Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 27 Lap 2024, 15:35

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E32 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 21 Bir 2007, 16:19 

istiko tokia problema.mieste dideliuose kamsciuose jei ysyjungi kondyske pradeda kaisti motoras.jei be kondyskees viskas ok.kondyskes ventiliatorius sukasi.gal kas turit kokiu minciu????/please padekit kondyske susiotwarkyti kainavo 600lt ir ja dabar negaliu naudotis...atsiprasau kad sukuriau tema bet nieko nera apie tai,tiksliau yra bet kitokios situacijos..
p.s. girdejau kad ventiliatoriaus yra 2 greiciai..o pas mane yjungus kondyske jis sukasi pastoviu greiciu nesustodamas..
p.s. rasykit patarimus,o ne ,, vaziuok i serviza,, ,,parduok masina,, ir t.t.
ačiū :)

StandartinėParašytas: 23 Bir 2007, 00:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.17
Amžius:
48
Automobiliai:
E61 07 M-sport
koks ventilitoris 2 greichiu? radiatorio? taip tiesa... is sukasi visada kai ijumgi varikli... patikrink temomova...

StandartinėParašytas: 23 Bir 2007, 09:22 

termomova gera.ventiliatorius dvieju greiciu.bet ta detale relike tokia kur stovi ant ventiliatoriaus yra sudegusi ir ysimta ventiliatorius sukasi pastovei..

StandartinėParašytas: 24 Bir 2007, 00:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.17
Amžius:
48
Automobiliai:
E61 07 M-sport
is turi suktis pastovei... bet kai pakilo temperatura rele jumgineja 2 greitis... ir tada ventiljatoris turi laikit darbine temperatura

StandartinėParašytas: 24 Bir 2007, 11:01 

o man ta ispjauta detalike nereguliuoja tu greiciu man gaunasi kad kai ijungi kondyske pastowei sukasi 2 greiciu..kondicionieriu meistrai saka ysydek ta detalike bus gerai..bet nepagaunu kampo jei jis 2 pastowei greiciu sukas tai ko dar tas wariklis kaisti gali??

StandartinėParašytas: 24 Bir 2007, 11:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.17
Amžius:
48
Automobiliai:
E61 07 M-sport
is kur zinai kad antru.... anta ijungesi kai rele paduoda komanda, kai temeratura kilo... o ejgu rele nera tai is kur antra tau bus? imho...

StandartinėParašytas: 24 Bir 2007, 12:07 

na man kondicionieriu meistras taip sake..saka tu isemei ta relike prie ventiliatoriaus ,saka db jis tau sukas pastowei antru greiciu..na bet seip istikro nemanau kad pirmu jis db sukas bo uzia tai zeurei..o ka siulai daryti su tokia mane istikusia beda ?

StandartinėParašytas: 24 Bir 2007, 12:09 

as nzn ar ten rele..na kur ant pacio ventiliatoriaus stowi ta detalike..kartu su ventiliatoriumi...:)db ja esu ysemes..saka delto ir kaista..bet ka daryti tai nepasake..sakau tiesiogiai laidus sujungeu isemes ta suduka...saka jis db tau pastowei antru greiciu sukas ir wariklis kaista..saka jo gereu nejunk bo blogai taip yra sujungta gali kompa sudeginti...kazin teisybe cia?:)

StandartinėParašytas: 24 Bir 2007, 12:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.17
Amžius:
48
Automobiliai:
E61 07 M-sport
na ziurek elkats kataloga rasi tien ta dietale.... jiei tien stovejo tai reishke ne sheip sau :lol:

StandartinėParašytas: 24 Bir 2007, 14:09 

kad tos detales parduotuweje neturiir nera kaip nusipirkti...o waziuot i bmw centra ir panasei dar kiek jie usiprasys tai man cia puse masinos atseis...kazin kaip be tos detales reiktu sujungti gerai...bet jei as ja ysemiau tai gal antru greiciu jis sukasi?juk srowe tiesei einaiventiliatoriu...ta detalike gal primazindavo srowe ir taip gaudawosi pirmas greitis..ar cia is kompo siunciama srowe i ventiliatoriu?

StandartinėParašytas: 24 Bir 2007, 15:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.17
Amžius:
48
Automobiliai:
E61 07 M-sport
prie ko chia srove? man atrodo kad elektronika paduoda signala, kada temperatura kilo, signala kad ventiljatuoris pradetu suktis griechiou...

StandartinėParašytas: 24 Bir 2007, 15:10 

na okaip man susitwarkyti be tos detalikes?ka nusipirkti ysydeti ar kaip?elektrikai nesugeb nieka daryt saka pirk ventiliatoriu..kitiem yra padare ...

StandartinėParašytas: 24 Bir 2007, 15:10 

man reik kad kas pasakytu kam yra taip buwe kad pasakytu ka nusipirkti relikes pawadinima ar kazka tokio..

StandartinėParašytas: 24 Bir 2007, 15:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.17
Amžius:
48
Automobiliai:
E61 07 M-sport
uzeuk elcats.ru surask detalju koda, yr paszjuriek kaina krastoj... gali but kad kaina bus nedidele... ei ne tai rask shrote ir statik... patikiek 7 series ne mazej yra ardomi... praejusi savaite eshkojau vienam drauguj salona... tai pasiulimu buvo ne mazei

StandartinėParašytas: 24 Bir 2007, 15:21 

eeee.buk zmogus surask man tos detales koda...blemba rusu nei bum bum....E32 mechanine 90 06m730i.labai ekingas buciau :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: