Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 10 Sau 2025, 18:42

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 11:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.26
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW
truputi ilgiau pavažinėjus, temperatūros rodyklė pakyla porą mm aukščiau normos.
neseniai pakeistas naujas radiatorius, nauja vandens pompa, termomova. antifrizo irgi pakankamai.aušinimo sistema sandari - buvo patikrinta. kas galėtų būti? :roll:

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 12:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
tai jei tiek pakyla tai manau nieko baisaus, gal paprasciausiai daviklis grybaja, pvz ant kitu masinu tai net reguliuojasi daviklis, tipo idejus nauja reikia suderint su kitu esanciu masinoj. o termomova isijungia pilnai? jei viskas veikia nekreipk demesio del tu poros mm, pas mane irgi siek tiek daugiau nei per centra stovi, ijungus salono peciuka pakrinta iki centro, irgi termostatas naujas dedas, dabar jau ir pompa nauja deta, termomova veikia :)

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 13:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.26
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW
studentas rašė:
tai jei tiek pakyla tai manau nieko baisaus, gal paprasciausiai daviklis grybaja, pvz ant kitu masinu tai net reguliuojasi daviklis, tipo idejus nauja reikia suderint su kitu esanciu masinoj. o termomova isijungia pilnai? jei viskas veikia nekreipk demesio del tu poros mm, pas mane irgi siek tiek daugiau nei per centra stovi, ijungus salono peciuka pakrinta iki centro, irgi termostatas naujas dedas, dabar jau ir pompa nauja deta, termomova veikia :)

jo veikia, rankų net nesinori kišti :D nu, sulauksim vėl karščių, pažiūrėsiu ar temperatūra daugiau nekils. gal iš tikro tik dačikas grybauna :roll:

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 14:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
59
Automobiliai:
E34 520i M50 94
pas mane irgi tas pats- rodykle stovi ne per viduri. Taip buvo ir iki termomovos remonto ir tas pats po remonto... cia buvo diskusija apie darbine temperatura. gali pasiknisti paieskoje...

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 14:14 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.26
Amžius:
41
Automobiliai:
BMW
Big Bro rašė:
pas mane irgi tas pats- rodykle stovi ne per viduri. Taip buvo ir iki termomovos remonto ir tas pats po remonto... cia buvo diskusija apie darbine temperatura. gali pasiknisti paieskoje...

atsimenu, esu skaitęs. tiesiog įdomu, gal dar kažkas gali įtakoti kaitimą. kita vertus tvarkingos mašinos temperatūros rodyklė stovi lygiai per vidurį ir žiemą ir vasara... :?

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 16:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.11
Amžius:
43
Automobiliai:
E34 520 M50
aliocha rašė:
atsimenu, esu skaitęs. tiesiog įdomu, gal dar kažkas gali įtakoti kaitimą. kita vertus tvarkingos mašinos temperatūros rodyklė stovi lygiai per vidurį ir žiemą ir vasara... :?

jei ji nekyla daugiau, tai ir neieskok slieku ant asfalto, paprasciausiai gal netiksliai rodo ir tiek. O kas tau sake, kad turi lygiai 12 rodyt? :) cia nebent kai kas kitas grazia mergina pamacius :lol: :lol:

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 17:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.17
Amžius:
36
Automobiliai:
ex.E34 520 M20 89'
ex.mazda 323 BG
ex.Mazda 626 GE crashed
ex.E36 316 M43 94'
ex.Aubi B4 94'
ex.Nissan Primera 97'
Aubi A4 TDI
pas mane irgi pakyla pora mm virs normos,na bet turint omeny kas mano masina buvo kelis kartus iki redline uzkaitusi tai nesuku sau galvos del nieku :D
o seip tai praploviau radijatoriu nepadejo,teromova veikia.
ir kaip studentas sake ijungus peciuka grizta i norma.
todel manau neverta bijot :wink:

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 19:27 

mano nuomone tie keli milimetrai nieko tokio,svarbiausia ,kad sistema nedirbtu ant slegio kas gali sukelt galvos truki,tiksliai zinau jei pasiekia ta pirma padala uz vidurio tai jau buna virs 100laipsniu ir visa sistema dirba ant slegio deka ko neuzverda,o tai jau negerai ,o jei teperatura iki 100laipsniu tai nieko baisaus,o patikrint labai paprasta,uzsildai iki darbines temperaturos ir atidarai radiatoriaus dangteli jei padirbus varikliui atidarytu dangteliu neuzverda tai reiskia temperatura yra zemiau 100 laipsniu ir ner ko sukt galvos

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 20:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.17
Amžius:
36
Automobiliai:
ex.E34 520 M20 89'
ex.mazda 323 BG
ex.Mazda 626 GE crashed
ex.E36 316 M43 94'
ex.Aubi B4 94'
ex.Nissan Primera 97'
Aubi A4 TDI
extremexxx rašė:
mano nuomone tie keli milimetrai nieko tokio,svarbiausia ,kad sistema nedirbtu ant slegio kas gali sukelt galvos truki,tiksliai zinau jei pasiekia ta pirma padala uz vidurio tai jau buna virs 100laipsniu ir visa sistema dirba ant slegio deka ko neuzverda,o tai jau negerai ,o jei teperatura iki 100laipsniu tai nieko baisaus,o patikrint labai paprasta,uzsildai iki darbines temperaturos ir atidarai radiatoriaus dangteli jei padirbus varikliui atidarytu dangteliu neuzverda tai reiskia temperatura yra zemiau 100 laipsniu ir ner ko sukt galvos

bet nuo spaudimo gali pradeti verztis antifryzas,nes ten slegis labai didelis

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 20:25 

buvo ir man taip su savo buvusiu 525,ko pasekoje parejo galva ir kai atejo saskaita po remonto,tai vos manoji galva neparejo ](*,) na bet tikekimes kad jum taip nenutiks

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 21:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.17
Amžius:
36
Automobiliai:
ex.E34 520 M20 89'
ex.mazda 323 BG
ex.Mazda 626 GE crashed
ex.E36 316 M43 94'
ex.Aubi B4 94'
ex.Nissan Primera 97'
Aubi A4 TDI
nereikia zmogaus gazdint,jei pora milimetru virs normos nieko baisaus :D
pas mane buvo ziaurei uzkaitusi pora kartu ir nieko ten neparejo :wink:
cia tik atskiras atvejis...

StandartinėParašytas: 29 Bir 2007, 22:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.19
Amžius:
37
Automobiliai:
E34 2.5i '88 kažkur iškeliavo
E34 2.4 TD '89 kažkur iškeliavo
E30 1.8i '90 po presu
E34 2.5 TDŠ '93 po presu
extremexxx rašė:

niekada negalima atsukti radiatoriaus ar bakelio dangteli :!: ausinimo sistemoj yra aukstas slegi, taip kad nusideginsit pirstus ar veida tai zinosit [-X

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: