Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 10:23

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 12 Bal 2007, 22:21 

kazkas pasidare langams...krc wiskas atrodo weike puikaii ir wiena ryta atsisedu ir neweikia daugiau langai...prawaziawau kelis kilometrus atsigawo...po to wisa diena kaip ir weike...wakare atsisedau ir wel jokiu gyvybes zenklu...po to po kokiu 3 wal atsigawo wel...na o po to jau kaip uzlinko taj wisiskai...db atsisedi atrdo dega langu jungtukai nrm bet tik paspaudi ir uzgesta ir neweikia langai nei wienas...po kiek laiko wel uzsidega ir wel paspaudi ir wel uzgesta be jokiu gywybes zenklu...dar kartais pasigirsta garsas durelese kad lyg noretu weikt warikliukas bet tik burgzteli ir wiskas...kazkin kas galetu buti? gal rele kokia ar kas? gal kas susiduret su tokia problema? kazkin kiek galetu kainuot taisymas tokios bedos?

StandartinėParašytas: 12 Bal 2007, 22:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.09
Amžius:
40
man buvo tokia beda po ziemos praitais metais... tai pas eletrika nuveziau ir sutvarke :) kazkas su maitinimu negerai.. o reles kiekvienam langui atskirai eina, tai jos atkrenta... remontas man kainavo 40 lt berods... darbo apie 30 min :) dar prikolkas gali but: megink kitus langus atidarinet, nes kartais pats mygtukas gali but kaltas, kai luzta spirale tokia, tai mygtukas pradeda trumpinti i visas puses...

P.S. isvardinau ka zinau, gal rasi beda :)

StandartinėParašytas: 16 Bal 2007, 22:04 

o gal kas zinote marijampolej koki gera elektrika? pas mane ten bskeli dar kai ka reikru is elektros dirstelt... cia suds marej nera kur nrm elektra twarko arba as nznau..

StandartinėParašytas: 19 Bal 2007, 20:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.21
Amžius:
45
pabandyk pats fyske prie knopkiu pajudinti issiardes.manau kad pinigo tikrai sutaupysi

StandartinėParašytas: 19 Bal 2007, 21:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.06.09
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 325
as tai buciau linkes prie tokios nuomones kad durelese laidai nusilankste vistiek jau masina ne pirmos jaunysles tai gal ir trumpina
ps. bagazinej labai daznai buna kad nusilanksto o dureles tikrai dazniau darineji negu bagazine tai speju cia beda slypi

StandartinėParašytas: 20 Bal 2007, 10:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
kelintu metu masina? Jei senesnis E36, tai gali buti komforto rele grybauja. Maciau internete kaip susitvarkyti sita reikala, reikia issiardyti ta rele ir perlituoti viduj sulitavimo vietas.

StandartinėParašytas: 22 Bal 2007, 21:14 

na pas mane 93 metu....na tuos laidus tai tikrai bandziau judint ir pan nes is pradziu taip budawo su keleiwio puses lango taj pajudindawau ir weikdawo..bandziau issiardyt dureles ir ten judint bet ten ir nieko nepadejo...
kur matei kaip ten perlituot reikia? bandyciau twarkyt nes jau atsibodo be langu wazinet.. :)
p.s. dureles ir buwau issiardes bet ten jokio efekto laidu judinimas nedawe..

StandartinėParašytas: 22 Bal 2007, 21:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
Edgaras rašė:
na pas mane 93 metu....na tuos laidus tai tikrai bandziau judint ir pan nes is pradziu taip budawo su keleiwio puses lango taj pajudindawau ir weikdawo..bandziau issiardyt dureles ir ten judint bet ten ir nieko nepadejo...
kur matei kaip ten perlituot reikia? bandyciau twarkyt nes jau atsibodo be langu wazinet.. :)
p.s. dureles ir buwau issiardes bet ten jokio efekto laidu judinimas nedawe..
tavo modelyje ji dar yra, o ta rele rasi pagal sita http://home.comcast.net/~dairelynch/ComfortRelay.gif

issitrauk ja, atsidaryk ir schemutej paziurek gal kur kontakto nera (bent jau turetu taip buti).

O langu el schema tavo masinoj turetu buti tokia http://www.autolib.diakom.ru/CAR/BMW/19 ... MS/124.pdf

StandartinėParašytas: 23 Bal 2007, 22:54 

labai dekingas problema issisprendziau bet gaila iskilo kita kita...db mano langas paspaudus i wirsu atsidaro po 2cm kiekwienu paspaudimu zemyn, o paspaudus i apacia tas pats darosi tik i wirsu...gal galit patart ka daryt?

StandartinėParašytas: 23 Bal 2007, 22:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
o kas buvo langams? Tas ka sakiau, ar dar ka nors radai? O del dabartines problemos, tai gali buti arba varikliukas grybauja, arba jungiklis suluzes. Pas tave vairuotojo langas stipriau paspaudus knopke atsidarydavo pats automatiskai?

StandartinėParašytas: 24 Bal 2007, 19:20 

joa ka sakei tas ir buwo...ten wienas reles kontaktas buwo nuejes ir del to nebeeweike...taj sulitawau ir wiskas...o del dabartines problemos taj jo seniau budawo kad paspaudi stipriau ir automatiskai atsidarydawo...man blemba kai sugedo ziema tie langai taj as atsidariau warikliuka ir ranka ji uzsukau nes per salta wazinet buwo...taj mazu ten jam susisuko bski del to...kazin kaip cia imanoma dar bandyt paciam sprest ta problema?

StandartinėParašytas: 24 Bal 2007, 20:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.29
Amžius:
48
o va sito tai nezinau, gali tekt varikliuka pasikeisti.

StandartinėParašytas: 24 Bal 2007, 21:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.14
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 318is M42 '92
Edgaras rašė:
joa ka sakei tas ir buwo...ten wienas reles kontaktas buwo nuejes ir del to nebeeweike...taj sulitawau ir wiskas...o del dabartines problemos taj jo seniau budawo kad paspaudi stipriau ir automatiskai atsidarydawo...man blemba kai sugedo ziema tie langai taj as atsidariau warikliuka ir ranka ji uzsukau nes per salta wazinet buwo...taj mazu ten jam susisuko bski del to...kazin kaip cia imanoma dar bandyt paciam sprest ta problema?

pabandyk paskaityti mano tema :) ypac pabaiga :)

viewtopic.php?t=21516&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

StandartinėParašytas: 27 Bal 2007, 00:01 

Nu bandysiu gal dar kaip nors atgaivinsiu.. :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 14 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: