu dezutej pirmoj eilej, pirmas is kaires :D Ir dar - jei butu kaltas saugiklis, pas tave ir kuro nerodytu.

StandartinėParašytas: 31 Lie 2007, 22:05 

na joa saugikliai neprieko patikrinau visus (viskas tvarkoj su saugiklaiais ).
reiks ieskot kitur

StandartinėParašytas: 29 Vas 2012, 18:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2009.01.20
Amžius:
35
Automobiliai:
E36 320i M50 91'
sveiki. man cia panasi irgi beda, taip pat nerodo nei kuro kiek bake yra nei variklio temperaturos, ijungus skidelio testa, visos rodiklites pakila isskirus variklio temperaturos, as manau kad cia bus skidelije problema, bet noriu dar pasikonsultuot su zmonem rimteisneis truputi ;) tai va, gali but toks variantas kad kur fiske nedasijungusi? ar skideliu jau mirtis? ačiū uz atsakyma is anksto;)

StandartinėParašytas: 01 Kov 2012, 15:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
ten 3 fyskes yra :) o atsijungti negali, nes fyskes uzsifiksuojancios. man ir su nuluzusiu vienu fiksatorium laikos gerai ir net nebando atsijungti fyske. tuo labiau kruvom kazkas neveiktu jei fyske atsijungtu. taip kad skydelis :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 26 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery