Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 08 Vas 2025, 13:38

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Bal 2007, 01:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.03
Amžius:
41
Automobiliai:
E30 327t
e90 2.0d
gal kas turit ir galit paaiskint kaip atsidaro stogas,yra mygtukas bet jis nereguoja,gal galima kaipnors mechaniskai tai padaryt?arba gal kas turit kokia nuoroda kur butu visas aprasymas :oops:

StandartinėParašytas: 20 Bal 2007, 11:37 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.11
Amžius:
40
Automobiliai:
E30 318 M40 91' E36 320 M50 94'
o realoem nepadeda? turetu buti visas mechanizmas.

StandartinėParašytas: 11 Geg 2007, 13:08 

problema paprasta i man toke buvo.reike varyti masina pas elektriku ir jie tau stogo darima suprogramuos per nauja nes kompas buna kad klaidu prisivele ir nedaro stogo kaina programavimo iki 160lt...vienas toks centras ira kaune kur programuoja netoli macdonaldo...norint atidaryt stoga rankom reike bagazineja vairuotojo puseja atfiksuot variklius ir stogas susilankto arba po galine sedyne ira rankena kuri atfiksuoja varikliuka bet ji reik paskui atgal istatyt lengvai jie isistato... :D :D :D :D :D :D

StandartinėParašytas: 31 Rgp 2007, 08:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.23
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 cabrio 320vanos/ E36 328 coupe/ A8 4.2/Mitsubishi 3000GT/Chrysler Stratus Cabrio 02m
Nikas:
Duvis
jo po sedyne yra svirtele vairuotojo puseje, kai ja patrauksi tau iskabins varikliukus, abu jie stowi bagazineje kaireje puseje, jei mechaniskai stoga darinesi tures but nuolat apardyta bagazine, o gal tu bandei stoga atfiksuot ir pakelt ji su ranka sedint wairuotojo sedynej ir tada knopke spaust ? pas mane irgi kazko nekelia ishkarto turi truputi padet su ranka wos wos pakelt. gal kas ka patartu ? ar čia warikliukas mano apslabes ? :roll:

StandartinėParašytas: 03 Rgs 2007, 18:17 

[quote="Duvis21"]jo po sedyne yra svirtele vairuotojo puseje, kai ja patrauksi tau iskabins varikliukus, abu jie stowi bagazineje kaireje puseje, jei mechaniskai stoga darinesi tures but nuolat apardyta bagazine, o gal tu bandei stoga atfiksuot ir pakelt ji su ranka sedint wairuotojo sedynej ir tada knopke spaust ? pas mane irgi kazko nekelia ishkarto turi truputi padet su ranka wos wos pakelt. gal kas ka patartu ? ar čia warikliukas mano apslabes ? čia kazin ar varikliuks kaltas jis arba veiktu arba ne :wink: o beto jaigu variklei iskabinti neina tos skardos uzfiksuot kur stoga kavoja...as taip stogo nebandzeu daryt kaip tu rasei,pas mane nera tos rankeneles stoge..jaigu stogas susiknisa tai reik su raktu tokiu atkabint ...tai pas tave pacem stogo mehanizme gal kas kliuna,stringa,man buvo gal pora kart darant uzstriges stogas ale pastumeu i toleu susilankste ir dingo ta beda...

StandartinėParašytas: 03 Rgs 2007, 18:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.07
Amžius:
38
Automobiliai:
E46 328Ci
ex : E36 318tds
vytautai - mokomes normaliai kopinti - nes matome kad tau nelabai pavyksta ...

StandartinėParašytas: 04 Rgs 2007, 11:09 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.08.23
Amžius:
39
Automobiliai:
E36 cabrio 320vanos/ E36 328 coupe/ A8 4.2/Mitsubishi 3000GT/Chrysler Stratus Cabrio 02m
Nikas:
Duvis
http://www.youtube.com/watch?v=-gIWo8NEtEY paziurekit i linka. siame video stogas nusileidzia iki galo, pas mane lieka per sprindi :/ kiek paziurejau taip neturetu but. stogas rodos niekur nestringa

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: