Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 16:15

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 48 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Bir 2007, 11:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.23
Amžius:
38
Automobiliai:
E60 530 2003'
o gal galetumet kaip nors parodyt ar pasakyt kur yra oro srauto matuokle,nes man irgi reiktu ja pasikeist,tik kad nezinau kaip atrodo :D

StandartinėParašytas: 01 Bir 2007, 11:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.30
Amžius:
33
oro srauto matuokle ejna priesh oro filtra uz pagrindines oro slangos ziutint nuo wariklio puses
Obevejk 100procentu duodu kad cia ji kalta mano bmw E30 lygiai tas patc buvo ant benzo ciaudejo nebirbo o ant duju dar paamnomai buvo tj kaj ja pasikeiciau tj viskas ore :)

StandartinėParašytas: 01 Bir 2007, 13:47 

nenori dirbti" - labai informatyvus pasakymas...
oro srauto matuokle, siurbliukas, LZ ir darg kas gali buti.

nu dirba ant benzo bet tox vaizdas kad nedirbtu vienas ar du cilindrai tj jauciu ir bus farsunkes uzkepe nes jei siurblys tj gal visai nedirbtu o oro srauto matuokle tj vaikscioja ten viskas lyg ir tvarkoje nes pries oro matuokle stovi voztuvas duju apsauginis. o siurbliukas yra ten po galiniu sostu atkelus sosta toki du dangteliai po 4 varzteliuis?

StandartinėParašytas: 01 Bir 2007, 13:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
bmwdriver rašė:
nu dirba ant benzo bet tox vaizdas kad nedirbtu vienas ar du cilindrai tj jauciu ir bus farsunkes uzkepe nes jei siurblys tj gal visai nedirbtu o oro srauto matuokle tj vaikscioja ten viskas lyg ir tvarkoje nes pries oro matuokle stovi voztuvas duju apsauginis. o siurbliukas yra ten po galiniu sostu atkelus sosta toki du dangteliai po 4 varzteliuis?

nezinau kaip 4cilindrams, bet man, kai neveike temepraturos daviklis, masina uzvesta purtydavosi visa... atrode, kad apskritai is 6 tik kokie 2 tedirba cilindrai...dumu pilna, netruakia (bet skirtingai pasireiksti gedimas gali) sitas daviklis fiksuoja, kokios temperaturos yra variklis ir kiek kuro jam duoti.
bet gali buti, kad oro srauto matuokle, ji panasia funkcija atlieka.
o kai pasyla masina, ar kai salta tai pasireiskia? ar abiem atvejais?

StandartinėParašytas: 01 Bir 2007, 13:57 

all in music rašė:
bmwdriver rašė:

nezinau kaip 4cilindrams, bet man, kai neveike temepraturos daviklis, masina uzvesta purtydavosi visa... atrode, kad apskritai is 6 tik kokie 2 tedirba cilindrai...dumu pilna, netruakia (bet skirtingai pasireiksti gedimas gali) sitas daviklis fiksuoja, kokios temperaturos yra variklis ir kiek kuro jam duoti.
bet gali buti, kad oro srauto matuokle, ji panasia funkcija atlieka.
o kai pasyla masina, ar kai salta tai pasireiskia? ar abiem atvejais?

čia abiem atvejais ir salta ir karsta nedirba

StandartinėParašytas: 01 Bir 2007, 14:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
tada labiau siurbliukas (ar nezirzia?), arba purkstukai... gal kuro sistemoje slegio nera?

StandartinėParašytas: 01 Bir 2007, 14:05 

all in music rašė:
tada labiau siurbliukas (ar nezirzia?), arba purkstukai... gal kuro sistemoje slegio nera?

nu nezirze lygtais. o eina pazet slegi? pvz kitu auto zn toks kaip padangu ventilius buna ten ir paziuri

StandartinėParašytas: 01 Bir 2007, 14:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
teisingai, toks ir yra :) tik su slangelem :) preita sav tikrinau, jungt reikia pries isiurbimo kolektoriu, kad pro forsunkes iki slegio reguliatoriaus eitu kuras, tuo paciu matysi ir ar slegio reguliatorius veikia :) mano masina 3 bar rode. bet esu girdejes, kad kai auto su dujom, tai forsunkes uzdziuna... tai abu patikrint reiktu. forsunkes eitu ir paciam patikrint, bet ten sunkiau jau, tai gal i servisa... na nzn ziurek :)

StandartinėParašytas: 01 Bir 2007, 14:22 

all in music rašė:
teisingai, toks ir yra :) tik su slangelem :) preita sav tikrinau, jungt reikia pries isiurbimo kolektoriu, kad pro forsunkes iki slegio reguliatoriaus eitu kuras, tuo paciu matysi ir ar slegio reguliatorius veikia :) mano masina 3 bar rode. bet esu girdejes, kad kai auto su dujom, tai forsunkes uzdziuna... tai abu patikrint reiktu. forsunkes eitu ir paciam patikrint, bet ten sunkiau jau, tai gal i servisa... na nzn ziurek :)

koky servisa :D :D farsunkes pats isimsiu čia ne tox jau sudetingas darbas :wink:

StandartinėParašytas: 01 Bir 2007, 15:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
na bent m50 tia yra ka veikt ten... siaip omus reik matuot, efektyvuma ju, o ne paziuret, ar neuzsikimses... jei bus laiko, galesiu aprasyma ideti cia vakare. na jei zinai, tai visai gerai :)

StandartinėParašytas: 01 Bir 2007, 16:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.17
Amžius:
38
man taip buvo, nuveziau i diagnostika, nustate LZ parejas, pakeite ir viskas gerai :)

StandartinėParašytas: 01 Bir 2007, 16:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.05.17
Amžius:
38
wilius rašė:
o gal galetumet kaip nors parodyt ar pasakyt kur yra oro srauto matuokle,nes man irgi reiktu ja pasikeist,tik kad nezinau kaip atrodo :D

ta matuokle nekainuoja 20 - 30 lt. o jei ji parejus tai srote ja rast tikrai nelengva, arba rasi jau parejuse arba kaina didele

StandartinėParašytas: 01 Bir 2007, 17:25 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
ddovydas rašė:
ta matuokle nekainuoja 20 - 30 lt. o jei ji parejus tai srote ja rast tikrai nelengva, arba rasi jau parejuse arba kaina didele

tai ka siulai? pirkt nauja, ar vazineti be jos? :) idomus komentaras...
susirandi srote ir isbandymui isidedi. 5 min darbo ir zinosi, ar "parejusi" ar ne...

StandartinėParašytas: 01 Bir 2007, 19:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.25
Amžius:
40
Automobiliai:
JEEP, e23, e93 lci
Kai as pirkau saviske m40 is olandu tai ant benzo ir ziaurei prastai vazevo, dujos buvo nuo gimimo joj ir pastaraisiais metais matos ant benzo visai nevaziuota. Kad normaliai pradetu dirbt ant benzo teko pakeist purkstukus (du buvo uzsikirte nuo ilgo nenaudojimo, ko pasekoje neveike cilinbdras), teko keist lemda zonda, paskirstytojo dangtely, zvakes, perprogramuot kompa (buvo prisigaudes klaidu, kuriu nejo nuresetint), da pavazinejus kiek laiko teko ir zvaklaidzius pakeist, zodziu man tada, kad vaziuotu ant benzo kainavo ~1400lt #-o. Po ziemos vel susiplioncino kazkas, daugiau jau as nelin dau prie to benzo, ba supratau, kad kai dujos yr tai ten be sansu atstatyt. Zodziu su tom dujom, tai gali but milijonas priezasciu del ko prastai vaziuoja, pradziai pasiulyciau diagnostika, ten kazka paporins (99% lemda reiks keist) greiciausiai ir elektros daug ka reiks, tvarkyt. Gali butu ir siurblys benzo parejas, ba jai visad vazineji dujom o benzo bake buna tik garai, siurblys greit uzsilenke, nes vaziuojant dujom jis vistiek nuolat pumpuoja benza, ar bent bando ta daryt...

StandartinėParašytas: 01 Bir 2007, 20:08 

o jej pas mane katalizatorius isimtas tj LZ gali but del to ten svaigsta?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 48 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery