Peržiūrėti neatsakytus pranešimus | Peržiūrėti aktyvias temas
Forumo taisyklės
Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.
Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E34, E60, E61 turi atskirus forumus !!!
|
Puslapis 1 iš 1
|
[ 4 pranešimai(ų) ] |
|
Autorius |
Žinutė |
rmask
|
Parašytas: 13 Geg 2007, 01:07
|
|
Registracija: 2007.05.07 Amžius: 44 Pranešimai: 229 Miestas: EU
|
pas mane tik rakteli pasukus i kaire atsoka ten kur kelt "rankena" (virs numerio) ji neturetu pasispaust (pas mane nesispaudzia) ir atidaryt bagaznika (itariu, kad pas mane suluzus)? E39 sedanas
|
|
Antanas
|
Parašytas: 13 Geg 2007, 02:03
|
|
|
Skaityk cia
|
|
rmask
|
Parašytas: 17 Geg 2007, 19:43
|
|
Registracija: 2007.05.07 Amžius: 44 Pranešimai: 229 Miestas: EU
|
nuemiau apdailas
iki rankenos neardziau, bet panasu, kad ji ne mechanine o mygtukas valdantis elektromagnetini uzrakta (prie uzdarymo mechanizmo), kuris greiciausiai ir bus pamires (ryt su multimetru pazesiu ar ateina itampa)
gal kas gali patvirtint sia teorija
ir gal kas turit to uzrakto pinout (4 laidai berods)?
ačiū
|
|
strim
|
Parašytas: 17 Geg 2007, 21:52
|
|
Registracija: 2006.03.03 Amžius: 41 Pranešimai: 364 Miestas: Kaunas
Automobiliai: E30 327t e90 2.0d
|
nuimi numeri,istrauki ta rankena atidarymo ir ta guma graziai istatai i savo vieta.bent jau pas amne del to neveike
|
|
|
Puslapis 1 iš 1
|
[ 4 pranešimai(ų) ] |
|
Dabar prisijungę |
Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra |
|
Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume Jūs negalite prikabinti failų šiame forume
|