Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 06:11

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 22 Geg 2007, 13:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.09
Amžius:
47
Automobiliai:
W166
Sveiki, niekur paieskoj neradau apie tai diskusiju. Klausimas toks: ar pas visus E38 su automatine pavaru deze pradedant riedet ir sustojant toks gigzdesys gaunas is stabdziu disku? Niekad nekreipdavau demesio, bet kai vezinau draugeli, kuris yra MB fanas, buvo pakraupes nuo to garso. Patare pasitikrint stabdzius. Kiek meginau skirtingus E38 su automatu tai visuose tas garsas buvo. Cia taip turi buti? :oops: Butu gerai kad parasytu tas kas tikrai zino, teoriju as ir pats galiu prisigalvot :roll:

StandartinėParašytas: 22 Geg 2007, 15:26 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
51
Automobiliai:
E70 X5, 07'
Na teorijų nekursiu, bet pas mane lygiai tas pats, ir su senomis ir su naujomis kaladėlėmis (Lucas). Tik palengva pradedu atleidinėti stabdį ir trumpam atsiranda "tas" garsas.

StandartinėParašytas: 22 Geg 2007, 15:45 

pas mane irgi kazkas pjaunasi cia, pradejus vaziuot, palengva stabdant pasigirsta praskesys kazkoks ir koja laikant stabdy atrodo kaip koks akmuo tarp kaladeles ir disko butu ysokes, sitaip pasvaiksta kokia 5 sekundes ir neuzilgo uzsidega abs/asc lempos. zeip zn kad mano daviklis grybauja, bet vistiek keistas jo gedinejimo budas :/

StandartinėParašytas: 22 Geg 2007, 16:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.23
Amžius:
36
Automobiliai:
neturiu kuo pasigirti :)
ir ant mb ta garsa maciau. kaip suprantu svelniai atleidinejant stabdy kaladeles atlimpa ir gaunasi tas garsas ;)

StandartinėParašytas: 22 Geg 2007, 16:58 

nu nzn pas mane irgi tas pats ir pas mano drauga,kuris su mb vazineja,lygiai tas pats...mano nuomone turetu taip buti,kiek galva nesa,tai kaladeles po truputi atsileidzia,ta garsa ir skleidzia,arba kitas variantas cilindriukai kalti gali but.bent jau pas mane tai reiktu patikrint cilindriukus,pedalas stabdziu,atleidinejant "prilimpa" kartais...

StandartinėParašytas: 22 Geg 2007, 17:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.18
Automobiliai:
:
E39 530d 02'
E38 744i 98'
E38 730i 96' -EX-
E34 525tds 94' -EX-
E32 735i 87' =EX=
Pas mane irgi tas garsas yra, o ant MB automato jokio garso nera. Bet cia ant visu naujesniu BMW tox garsas. Turbut kazkokia naujoviska stabdziu sistema. Gal ir skleidzia garsa, bet esu isitikines, kad tai atsiperka patikimesniais stabdziais

StandartinėParašytas: 22 Geg 2007, 17:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.09
Amžius:
47
Automobiliai:
W166
Butu idomu isgirst komentara tu, kurie pirko nuliova E38 :lol: kazin ar tokiu yra ant Lietuvos :)
Fiziskai puikiai suprantu kodel toks garsas yra, bet nemanau kad smulkmeniskieji vokieciai butu neatkreipe demesio i tokia smulkmena, kas link 7er :evil: visgi ne 1er
Nejau tai rimtai gimtasis bmw garsas??? :oops:

StandartinėParašytas: 22 Geg 2007, 19:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.18
Automobiliai:
:
E39 530d 02'
E38 744i 98'
E38 730i 96' -EX-
E34 525tds 94' -EX-
E32 735i 87' =EX=
Visai cia ne per seniausiai forumietis vienas kalbejo, kad nuo naujumes E38 turi, tik nickname neatsimenu. Siaip butu idomu suzinoti ar nauja masina tokius garsus skleidzia..

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 8 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: