Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 18 Lap 2024, 21:20

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 40 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 02:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.24
Amžius:
40
Automobiliai:
-E36/4 325i '93 M-Tech
-E36/4 318i '95
-E46 316i '04 M-Tech
-E39 520iA '03 M-Tech
-E60 523iA '07 M-Tech
-E39 520iAT '01
-E36 316i '99
+E36 323iAT '98 M-Tech
+E91 320dAT '10
+E36 316i '97 M-Tech
Trumpai ir aiskiai...Dekui Wirusss =D> Ryt bus patvarkyta, nes pas mane kartais tai ziba, tai ne :?

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 07:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
47
Wirusss rašė:
Gal kas galwos nenuraus bet jau geriau paziuret kas kur randasi tada ir ardyt :D
siaip is ktios puses ta lempute issitraukia, nei rankeneles, nei pacio jungiklio nuo tos plastmases nuimti nereikia, neklaidink zmoniu :D

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 07:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.24
Amžius:
40
Automobiliai:
F25 335d
Rytisss rašė:
siaip is ktios puses ta lempute issitraukia, nei rankeneles, nei pacio jungiklio nuo tos plastmases nuimti nereikia, neklaidink zmoniu :D

svarbu yra sprendimas, jei kas nores, issiims kitaip ;)

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 08:36 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.07
Amžius:
41
va va, sakiau, per prieki yra paprasciau isimt :)

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 09:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.24
Amžius:
40
Automobiliai:
F25 335d
nekuriant naujos temos, del mechanines klimos apsvietimo, kokio galingumo ten lempute dedas? pas mane buvo perdegus be markiravimo jokio, isistaciau lyg ir tokia pat, bet lb nestipriai apsviecia, ir netolygiai, ten isvis kazkaip idomiai lb, nuo tokios mazos lemputes visa panele, skales ir suktukai turi apsisviest, o sviesa turi sklist pilnaviduriais plastmasiniais vamzdeliais, tai kazkaip nekokybiskai atrodo :(

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 11:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
Genius rašė:
nekuriant naujos temos, del mechanines klimos apsvietimo, kokio galingumo ten lempute dedas? pas mane buvo perdegus be markiravimo jokio, isistaciau lyg ir tokia pat, bet lb nestipriai apsviecia, ir netolygiai, ten isvis kazkaip idomiai lb, nuo tokios mazos lemputes visa panele, skales ir suktukai turi apsisviest, o sviesa turi sklist pilnaviduriais plastmasiniais vamzdeliais, tai kazkaip nekokybiskai atrodo :(

o tai nori, kad ant viekvieno skaiciuko butu po dioda / lempute? taip ir turi buti daroma... sviesos spindulys nelusta, kol kliuties neranda, pvz laido galo, ar kaip ant AE ipjovu. ir chirurgijoj sita principa naudoja, tai nekokybiska? :)
del tos lemutes nzn, bet kur i kompa dejau, tai buvo 1.5w jei gerai pamenu.
http://bmwfans.info/original/E36/Cou/32 ... l-64_0155/
1.2W
tik pasitikrink pagal savo auto.

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 11:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.24
Amžius:
40
Automobiliai:
F25 335d
all in music rašė:
o tai nori, kad ant viekvieno skaiciuko butu po dioda / lempute? taip ir turi buti daroma... sviesos spindulys nelusta, kol kliuties neranda, pvz laido galo, ar kaip ant AE ipjovu. ir chirurgijoj sita principa naudoja, tai nekokybiska? :)
sakau nekokybiska, nes gal lemputes galingumo neuztenka, supranti, kad vidurianiai mazi suktukai apssviecia, o dideli krastuose vos vos, skale visaj tamsi, va todel
ačiū uz linka, pas mane irig 1.2v, reiks pabandyt sita isimest

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 11:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
nzn ar sitam atvejui tinka, bet buna, kad kai tokia sistema, kai lempute ne tiesiai istatyta, tada maziau sviecia kurnors. arba gali buti apsinese tos permatomos juostos (dalis kuri turi persisviesti), na nemoka papasakoti, bet ne pati lempute ir ne tas laidas, o patys skaiciai. na iznoma ir nuo lemputes priklauso dar ryskumas.

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 11:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.24
Amžius:
40
Automobiliai:
F25 335d
all in music rašė:
nzn ar sitam atvejui tinka, bet buna, kad kai tokia sistema, kai lempute ne tiesiai istatyta, tada maziau sviecia kurnors. arba gali buti apsinese tos permatomos juostos (dalis kuri turi persisviesti), na nemoka papasakoti, bet ne pati lempute ir ne tas laidas, o patys skaiciai. na iznoma ir nuo lemputes priklauso dar ryskumas.
bandysiu lempute pasikeist ir geraj nuvalyt viska, ačiū uz patarimus :)

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 11:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.08
Amžius:
40
all in music rašė:

O man tas sviesu ryskumas da.....y , zodziu bajeris tame vežu krc "zmogelius amziuje" patamsinu spidometra greičio nemato tai ir jiem ir man galva rami lekiu kiek noriu...

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 12:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.26
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 325 tds + Chip 97'
Audi A8 4.2Q
Prapiesar rašė:
all in music rašė:

O man tas sviesu ryskumas da.....y , zodziu bajeris tame vežu krc "zmogelius amziuje" patamsinu spidometra greičio nemato tai ir jiem ir man galva rami lekiu kiek noriu...

Idomiai tu cia :roll:

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 12:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
Prapiesar rašė:

esu ir as taip padares :D kad keleiviams maziau galva skaudetu :)

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 12:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.08
Amžius:
40
all in music rašė:
Prapiesar rašė:

esu ir as taip padares :D kad keleiviams maziau galva skaudetu :)

Mocia papraso nu kaip nepdet geram suneliui nu vezi ir prasideda pamokslai..... o taip nemato ir nemokina :)

StandartinėParašytas: 17 Lie 2007, 22:38 

as pasikeiciau ta lempute bet nesviecia vistiek,gal del to kad nebesviecia visas apsvietimas spidometre?

StandartinėParašytas: 17 Lie 2007, 22:48 

gal galit pasakyt kaip patamsinat spidometra,jis pas mane tamsus tamsutelis ir nieko nedariau,juoda vakare nesimato ant kiek vaziuoju?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 40 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery