Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 02:40

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Bir 2005, 11:02 

Kleckas1978 rašė:
O gal per kieta guma ideta kuria keitiai? skirtingiem varikliam skirtingo kietumo statoma. Kazkaip man ta "vibracija" idomiai skamba.
Manau jai duju ismetimas geras (jei tikrino meistrai turejo paziuret)purkstukai ne prieko nes jei jie "myza" o ne "purske" tada variklis visada dirbs blogai ir bus blogas duju ismetimas lygtai CH, nes bus didelis kiekis nesudegusio kuro ir sanaudos turetu buti tada didokos. Cia greiciausiai kazkas su variklio, pavaru dezes pagalvem gumom ir t.t. kardanas? ir t.t.
Ir isviso ar variklis dirba nelygiai? apsukos sokineja ar cia tik vibracija jauciasi kai masinoj sedi?

Cia tai teisingai kalbi.Nu labai sunku cia ta vibracija suprastu per kompa,reikia paciam pajusti ir sunku patarti.Geriau nuvaryk meistrams ir tegu ziuri.

StandartinėParašytas: 28 Bir 2005, 17:08 

Pas man irgi yra bedu su ta vibracija.Sake kad pagalve.Pakeiciau pagalve, ji sumazejo bet vistiek liko.Taip nieks konkreciai ir nepasake kad gali buti.

StandartinėParašytas: 28 Bir 2005, 17:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.11
Amžius:
40
Automobiliai:
E30 318 M40 91' E36 320 M50 94'
del tu visu priedu. Esu kazkada kai dar senesni bmw turejau pyles i baka. Tada kainavo apie 40 lt, tik dabar neatsimenu kokios firmos. Mano ir daugelio jusu nuostabai rezultatas buvo tik teigiamas. Variklis dirbo zymiai lygiau, netrukciojo, apsukos kaip ikaltos, kuro sanaudos sumazejo, tiesa nezymiai. taip kad cia dar labai priklauso kokios firmos ir kokybes priedas.

StandartinėParašytas: 28 Bir 2005, 17:28 

REDline rašė:
del tu visu priedu. Esu kazkada kai dar senesni bmw turejau pyles i baka. Tada kainavo apie 40 lt, tik dabar neatsimenu kokios firmos. Mano ir daugelio jusu nuostabai rezultatas buvo tik teigiamas. Variklis dirbo zymiai lygiau, netrukciojo, apsukos kaip ikaltos, kuro sanaudos sumazejo, tiesa nezymiai. taip kad cia dar labai priklauso kokios firmos ir kokybes priedas.

Bet su tuo priedu gali ir prisizaisti:gali kaip tik sukelti visa bruda is bako ir pacios sistemos.Kazkada as dariau praplovima pasatui,tai visiems purkstukams "batai" po to buvo,visa sistema su kazkokiu s... uzkiso.

StandartinėParašytas: 28 Bir 2005, 19:26 

paziurek gofra kur eina nuo oro filtro iki kolektoriaus 100 % kad bus ji kalta nes pas mane irgi taip pat viskas vyko uzklijvau germetiku ir vel viskas ok .

StandartinėParašytas: 29 Bir 2005, 10:45 

Dėkui visiems už patarimus, bet meistras galvojo irgi kad bus oras siurbiamas papildomai, apipurškė visas žarnas ir gofra su tuo skysčiu (panašiu kur į dyzeli purškia, kad užsivestu) jei būtų kur oro siurbimas turėtų šoktelti atsukos, bet nieko nereagavo, sistemos žarnas pakeišiau visas kur tik buvo bent mažiausias įtrūkimas, gofra sveika, galvojau gal liamda, bet elektronika dirba kaip nauja. Ir ta vibracija tik prie 1000-1800 rpm. Man irgi atrodo, kad tai variklio pakabos reikalas, bet juk pagalvės yra tos hidraulinės ir ne nuo gumos kietumo priklauso, ar ne taip?

StandartinėParašytas: 29 Bir 2005, 10:53 

O tiesa dėl meistrų, buvau pas ne vieną, blyn kiekvienam sumokėjau po min 40 Lt. rezultato niera, kitaip tarien sumoku tam, kad išgirščiau "nu lyg viskas ir tvarkoj" ir dar priduria "kai bus stipriau atvažiuok gal bus matyti"

StandartinėParašytas: 29 Bir 2005, 12:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.05.03
Amžius:
50
Automobiliai:
E36 328 cabrio 96'
ex E46 330xd M53N 04'
ex E91 320d M47N2 05'
ex E34 525T M50 91'
ex E28 520 M20 87'
chia tau vazhiuojant ar stovint drebejimas atsiranda??? kazhkaip neradau kada jis pasireishikia???

StandartinėParašytas: 29 Bir 2005, 15:15 

Tas pats, kai stovi ir pradedi akseleruoti kažkur nuo 1000 iki 1800 rpm suvirpa visa mašina, tokia smulki vibracija, bet vibruoja ir vairas ir pedalai, ir plasmasės subarška, o važiuojant tas pats, nes jei laikosi apsukos apie 1500 rpm tai jauti kaip ir eina tokia vibracija. Nebuvo jos, kažkaip taip per kokias 3 dienas palaipsniui ir išsivystė.

StandartinėParašytas: 29 Bir 2005, 15:42 

Na pagal tavo apibudinima tai cia gali buti tik kazkokios gumos laikancios varikli, pavaru deze arba atsilaisvines tvirtinimas prie ju.
Vaziuok ant duobes ir ziurek atidziai kiekviena guma ar tikrai nera laisvumo kurnors? vakar buvau savo uzvares E34 ant duobes tai ten kazkokios gumos laikancios ir pavaru deze lyg yra jei neapsirinku gal jos?
Kiek domejausi yra skirtumas del pagalviu (gumu) laikanciu varikli - vienos kietesnes kur varikliai didesni ir minkstesnes kur varikliai mazesni (nes ju svoriai skirtingi). gali buti ir del tokios problemos kad drebina kebula jei ideta guma nuo kokio didesnio (sunkesnio) variklio.
Ir jai ta vibracija atsirado po tokio remonto labai tiketina kad gali buti kalta ir variklio pagalve.

StandartinėParašytas: 30 Bir 2005, 08:51 

Taip ir padarysiu, reiks išnaršyti savaitgali visą apačia. :?

StandartinėParašytas: 30 Bir 2005, 11:46 

purkstukus plauna su specialiu auksto spaudimo aparatu. tai kainuoja apie 100 lt. darbiniam sprinteriui plovem tai neblogai praplove. sumazejo kuro sanaudos, dumo sumazejo, trauka geresne. tai uztrunka apie valanda laiko. draugeliui ceske irgi isplovem, bet dyzeli ir be aparato. irgi padejo.

StandartinėParašytas: 30 Bir 2005, 13:41 

o gal žinai kur geriau Klaipėdoj atlieka tokias procedūras?

StandartinėParašytas: 30 Bir 2005, 13:59 

o gal zinot kur Vilniuje praplovima galetu atlikti? buciau dekingas.

StandartinėParašytas: 30 Bir 2005, 16:09 

Klaipedoj tai wolksvagene, berods baltijos autocentre, mageje kazkada plove. dar vaire bandyk

dyzeli tai geriausiai vesti reguliuoti prie Arsenalo po kaire puse garazuose

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 30 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery