Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 00:44

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 07 Bir 2007, 16:03 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.24
Amžius:
40
Automobiliai:
F25 335d
esme, kad tas garsas tai buna, tai nebuna, neina isprovokuot jo uzvarius masina ant duobes, geriausiai girdisi riedant ir metant 1-2 begius, tada va girdisi, ta ir meistram taip rodziau, siaip tas kuris nezino to garso, tai nepastebi, kol 15 sykiu neisgirsta, idomiausia, kad neuzvestoje masinoj kai isedi vaziuot, pvz jei buvai palikes ant 1-2 begio, ir meti atbulini, tai viena syki buna tas stuktelejimas, o poto gali metyt nemetes, ner garso, vaziuojant vel atsiranda, poto dingsta, poto vel atsiranda ir t.t. dabar pramokau begius metyt kazkaip kad maziau butu, bet vistiek norisi rast beda

StandartinėParašytas: 07 Bir 2007, 16:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.31
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 328 lightweight ex
E46 2.8 CI EX
tayota tacoma 3.4 turbocharger
honda cbr 1100 xx
e60 m5 cat remove schnitzer
e83lci 3.0sd chip
e39lci 3.0i mtech
lauk kol isvis prades barsket smarkej,gal reduktoriuj kas nors issinesiojo truputi,pas mane taip su adbuliniu buna kartajs,manau su tokiajs garsajs dar ilgaj vazinesim,manau tragisko nieko nera.

StandartinėParašytas: 07 Bir 2007, 18:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.24
Amžius:
40
Automobiliai:
F25 335d
vytas123 rašė:
lauk kol isvis prades barsket smarkej,gal reduktoriuj kas nors issinesiojo truputi,pas mane taip su adbuliniu buna kartajs,manau su tokiajs garsajs dar ilgaj vazinesim,manau tragisko nieko nera.

tai as ta ir darau, pasnekejau su vienu amzinu bmw fanu, sako spesi neviena bmw pasikeist kol kazkas atsitiks rimto:) tik paciam kazkaip neramu, kad nebutu kokia smulkmena, kuri poto gera piniga gali kainuoti :)

StandartinėParašytas: 08 Bir 2007, 16:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.08
Amžius:
40
smalskus rašė:
1992 1.8is coupe , benzinas. tai stai tokia problema: pradedant vaziuot ar jau vaziuojant kai perjungi begius gale kazkas kauksi(stuksena) girdisi tiek saliono viduj, tiek is lauko. servise buvau galvojo kad pakaba stuksena(tai suvirino) bet ne, poto sake kad gal granatos. tai ta ir noriu issiaiskint gal kas suprantat, tai laukiu atsakymu! ačiū :shock:

pakelk ant keltuvo jung begi ir pakratyk ratus gal isgirsi kur konkreciau barska.... man po žiemos salenblokas atraminis barskejo nestiprei duobutes begi perjungian ir tt... 20litovcu ir non problem

StandartinėParašytas: 09 Bir 2007, 01:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.31
Amžius:
40
Automobiliai:
E36 328 lightweight ex
E46 2.8 CI EX
tayota tacoma 3.4 turbocharger
honda cbr 1100 xx
e60 m5 cat remove schnitzer
e83lci 3.0sd chip
e39lci 3.0i mtech
smalskus rašė:
na va katik atsiemiau saviske vel is serviso! buvo kuro siurblys parejas, tai martone sumokejau uz ji 400LT+ 120darbas :cry:
tau traukos nebuvo ar trukciojo?

StandartinėParašytas: 10 Bir 2007, 15:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.03.31
Amžius:
36
Automobiliai:
E46 320 Ci 01'
Tai kaip suprantu ne man vienam tokia neaiski beda perjungiant begius. Genius pas mane lygiai taip pat viskas-tai yra tas garsas tai nera. Kazkoks durnas stuksejimas grynai jungiant pavara. Tik dalykas tas kad pas mane dar E46. Bijau kad tik nebutu kas su greiciu deze nes tada tai oj pakainuos man...

StandartinėParašytas: 19 Bir 2007, 10:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.24
Amžius:
40
Automobiliai:
F25 335d
Official rašė:
Tai kaip suprantu ne man vienam tokia neaiski beda perjungiant begius. Genius pas mane lygiai taip pat viskas-tai yra tas garsas tai nera. Kazkoks durnas stuksejimas grynai jungiant pavara. Tik dalykas tas kad pas mane dar E46. Bijau kad tik nebutu kas su greiciu deze nes tada tai oj pakainuos man...

gal bandei dar aiskintis ir turi geru/blogu ziniu?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery