Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 02 Gru 2024, 20:24

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E32 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 69 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Bal 2007, 10:14 

Laba diena BMW'istai :)
Susiduriau su tokiu dalyku, kuriam paaiskinimo mano galva nesugeneruoja.
730 (automatas)- tas "30" - turetu verstis kaip "zveriukas".. bet.. labiau panashu i 3 klases apsimiegojusi mokini einanti i mokykla....
Masina visiskai netreukia. Atrestauravo oro sklende... pakeiciau vidini bako benzo siurbliuka, zvakes... laidus... vienu zodziu nemazai.. bet vistiek taspats.
Ten yra idetos dujos, kuriu as mielai atsisakysiu, jeigu tik mano masina prades normaliai vaziuoti.
Ji netraukia iki tokio lygio, kad truputi prilaikant stabdi, ratai net ant sniego neprasikasa...
Mano manimu tai gali buti susije su dujos/benzas, na degimas pvz. nureguliuotas dujoms. Arba dar tas reikalas kad, visi normalus senukai BMW turi ta tori savita voztuvu tiksejima, bet pas mane jo nera... ir toks jausmas, kad koks nors genijus yra juos uzverzes kad netiksetu, o kiek man zinomo tai gali tureti itakos traukai.

Gal kas esate su tokiu reikalu susidure?

IS ANKSTO DEGINGAS UZ BETKOKIA INFO!!!!

StandartinėParašytas: 20 Bal 2007, 12:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.18
Automobiliai:
:
E39 530d 02'
E38 744i 98'
E38 730i 96' -EX-
E34 525tds 94' -EX-
E32 735i 87' =EX=
Pas mane voztuvai buvo uzversti.. Tai karomislas islauze. Padare kapitalini varikliui tai gal 20% jegos dasidejo. O siaip tai ir man kazkaip mazoka tos galios.. 162kW tai turetu skrist, bet mano 124 MB 2.5 dyzeliukas lupa tikrai neprasciau. Nesuprantu kame cia reikalas..

StandartinėParašytas: 20 Bal 2007, 13:08 

Na as tik paprasciausiai lyginu su savo dar dviem bulidukais, 520 ir 320, tai 5 nuz senas visai, bet dar jaunyste galvoje, pacanas 320 - tai erzilas kak nada... bet senukui 730 kazkas tikrai ne taip... :(

StandartinėParašytas: 20 Bal 2007, 17:27 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.14
Amžius:
49
pas mane buvo tai LZ parejas ir dujom reikia voztuvus reguliuot jie turi truputi klakseti.

StandartinėParašytas: 22 Bal 2007, 20:03 

Na LZ dare testa... nezinau ka jie ten tastavo, bet tipo viskas ok... vienu zodziu niekas neranda jokiu bedu :( ir kas idomiausia, kai vairkilis dirba laisvomis apsakomis, visi aparatai rodo kad yra visiskas OK su visomis sistemomis..... Gal kas zino, kokis nors GENIJU arba geniju komanda, kuri galetu iki galo viska sutvarkyti... gali keisti viska (tik protingai).. ta masina... man labiau rupi kaip masina.. na BMW fanai tai supranta... ir tikrai nelabai zadu skaiciuoti.... LT...

StandartinėParašytas: 22 Bal 2007, 20:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.23
Amžius:
38
Automobiliai:
VAZ 21063
MB W210 E300TD
rimta diagnostika darei, ar kur tik sako, kad diagnostika?

StandartinėParašytas: 22 Bal 2007, 20:20 

Na as pats klaipedietis, vilniuje dar nespejau surasti tikro daktaro savo masinai. Dariau dviejuose vietose. Abu kaip susitare - viskas OK.... is jusu 130Lt...... :(
Gal tu zinai, kas tikrai galetu padaryti diagnostika 101%.... ir realiai pasakyti kas mano senukui.....
Is anksto dydelis dekui...!!!!

StandartinėParašytas: 22 Bal 2007, 20:24 

Draugeliui kazkas panasaus buvo irgi lakste nieks nieko nerado, kol vieni neuzmate, kad dusle uzspausta su akmeniu ar kelmuku kokiu, istiesino ja ir pasibaige bedos, apziurek gerai apacia, gal pades.

StandartinėParašytas: 23 Bal 2007, 08:56 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.08
Amžius:
43
Newedimka rašė:
Na as pats klaipedietis, vilniuje dar nespejau surasti tikro daktaro savo masinai. Dariau dviejuose vietose. Abu kaip susitare - viskas OK.... is jusu 130Lt...... :(
Gal tu zinai, kas tikrai galetu padaryti diagnostika 101%.... ir realiai pasakyti kas mano senukui.....
Is anksto dydelis dekui...!!!!

Draugui buvo taspats. ASC nesamones dare ir gesindavo varikli, visi meistrai sake, kad norma. Beda atrado meistriukas Vilniuje, vardas lygtai Audrius tel nr galesiu parasyti veliau. Pats pas ji nesu buves, bet is kalbu supratau, kad jis tituluojamas, kaip BMW guru.

StandartinėParašytas: 23 Bal 2007, 13:12 

Gal kas zinote, kaip ta ASC visai atjungti???

StandartinėParašytas: 23 Bal 2007, 13:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.08
Amžius:
43
Newedimka rašė:
Gal kas zinote, kaip ta ASC visai atjungti???

Jis atsijungia su mygtuku prie begiu rankenos virs kurio aiskiai parasyta ASC. Bet jei kurnors sistemoje bedos tas mygtukas gali ir neveikti. Skydelyje EML nedega? Tos sistemos glaudziai susijusios.

StandartinėParašytas: 23 Bal 2007, 13:46 

Bandziau atjungti, bet vistiek tas pats, prietaisu skydelelije, viskas rodoma kaip ir turetu buti.. na bent jau kiek as suprantu...
Reiktu surasti koki saugikli... ir visai atjungti...
Man asmeniskai BMW laba patinka... bet kai kurie pribunbasai... tai nu i nafig...
Ir dar... vakar keiciau visas kalades.. ir pabandziau nuspaudus stabdi pagazuoti.. tai apsukos sukyla iki 1,8 - 2,3 ir viskas... spausk kiek nori... zero emociju...

StandartinėParašytas: 23 Bal 2007, 14:21 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.18
Automobiliai:
:
E39 530d 02'
E38 744i 98'
E38 730i 96' -EX-
E34 525tds 94' -EX-
E32 735i 87' =EX=
O as dar galvojau kad maniskis netraukia :)

StandartinėParašytas: 23 Bal 2007, 15:02 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.08
Amžius:
43
Newedimka rašė:
Bandziau atjungti, bet vistiek tas pats, prietaisu skydelelije, viskas rodoma kaip ir turetu buti.. na bent jau kiek as suprantu...
Reiktu surasti koki saugikli... ir visai atjungti...
Man asmeniskai BMW laba patinka... bet kai kurie pribunbasai... tai nu i nafig...
Ir dar... vakar keiciau visas kalades.. ir pabandziau nuspaudus stabdi pagazuoti.. tai apsukos sukyla iki 1,8 - 2,3 ir viskas... spausk kiek nori... zero emociju...

Aiskiai EML arba ASC beda. Saugikliu jokiu neistrauksi. Jei tikrai pas tave su ASC tai tada beda elektrinieje gazo sklendeje.

StandartinėParašytas: 23 Bal 2007, 15:47 

o katalizatorius sveikas?nes jei jis buna sutrupejes tai uzkemsa glusa ir pz

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 69 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery