Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 26 Lap 2024, 10:44

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 02 Bal 2007, 15:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
sveiki
atsilus orams prisireike susitvarkyti kondicionieriu, tai pasitikrinau ir dabar yra aisku, kad nesandarus pats radiatorius... kur tikrinau (Salna) ten netvarko, tik pildo, tai paklausiau del remonto, tia sake, kad sitie BMW radiatoriai netaisomi (pavardino priezasciu), tai va norejau pasiteirauti, gal kas esat susidure su sia problema ir kaip ja sprendet? netoli KLP yra kondicionieriu meistru, tai bandyti jiems vesti, ar iskarto ieskoti naudoto kito?

StandartinėParašytas: 03 Bal 2007, 09:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.12
Amžius:
50
Automobiliai:
E36
all in music rašė:
sveiki
atsilus orams prisireike susitvarkyti kondicionieriu, tai pasitikrinau ir dabar yra aisku, kad nesandarus pats radiatorius... kur tikrinau (Salna) ten netvarko, tik pildo, tai paklausiau del remonto, tia sake, kad sitie BMW radiatoriai netaisomi (pavardino priezasciu), tai va norejau pasiteirauti, gal kas esat susidure su sia problema ir kaip ja sprendet? netoli KLP yra kondicionieriu meistru, tai bandyti jiems vesti, ar iskarto ieskoti naudoto kito?
keiciau as radiatoriu dejau belgiska 550lt jo kaina.seno nedek jokiu budu ir kinietisku nerekomenduoju.taigi pakeitimas pildymas radiatorius 750lt.

StandartinėParašytas: 03 Bal 2007, 11:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
na suprantu, kad ten aukstas slegis, tai geriau nauja, bet nejaugi tiap jau baisu butu naudota... tik va beda, kad dauguma BMW musti i prieki, tai neliesta radiatoriu butu sunkoka gauti...
o ten radiatoriu nusiimti eina, ar jau reikia pjauti lauk ir lituoti nauja? nes kai ardem, tai kondiskes radiatoriaus taip ir nenuemem... na labia ir nesistengem, bet kazkaip atrodo, kad ten atsukus 2 varstukus tikrai neatsuksi...

StandartinėParašytas: 03 Bal 2007, 12:16 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
50
Automobiliai:
E36
naudotas lygiai toks pat supuves kaipir taviskis.
Tik naujas. Kaip tik daba pats sprenziu lygiai tokia pat savo masinos problema.

StandartinėParašytas: 03 Bal 2007, 13:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
na matai, mano masina 3 kartus yra gavus per zanda, tai tvarkingo kond radiatoriaus tiketis kvailoka butu :) bet jau ne is vieno girdejau, kad kiauri BMW netaisomi, nes neapsimoka, o del naudotu nzn, negirdejau... nors ir uz naudota uzluptu ~300, tai del 200 skirtumo nusipirkti beda menkas malonumas... na ziuriu, kad su 3-4 simtais nelabai ka tepadarysi, tai apseisiu manau kolkas... :) dekui uz patarimus.

StandartinėParašytas: 03 Bal 2007, 16:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.15
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 Touring
pas mane lyg ir saldo, bet neturejau progos pilnai isitikinti. gal zinot ar tas ventiliatorius priekyje turi suktis(jis ausina radiatoriu tepalini?)? ir ar pajungus kondyske jis iskarto pasijungia? pas pas mane jis labai stangriai stovi, tai yra su pirstais vos pajudint iseina, o pilno rato niekai neiseina prasukt. koki butu patarimai? gal ji reiktu pasikeist?

StandartinėParašytas: 03 Bal 2007, 17:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
jis lengvai sukasi ir ijungus kondiske isijungia ir sis ventiliatorius. jaucias gerai, nes ir apsukos susvyruoja ir papildomas garsas :) kazkada skaiciau forume, kad guolis subyra kazkoks, pamegink paieskoti, gal cia ir bus beda...

StandartinėParašytas: 03 Bal 2007, 17:10 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.15
Amžius:
50
Automobiliai:
E36
antandrius rašė:
pas mane lyg ir saldo, bet neturejau progos pilnai isitikinti. gal zinot ar tas ventiliatorius priekyje turi suktis(jis ausina radiatoriu tepalini?)? ir ar pajungus kondyske jis iskarto pasijungia? pas pas mane jis labai stangriai stovi, tai yra su pirstais vos pajudint iseina, o pilno rato niekai neiseina prasukt. koki butu patarimai? gal ji reiktu pasikeist?

ta pati beda buvo pas mane. Laiku nesutvarkiau, daba turiu didesne beda.
Sitas ventiliatorius turi laisvai suktis. Jis labai aktualus vazinejant mieste ar stovint vietoj, kai kondyske ijungta. Jei neausins, del per dideles temperaturos ( o ir slegio), tiketina, kad gali neatlaikyti silpnesnes kondicionavimo sistemos vietos (man prakiuro radiatorius). O cia jau daug brangiau kainuoja, nei to ventiliatoriaus guoliuko remontas (guoliukas 3-10 litu, darbas 20 litu (neskaiciuojant pacio ventiliatoriaus ismontavimo ir sumontavimo darbu)).

StandartinėParašytas: 03 Bal 2007, 22:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.03.15
Amžius:
41
Automobiliai:
E36 Touring
Piktas_pinigas rašė:
antandrius rašė:

ta pati beda buvo pas mane. Laiku nesutvarkiau, daba turiu didesne beda.
Sitas ventiliatorius turi laisvai suktis. Jis labai aktualus vazinejant mieste ar stovint vietoj, kai kondyske ijungta. Jei neausins, del per dideles temperaturos ( o ir slegio), tiketina, kad gali neatlaikyti silpnesnes kondicionavimo sistemos vietos (man prakiuro radiatorius). O cia jau daug brangiau kainuoja, nei to ventiliatoriaus guoliuko remontas (guoliukas 3-10 litu, darbas 20 litu (neskaiciuojant pacio ventiliatoriaus ismontavimo ir sumontavimo darbu)).

DEKUI ZMONES, TVARKYSIU!!! :!: :!: :!:

StandartinėParašytas: 03 Bal 2007, 22:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.07
Amžius:
42
dadas rašė:
all in music rašė:
sveiki
atsilus orams prisireike susitvarkyti kondicionieriu, tai pasitikrinau ir dabar yra aisku, kad nesandarus pats radiatorius...
keiciau as radiatoriu dejau belgiska 550lt jo kaina.seno nedek jokiu budu ir kinietisku nerekomenduoju.taigi pakeitimas pildymas radiatorius 750lt.

Siaip siandien pirkau radiatoriu savo masinai, tai naujas kainavo 360lt.Garantija 1 metai.Negalvojau kad 3er brangesni kond. radiatoriai...

StandartinėParašytas: 04 Bal 2007, 08:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.13
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 330CI 04
man irgi buvo sustriges ventiliatorius. Tai tame ventiliatoriuje buvo magnetai nukrite ( variklio magnetai) tai teko ta ventiliatoriu graziai apipjaut, isimti afijas ir tuos magnetus su klijais atgal i vieta suklijuot. Kaip nekeista jis veikia :)
Parduodu skyrelije pries kelias dienas maciau kazkas pardavinejo ta ventiliatoriu uz 160Lt

StandartinėParašytas: 04 Bal 2007, 09:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
ceska rašė:
Siaip siandien pirkau radiatoriu savo masinai, tai naujas kainavo 360lt.Garantija 1 metai.Negalvojau kad 3er brangesni kond. radiatoriai...

o kur tu pirkai? koks gamintojas?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 12 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti: