Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 06 Spa 2025, 06:31

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 94 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 24 Rgp 2006, 18:31 

Cituoti:
Melgoje nueme diskus pakeite naujus tefloninius centriukus, nes buvo ideti nuo naujesnio 5 per dideli ir kai vaziuoji 80-90 nebekala per vaira, bet kai stabdai tai kartais dar silpnai musa

cia tau greiciausiai musa del stabdziu disku

StandartinėParašytas: 24 Rgp 2006, 21:12 

gal keitei stabdziu kaladeles ir buvo uzkaites diskas jai taip tai tikrai bus diskas pas mane taip buvo.

StandartinėParašytas: 28 Rgp 2006, 10:54 

Man buvo panasus bajeris, pas mane priekyje uzdavo jau pirkau tokia, bet taip nepastoviai lyg wuk...wuk...wuk, o sukant garsas siek tiek keisdavosi, bet tik kai vaziuodavau iki kokia 70 km, kai vaziuodavau apie 100km uzimas dingdavo, taciau jausdavosi silpna vibracija i vaira. Taigi pradejau ieskoti kame reikalas, primeciau kad uzimas visdeldo atsiranda nuo detales kuri sukasi, o ten suktis juk nera kam apart guoliu ir paciu ratu, taigi nuvariau i melga, kaip tik ant akcijos pataikiau, patikrino ir sako kad ne guoliai, tada nutariau sukeisti ratus, taigi uzdejau zapaske ant vieno sono ant kito palikau sena... perlekiau per kvartala, bet uzesys nedingo, po to vel perdejau zapaske i priesinga puse, o kitam uzdejau sena... Vel perlekiu, bet deja tas pats.....nu lyg uzesys kazkoks kitoks bet visvien uzia.
Galvoju nu turi buti guoliai pareje gal, ant keltuvo melgoj neuze nes svorio kruvio nebuvo , nuperku guoli ir idedu i ta puse kur lyg labiau uzdavo, perlekiu per kvartala, bet visvien tas pats.... jau pradejau panikuot... nu [CENZŪRA] galvoju gal dauzta buvo, gal kreivai eina kazkaip ir uzia nors masina i sonus vaira paleidus nelaksto ir suvedimas ok... Galu gale nusprendziu pasikeisti ir kitos puses guoli, nu ka.... pasikeiciu ir kitos, bet visvien tas pats.... Stoviu [CENZŪRA]... su draugeliu ir galvoju vlip achkarik...
Taigi dar karta sugalvoju kad reikiai sukeisti ratus ir nuo galo uzmetu i prieki............. Eureka......garsas dingo !!!!!
Gal kam reikia originaliu guoliu, del kainos sutarsim :D

StandartinėParašytas: 28 Rgp 2006, 11:18 

pas mane ir uzia nat 50-60 vaziuojant, kai laiva imetu, gal ir reik pasikeist ratus vietom, nes manau ir guolius kad reikes keisti.

StandartinėParašytas: 07 Bal 2007, 20:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.17
Amžius:
38
Automobiliai:
now:
[G30] 530d xdrive M
[F25] x3 xdrive30d
ex:
[E90] 320d
[E60] 530d
[E39] 525tds +chip
[E34] 525td
Nikas:
JONAS
sveiki. jei atvirai tai jau dakniso tas musimas. viskas lygiai taip kaip pas skeleton... tai musa...tai ne.. jau uzkniso. balansavau... vaziuokle lyg nieko. gal ta suvedima? patarkit ka nors...nes jau tikrai ikirejo... :evil:
beja prie to pacio norejau paklaust... ar e-39 ir E46 lietiniai tinka vienam nuo kito? ačiū

StandartinėParašytas: 11 Bal 2007, 09:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.05.03
Amžius:
50
Automobiliai:
E36 328 cabrio 96'
ex E46 330xd M53N 04'
ex E91 320d M47N2 05'
ex E34 525T M50 91'
ex E28 520 M20 87'
JONAS.... rašė:
beja prie to pacio norejau paklaust... ar e-39 ir E46 lietiniai tinka vienam nuo kito???ačiū

ishneshimas (ET) netinka.

O apie mushima, gali buti kad neatitinka centrine stebules skyle su rato skyle. Buna reikia zhiedeliu.

StandartinėParašytas: 01 Geg 2007, 16:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.04.07
Amžius:
37
Automobiliai:
EX - Lada Vaz2101 71m., Mazda 323 1.7D 91m., E34 525td 94m., E39 530DA 99m.
Dabartinis VW PASSAT 07m. 2.0TDI DSG 125kw
cia gal tix kam, nes pagal tema tai turetu
man ir buvo vaziuojant didelius greiciu vaira supurtydavo, nu y sonus taip purtydavo bet ne pastoviai, jei nelygus kelias ir sth
tai amortizatoriai buvo jau pareja tai maniau kad nuo ju, bet juos pakeites irgi tep buvo
tai buvo nuejus vairo trauke, ji gal kokio metro gal ciut trumpesne, tai juo galuose esantys sarnyriukai buvo gatavi, ir teko keist ja, tai kajna apie 200lt jos., geriau restauruot,
dabar jokiu problemu ner

StandartinėParašytas: 09 Geg 2007, 20:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.12
Amžius:
44
na o pas mane beda ta, kad pradeda uzt ties 50km/h., lyg kaireje prieki. Ir uzia kazkur iki 70, po to tyliau visa laik. Vaira pasukus i desine ir kazkiek taip vaziuojant garsas dingsta, i kita puse pasukus- ne. Is pradziu maniau, kad guolis ir jau pradejau ieskot, bet cia man kazkas netaip, nes labiau linkstu prie to, kad cia reikia daryti suvedima ar isvertima. Aisku servize sake, kad padanga eda kazkiek viduri, is to manau ir isplaukia isvada, kad pasukus vaira i desine atsiranda vidineje padangos dalyje mazesnis sukibimas ir tada nustoja uzt. Manau dar dadeda ir tai, kad jos demisezonines. Na tik pas mane jokiu vairo purtymu nebuna.

Na kaip ir daugelis nezinau nuo ko praded.

StandartinėParašytas: 09 Geg 2007, 21:02 

o kaip padangos pas tawe??? nera nudroztos??turejau beda anksciau panase kaip tawo,problema buwo tame jog nuemes rata nebeidejau iwores atgal del to musdawo waira :!:

StandartinėParašytas: 10 Geg 2007, 15:19 

JONAS.... rašė:
tai ar galit kas ka patart??? nes jau taip uzkniso tas musim as...kad...

uz greiciu dezes su kardano jungimui naudojama tokia guma,pas mus ja "futbolu"vadina.tai va paziurek ja,patikrink ar varztai ok susukti ir jei kazkada buvo imtas kardana,gali but kad ja neteisingai uzdejo(neatitinka pradinio uzdejimo vietos)

StandartinėParašytas: 10 Geg 2007, 22:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.02.14
Amžius:
37
Automobiliai:
E34 524td 90
E38 740i M62 96
E39 525tds 99
nuvaziuok i servisa ir paprasyk kad gerai patikkrintu virsitiniu sarnyru celenblokus man tech apziuroje nematė ir taip buvo su 235 plocio ratais uzdedi 195 nieko

StandartinėParašytas: 15 Bir 2007, 23:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.17
Amžius:
38
Automobiliai:
now:
[G30] 530d xdrive M
[F25] x3 xdrive30d
ex:
[E90] 320d
[E60] 530d
[E39] 525tds +chip
[E34] 525td
Nikas:
JONAS
labas. pas mane ta pati beda del musimo to i vaira...kaip skeleton.. gal kartais pavyko sutvarkyti ar suzinoti beda kam nors????nes blin jau ikirejo....taas musimas. kas cia galetu buti?

StandartinėParašytas: 16 Bir 2007, 18:15 

gali budi st diskai deformuoti,,priek salemblokai irgi itakos turi,man tas pat buvo,sutvarkiau vaziuokle ir viskas dingp

StandartinėParašytas: 29 Kov 2013, 00:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2011.08.31
Jei uzeina ir praeina vairo drebejimas vaziuojant kokiu 80-120kmh tai greiciausiai kalti amortizatoriai. Man pries amortizatoriu restouravima niekas nedrebejo, o po restouravimo pradejo. Restouravau m-tech amortikus masina tapo kai karutis ir tikriausiai prarado visas gerasias savybes. Kai susidesiu normalius galesiu pakomentuot ar dingo :)

StandartinėParašytas: 29 Kov 2013, 12:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2012.11.14
Amžius:
37
Automobiliai:
E39 530d '02
man vairas drebejo apie 120 kol nepasikeiciau vairo traukes antgalio

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 94 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery