Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 16 Lap 2024, 22:02

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 100 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Geg 2007, 23:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
xxxxLinuxxxx rašė:
bet cia apie E36 .nors pala ju varikliai vienodi taip? tai ir kaina bus ta pati jei neklystu.dar kas trauka pas mane nesumazejus apsukos be problemu ir redline pasiekia ir max greitis kaip mat soka iki savo ribos.gal dar nekritinis atvejis cia pas mane nors zinoma reiktu restauruot jau ji.

pas mane irgi iki redlinu suka ir vaziavau dar ~200 pries savaite, bet barskesys yra, o jis man nepatinka, reikia tvarkyt, nes kaip sakoma taupysi ant vieno dalyko, veliau tex taisyt du, tai geriau sutvarkyt ta viena ir ramiai vazinet. :wink:

StandartinėParašytas: 29 Geg 2007, 00:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.03
Amžius:
37
bummer333 rašė:
xxxxLinuxxxx rašė:
bet cia apie E36 .nors pala ju varikliai vienodi taip? tai ir kaina bus ta pati jei neklystu.dar kas trauka pas mane nesumazejus apsukos be problemu ir redline pasiekia ir max greitis kaip mat soka iki savo ribos.gal dar nekritinis atvejis cia pas mane nors zinoma reiktu restauruot jau ji.

pas mane irgi iki redlinu suka ir vaziavau dar ~200 pries savaite, bet barskesys yra, o jis man nepatinka, reikia tvarkyt, nes kaip sakoma taupysi ant vieno dalyko, veliau tex taisyt du, tai geriau sutvarkyt ta viena ir ramiai vazinet. :wink:

pritariu

StandartinėParašytas: 29 Geg 2007, 03:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.23
Amžius:
36
Automobiliai:
neturiu kuo pasigirti :)
zillwa rašė:
100 % NEPRITARIU :!:

tokie kaip tu tai tik ir gadina variklius su sawo sintetikom. o poto pilna temu,tai leidzia tepalus,tai barska kazkas ir pan. ka daryt? OGI SUSIPILT TEPALUS NORMALIUS!!!!!!!!!!!![/quote]

Sintetiniai tepalai visada geriau atliks savo funkcija negu pusiau sintetiniai. Atlieka savo funkcija tiek prie aukstu, tiek prie zemu temperaturu. Jie buvo sukurti turbinoms, dirbancioms ipatingai sunkiom salygom, tepti. Dar vienas pastebejimas: nezinau kokius jus ten tepalus pilat, kad mokat uz 4 l 90lt ? Turbut itin prastus..
As megstu priziuret automobilius, todel i mano auto pilna sintetika visada pilama, keiciu kas 10k, dapilt nereikia, variklis tepalu neleidzia, niekas nesukala kai uzkuriu ir pan..
O tu cia sneki nesamones, dar paburbuliuok, kad dujos varikliui sveikiau negu benzinas.

O del tu "pilna temu" tai sitame forume randu DAUG temu apie tavo barskala - visada pazerta del kokiu nors bedu.. :mrgreen:
P.S. Gali nekomentuot, nes esi IGNORUOJAMAS :D

StandartinėParašytas: 29 Geg 2007, 10:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
nu va, parasiau emaila i autotechnika tai jie man atsiunte atsakyma:

Sveiki,

Velenelio restauravimo kaina 250 Lt. Paprastai turime veleneliu pakeitimui, siandien po pietu turetu būti pora paruostu, o taip uztrunka apie savaite.

Sekmes

O del sintetikos tai as ir galvoju,kad ji geriau nei pusiau sintetika, buvau susipyles Castrol ciut ne 200lt sumokejau,o pries tai buvau naudojes FINA 100lt, jokio skirtumo nepastebejau, nors tie dvigubai brangiau, o vaziavo taip pat.Dugnais nelaxtau, pagrinde darbines apsukos iki 4rmp.

StandartinėParašytas: 29 Geg 2007, 10:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
Sintetiniai tepalai visada geriau atliks savo funkcija negu pusiau sintetiniai. Atlieka savo funkcija tiek prie aukstu, tiek prie zemu temperaturu. Jie buvo sukurti turbinoms, dirbancioms ipatingai sunkiom salygom, tepti. Dar vienas pastebejimas: nezinau kokius jus ten tepalus pilat, kad mokat uz 4 l 90lt ? Turbut itin prastus..
As megstu priziuret automobilius, todel i mano auto pilna sintetika visada pilama, keiciu kas 10k, dapilt nereikia, variklis tepalu neleidzia, niekas nesukala kai uzkuriu ir pan..
O tu cia sneki nesamones, dar paburbuliuok, kad dujos varikliui sveikiau negu benzinas.

O del tu "pilna temu" tai sitame forume randu DAUG temu apie tavo barskala - visada pazerta del kokiu nors bedu.. :mrgreen:
P.S. Gali nekomentuot, nes esi IGNORUOJAMAS :D[/quote]

As sawo auto labai priziuriu taipogi,ir pilu tai kas mananymu yra jai geriausia. o kaip tu sakai pas mane ji pazerta tai deja taip nebuna,as nuolat wisas smulkmenas twarkau kad auto butu ledine ir tiek. o tu jai pili tokius tepalus pas sawe tai da turbina isidek tada gal tie tepalai ir atliks sawo funkcija.

StandartinėParašytas: 29 Geg 2007, 10:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
bummer333 rašė:
zillwa rašė:
atsiprasau,norejau pasakyt MANZETAI,tai tokios gumytes yra.

tai kur prie voztuvu tos gumytes? jei apie tas,tai jos pakeistos praeita vasara, tai nebus dar blogos

jo cia tos gumytes. ai tai jai pas tawe jos keistos buwo tai aisku kad jos dar geros bus.

StandartinėParašytas: 29 Geg 2007, 11:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
zillwa rašė:
jo cia tos gumytes. ai tai jai pas tawe jos keistos buwo tai aisku kad jos dar geros bus.

nu tai aisku, tai savaitgali imsiu veleneli ir vesiu restautuot tada, tai daugiau niekur nereikia kist nagu.

StandartinėParašytas: 29 Geg 2007, 11:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
del wiso pikto pasitark dar su kokiais motoristai gerais.

StandartinėParašytas: 29 Geg 2007, 12:43 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
zillwa rašė:
del wiso pikto pasitark dar su kokiais motoristai gerais.

tai, kad tie motoristai visi skirtingai kalba, tevo pakliausiu, kartu tvarkysim tai jis ir paziures

StandartinėParašytas: 29 Geg 2007, 12:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
tai ir gerai,jai tewas supranta tai bus geriausia.

StandartinėParašytas: 29 Geg 2007, 12:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
zillwa rašė:
tai ir gerai,jai tewas supranta tai bus geriausia.

tai supranta,servisa seniau turejo pats, tvarkydavo masinas, tai neviena varikli perrinkes, velenelius keites, galvas emes, net i 318i is 325i varikli buvo idejes, ten viska pakeites, tik sake lb daug vargo jau.tuose dalykuose nusimano, tai jei ko reikia padeda, svarbiausia,kad raktu visokiu turi,tai lb smagu ir remontuot, kai be problemu galima atsukt viska :D

StandartinėParašytas: 29 Geg 2007, 12:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
tai jo saunu kad tau taip gerai,wistiek 2 galwos geriau nei viena o jai jau tewukas toks patyres ir dar to0kias salygas turi tai geriau ir nereikia nieko,tai sekmes twarkant :wink:

StandartinėParašytas: 29 Geg 2007, 13:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.08
Amžius:
38
Automobiliai:
BMW 328ti 94'
MB GLK 14'
KIA XCeed 21'
zillwa rašė:
tai jo saunu kad tau taip gerai,wistiek 2 galwos geriau nei viena o jai jau tewukas toks patyres ir dar to0kias salygas turi tai geriau ir nereikia nieko,tai sekmes twarkant :wink:

tai bandysiu savaitgali krapstytis, db tai laiko nera, moxlai,sesija :evil: ziuresiu kas cia gausis su tuo varikliu :D dekui uz info visiem ir tau zillwa.ziuresiu kas cia gausis.po to parasysiu placiau apie sia problema kaip man sekes ja salint, o db dekui :wink:

StandartinėParašytas: 29 Geg 2007, 14:55 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.17
Amžius:
38
Automobiliai:
E39 530d M57 03'
laiksim darbu tawo pabaigos ir iswadu,sekmes darbe :wink:

StandartinėParašytas: 29 Geg 2007, 21:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.02
Amžius:
37
Automobiliai:
BMW 330cd
BMW 328i
kiek galima kartot, sintetika yra naujam arba turbininiam varykliui :!: kodel turbininiam? is dalies todel kad varyklis gauna didelias apkrovas, dar todel kad reikia labai skisto tepalo, kad gerai suteptu turbina. pripilk i turbiaka mineralkos tai varykliui bus pirma laika poh.. i turbina mirs iskart :wink:

kas per mada i savo stock'inius varyklius pilt 0w40 arba 5w50 :?: ismesti pinigai

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 100 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery