Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 25 Lap 2024, 14:25

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 841 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 57  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Lie 2007, 22:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.29
Amžius:
36
Automobiliai:
[ex]bmw E34 525i 24V
Now: Superb 04 ; 1,9 TDI 96kw
paskutini karta nuvariau tech su mama tai padare uz 37lt dar +bonka brendzio ir tiek :D trukumai aisku jie nezymus priekinis stiklas trukes langai visi tamsinti rankinis isvis neveikia puosukiai balti.na lyg ir visos trukumai ai dar gal pakaba barkskejo bet ten nieko rimto,aisku viska pas sava zmogu darem tech..

StandartinėParašytas: 16 Lie 2007, 00:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.12
Amžius:
48
Automobiliai:
E39 530d 2001-11
Toyota Sienna XLE Limited 2011
Padejas rašė:
siaip man laiko gaila jei ka :twisted:

Nu tai samdyk žmogų ir tegul eina tech. apžiūrą už tave. Ir nereikia triest apie tai, kaip laiko gaila. Pagalvok tik, per du metus vieną kartą ir neįmanoma rast laiko.
P.S. O miegui laiko negaila? O BMW forumui?

StandartinėParašytas: 16 Lie 2007, 10:12 

Mindusia rašė:
paskutini karta nuvariau tech su mama tai padare uz 37lt dar +bonka brendzio ir tiek :D trukumai aisku jie nezymus priekinis stiklas trukes langai visi tamsinti rankinis isvis neveikia puosukiai balti.na lyg ir visos trukumai ai dar gal pakaba barkskejo bet ten nieko rimto,aisku viska pas sava zmogu darem tech..

Net 5 trukumai o sakai "nezymus"....
Vat pavarykit "is pirmo karto, be kysio, su svariu lapu ir lipduku".
Ar "slabo"?

StandartinėParašytas: 16 Lie 2007, 10:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.30
Amžius:
41
Automobiliai:
EX E34 525
EX E38 740
EX E39 525d
EX Suzuki SVS650
EX E60 530d
Yamaha FZ6 S2 + Yamaha WR400
Kazbekas rašė:
Nu tai samdyk žmogų ir tegul eina tech. apžiūrą už tave. Ir nereikia triest apie tai, kaip laiko gaila.....

yra tikrai geresniu laiko praleidimo budu negu stoveti eileje prie tech. apziuros punkto :twisted: kad ir tas pats forumas :!:

StandartinėParašytas: 16 Lie 2007, 11:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.29
Amžius:
36
Automobiliai:
[ex]bmw E34 525i 24V
Now: Superb 04 ; 1,9 TDI 96kw
lomas rašė:
Net 5 trukumai o sakai "nezymus".....

:D:D juk cia aisku nezymus kam maiso ,kad stiklai tamsinti ar rankinio nera? man jo nei nereikia. paskui stiklas trukes tik palei apacia vairuoti nemaiso :D o del puosukiu baltu tai liux graziai atrodo ir sviecia graziau visas priekis baltas liux ;) o pakaba tai viskas jau idialai isutvarkyta

StandartinėParašytas: 16 Lie 2007, 11:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.12
Amžius:
48
Automobiliai:
E39 530d 2001-11
Apskritai tai man atrodo, kad ne laiko trūkumas ir kiti dalykai čia kalti, o paprasčiausiai kai kam yra tiesiog negera laikytis įstatymų. Jei reikia praeit tech. apžiūrą, kas jau savaime byloja, kad mašina turi būt techniškai tvarkinga savininkas nusprendžia, kad nelygis tvarkyt automobilį, geriau brendis ir pinigai. Jei padarys akivaizdų kelių eismo taisyklų pažeidimą, laikys garbės reikalu perskambint visus dėdes, švogerius ir svainius tam, kad išsisuskt nuo pelnytos bausmės ir paskui girsis visiems. Kažkoks nepilnavertiškumo kompleksas ir noras pasirodyt, kad, štai, ką aš galiu.

StandartinėParašytas: 16 Lie 2007, 11:27 

Mindusia rašė:
:D:D juk cia aisku nezymus kam maiso ,kad stiklai tamsinti ar rankinio nera? man jo nei nereikia. paskui stiklas trukes tik palei apacia vairuoti nemaiso :D o del puosukiu baltu tai liux graziai atrodo ir sviecia graziau visas priekis baltas liux ;) o pakaba tai viskas jau idialai isutvarkyta

Pats susigalvosi situacijas kada tavo mineti trukumai yra labai kenksmingi, ar man teks padet?

Kazbekas rašė:
Jei reikia praeit tech. apžiūrą, kas jau savaime byloja, kad mašina turi būt techniškai tvarkinga savininkas nusprendžia, kad nelygis tvarkyt automobilį, geriau brendis ir pinigai.

Pritariu. Dar pridesiu. Man tai juokingiausia kai po tokio poziurio paskui visi stebisi kaip cia Lietuvoje toks didelis zuvusiu kelyje kiekis.

P.s. as zaviuosi zmoniu sugebejimais sau problemu prisidaryt ir paskui su jom kovot.

Paskutinį kartą redagavo Antanas L. 16 Lie 2007, 11:43. Iš viso redaguota 1 kartą.

StandartinėParašytas: 16 Lie 2007, 11:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.12
Amžius:
48
Automobiliai:
E39 530d 2001-11
lomas rašė:
Pats susigalvosi situacijas kada tavo mineti trukumai yra labai kenksmingi, ar man teks padet?

P.s. as zaviuosi zmoniu sugebejimais sau problemu prisidaryt ir paskui su jom kovot.

Nieko tu negalvok. Perskaitysi vieną dieną forume temą pavadinimu "kas man db bus" arba "Kliudžiau" ir žinosi kame šaknys ir kas temos autorius. (Aišku, aš jam to nelinkiu).

StandartinėParašytas: 16 Lie 2007, 11:47 

Aha, man irgi tema "kas man db bus" linksmai nuskambejo :)
Dar is svieziu topine yra "sprogo padanga". Ak tas vaikiskas naivumas... Lauziau lauziau ir suluzo, kaip cia taip galejo atsitikt?

StandartinėParašytas: 17 Lie 2007, 11:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.05
Amžius:
42
ar gerai TA technikai nustato gedima? nes mano bmw'e priekyje kaskas barska, itariau sarnyras, bet TA praejau.

StandartinėParašytas: 17 Lie 2007, 11:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.26
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW
mano pencininke tai kiekviena karta praeidavo apziura iskarto.

StandartinėParašytas: 17 Lie 2007, 11:46 

MJey rašė:
ar gerai TA technikai nustato gedima? nes mano bmw'e priekyje kaskas barska, itariau sarnyras, bet TA praejau.

Is principo TA nustato minimaliu reikalavimu ivykdyma. Minimalus - ratai neiskris vaziuojant, sustosi laiku, taisyklese ir istatymuose nurodyti reikalavimai ispildomi (vaistinele, gesintuvas yra, lempos veikia, aplinka tausojam/netersiam). Zinoma pasitaiko visokiu darbuotoju ir ju improvizaciju, taciau pats principas toks.
Nori ledo - vaziuok i servisa.
Nori tikro Ledo be kompromisu - vaziuok i dilerio servisa.

StandartinėParašytas: 17 Lie 2007, 19:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.31
Amžius:
36
deje cia kaz kada nesenai kaz kas rase norejo itikinti kad pvz TA yra iki 2007 07 17 tai iki 2007 07 31 laivsai gali vazinetis nieks nabaus,nes ateit reikia ziureti ant numeriu lipduko - kad ne,siandien vaziojant i Latvija manes nepraleido del TA kuri yra baiges pries poros dienu,apsisukau atgal ir prie Lietuvos Muitines kaz kaip atsirado keliuku ekipazas kuris man ipaise 150 lt bauda :twisted: :twisted: o kalba eina tokia,kad nuo siu metu t.y nuo 2007 01 01 tai bajeris jau nebepraeis.tai kad geriau is anksto pasirupinkite TA

StandartinėParašytas: 18 Lie 2007, 09:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
as kai tech ejau, tai nepraejau del sviesu nesureguliuotu (buvo reguliuotos pries 10 min servise), neveike galiniai priesrukiniai ir ismetimas blogas buvo (LZ kalte).
bet po tech ejau patikra, tai dar pripaise...
amortizatoriu atramos (jau simtas metu laikas keist), stabilizatoriaus trauke, vidinis sarnyras, vairo trauke.
cia diagnozes is 2 servisu (autoaibe ir eoltas). eoltas nerado tik viaro truakes, o autoaibe vairo ir stabilizatoriaus traukes ir terado... net atraminiu nemate...
dar eolte sake, kad reikia galinius amortikus pakeisti, nors veikia gerai, o autoaibej, net neklausus pasake, kad toks vaizdas, kad butu laikas keist, bet cia BMW sake, taip yra... sako vaziuok ir nesuk galvos. tai vat kuom tiketi...?
galiniu 66 / 63 % (>60 normalus, < 60 silpnas ir t.t.)
keisiu atramines gumas, tai tas pats darbas gautusi, kaip pakeisti amortikus, o juos naudotus turiu nusipirkes is anksciau.
penktadieni uzsirasiau remontui, tai reiktu iki to laiko zinoti... gal ka patarsit.
p.s. vieningos servisu nuomones nera...

StandartinėParašytas: 18 Lie 2007, 11:35 

Ko jus tikites is tos tech apziuros? Jau minejau - jie atlieka minimaliu reikalavimu ivykdyma.
Pvz TA tikrina pakaba automobiliui stovint pilnu svoriu ant ratu.
Tokiu tikrinimu galima pastebeti tik tragiskus klibejimus (tuoj issiners), normalus (link pozicijos ledas) tikrinimas atliekamas be apkrovos (ratams kabant). Po apkrova dalys uzsispaudzia ir klibejimas sumazeja. Del eoltas ir autoaibe - koks tikrinancio meistro priekabumo lygis - tiek ir randa. Galeciau lazintis, kad tas kuris "nerado" maste panasiai i "ai, dar vaziuos ir vaziuos", tas kuris rado maste panasiai "jau yra sioks toks issidevejimas/laisvumas". Kurio poziuris artimesnis jusu poziuriui - to nuomone ir rinkites.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 841 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5 ... 57  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery