Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 20 Lap 2024, 06:46

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 39 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 01 Kov 2007, 14:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.28
Amžius:
37
pas mane irgi 318ti compact srebe normaliai benzo, ir trukciojo lyg nepaduotu benzo, bet sin pasikeiciau zvakes ir pravariau api 100km viskas ore!!!!!!!!

StandartinėParašytas: 01 Kov 2007, 14:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.27
Amžius:
54
Automobiliai:
BMW E36 328Ci
BMW e92 330d
BMW e90 320d
BMW K1200GT
Giurza rašė:
tik ziurek kad normalu vamzdi, pagal diametra ivirintu, nes draugeliui i opeli tai vos ne dulkiu siurblio vamzdi ivirine buvo dvigubai siauresni :)
arba dek rezonatoriu vietoj katalizatoriaus.

pirmas tavo pasiulimas tik is bedos ir tuscios pinigines,antras jau sioks toks-sprendimas,bet temos autoriui tai vargu ar pades :wink:
nes ne katalize beda ir aplomai ar tai beda ziema....

StandartinėParašytas: 01 Kov 2007, 15:59 

pas mane trumpom distancijom irgi 13-14, o buvo 185 padangos
vasara i 10 tilpdavau.
daba uzsidejau 225 tai ciuju be 15 neislipsiu :lol:

StandartinėParašytas: 01 Kov 2007, 16:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.29
Amžius:
43
na visko gali but, bet kaip sakant - ko nera - tas negenda.
vistiek jau tas katalizatorius bus savo atgyvenes, ir beda gali buti kaip tik jame

StandartinėParašytas: 01 Kov 2007, 18:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Amerigas rašė:
Nu mano IS irgi apie 12-14l srebia... Neisivaizduoju kaip sita masina gali valgyt maziau nei 9l :roll:
nu zinok tikrai nemeluoju, cia kai viskas tvarkoj pas mane buvo su zieminem 185 plocio padangom surydavo 8.8 ltr/100 km, vazineju kaune, kur kamsciai tikrai ne retenybe, tiesa vazinejau netrumpais atstumais, cia savaime suprantama tokios kuro sanaudos budavo vaziuojant "pensininko rezimu" :) . Ir dar del katalizatoriaus: ar ji ispjovus neatsiranda problemu del padidejusiu kuro sanaudu, nes kazkokius gandus esu girdejes... :?

StandartinėParašytas: 01 Kov 2007, 18:58 

Sigis318is rašė:
Amerigas rašė:
Nu mano IS irgi apie 12-14l srebia... Neisivaizduoju kaip sita masina gali valgyt maziau nei 9l :roll:
nu zinok tikrai nemeluoju, cia kai viskas tvarkoj pas mane buvo su zieminem 185 plocio padangom surydavo 8.8 ltr/100 km, vazineju kaune, kur kamsciai tikrai ne retenybe, tiesa vazinejau netrumpais atstumais, cia savaime suprantama tokios kuro sanaudos budavo vaziuojant "pensininko rezimu" :) . Ir dar del katalizatoriaus: ar ji ispjovus neatsiranda problemu del padidejusiu kuro sanaudu, nes kazkokius gandus esu girdejes... :?

ar cia vaziavimas kai prie 1000 metai begius :?:
kalba eina normaliai vaziuojant apie 3000aps/min

StandartinėParašytas: 01 Kov 2007, 20:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.02.06
Amžius:
37
Automobiliai:
Ant pėsčiųjų perėjos
Nu zinai kaip vaziuoji, taip ir pili, cia nuo kiekvieno priklauso. Pats tikrai nemegstu mieste prie sviesaforu issidirbinet ir padangas svilint. Ramiai vaziuodamas pavara perjungiu variklio sukiams nepasiekus 2000, nes kokia is to nauda mieste vaziuot greiciau nei visas srautas, kai sviesaforai daug maz suderinti 50 - 60 km/h vaziavimui su normaliu isibegejimu, tai jei greitai issibegesi tai uz kokiu 500 m lauksi prie kito sviesaforo raudonos, ir kai uzsidegs zalia visos kitos masinos tada ir atvaziuos, zodziu nelogiska mieste rodyt savo ir automobilio pranasumus pries kitus.

StandartinėParašytas: 02 Kov 2007, 10:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.31
Amžius:
38
nu nera pas mane katalizatoriaus , ivirintas rezonatorius vietoj jo.. bet kazkaip niekas nepasikeite, garsas tik truputy, bet visvien ne koks :)
kol taiso mano bmw pasiemeu smarta, super ryja apie 5l, traukia afigienai tik atrodo durnai :D vis laukiu kokio bmw prie sankryzos, kad kaip prakalejas sako galeciau pasimatuot :D

StandartinėParašytas: 02 Kov 2007, 13:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
ex: E36 coupe 325 M50 vanos 94'
KIA 05' 2x2
pas mane rezonatorius dabar, garsas nepasikeite nieko, galia ir viskas kitkas tas pats liko, na gal tiek pasikeite, kad nepajauciau skirtumo.

o BMW megsta apsukas, o letai begejantis sankaba svilinas labiau, nes uzlaikyti reikia... ten spausti labai nereikia, kad apsukos kiltu. bandziau ir ramiau vaziuoti ir daugiau spaudziant (ne iki red) ant aukstesniu apsuku perjungti begius, tai kuro sanaudos nepasakyciau, kad labai didesnes.
ir turbut niekas cia esantis, pajudejes is 1 pavaros, nei ant 1000, nei ant 2000, nei ant 3000 nejungia i antra... na gal ant 3k.. ir nespaudzia tiek, kad ant kito sviesaforo, reiktu laukti. isibegeji, o paskui ir ziuri kaip vaziuoti. nzn kaip jums, bet man jei mazai gazo duosi, masina sutrukcioja (malonumo nesuteikia), o is tokio vaziavimo kuro maziau tikrai nevalgo, jei sankaba uzlaikant, tai vel jokio tikslo ja degint, tia spaudi, kiek masinai reikia, kad normaliai vaziuotu.
cia gincytis gali be galo, tai beprasmiska... kas kaip moka, kas kaip gali, taip ir vaziuoja. peace :)

StandartinėParašytas: 19 Kov 2007, 14:58 

Pagal jusu snekas gaunasi, kad ar tu pirksi 2.5l ar 1.8 ryja visi BMW tiek pat? :) Manau kas nemoka vaziuot normaliai tam ir ryja 14l 1.8is. Nueikit i http://www.auto.ru pasiskaitykit, siaip is tvarkingas iki 11l mieste turi imti.

StandartinėParašytas: 19 Kov 2007, 15:12 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
Dzovanis rašė:
Pagal jusu snekas gaunasi, kad ar tu pirksi 2.5l ar 1.8 ryja visi BMW tiek pat? :) Manau kas nemoka vaziuot normaliai tam ir ryja 14l 1.8is. Nueikit i http://www.auto.ru pasiskaitykit, siaip is tvarkingas iki 11l mieste turi imti.

kaip vaziuosi, taip ir valgys... IS nzn, bet 2.0 ir 2.5 puse litro skirtumas... 2.8 gal litru. 2.0 pagal standartus uzmiestyje ~7, mieste 11.5, taip ir yra. nors esu su 9 ltr mieste 100 nuvaziaves, bet ten ramus vaziavimas buvo. o jei vaziuosi mazais atstumais ir paspausdamas gaza, tai 10-12.

StandartinėParašytas: 19 Kov 2007, 18:34 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2005.10.28
Amžius:
45
Automobiliai:
E30 318is 89'
E36 318is 98'
E83 3.0d 07
Giurza rašė:
na tai cia ir yra sugedusio katalizatoriaus pozymiai: dingusi galia, dideles kuro sanaudos, kvapelis...
vaziuok i servisa, ispjaus ir dar primokes uz katalizatoriu.
tik ziurek kad normalu vamzdi, pagal diametra ivirintu, nes draugeliui i opeli tai vos ne dulkiu siurblio vamzdi ivirine buvo dvigubai siauresni :)
arba dek rezonatoriu vietoj katalizatoriaus.

nenusishnekek ir neklaidink kitu!

Nuvaziuok pasidaryk krastoje diagnostika, gali buti, kad matuokle arba lambda zondas mires..

StandartinėParašytas: 19 Kov 2007, 21:00 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.09
Amžius:
42
Bande zurnaliugos nauja fura iveco ar kazkokia.Ne tame esme,esme tame kad zurnaliugos tam paciam atstumui ir ta pacia trasa sunaudojo dvigubai daugiau kuro nei gamyklos vairuotojas.Tad jei ryskinti kieno kiek ryja,turetu tas pats zmogus tokiom pat oro salygom ir ta pat trasa pravaziuot.Va tada ir butu aisku kieno ryja,kieno ne.Nes atidaryti langai,sviesos,kondiske viskas didina kuro sanaudas.TAi kiekvienu atveju vis skirtingai.

StandartinėParašytas: 19 Kov 2007, 21:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.01.15
Amžius:
36
pritariu lincui

StandartinėParašytas: 20 Kov 2007, 11:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.17
Amžius:
41
Automobiliai:
KIA 05' 2x2
visiskai teisingai! yra milijonas faktoriu, kurie itakoja kuro sanaudas. ir auto gi nera naujas, visgi virs 10 metu, tai jei i gamintojo parodymus isipaisai bent apytiksliai, tai tik dziaugtis reikia.
kad ir vln, kns, ten pas jus gi kalnu yra, ko klp nerasi, va ir iskarto mazesnes sanaudos ir tokiu faktoriu tikrai neisvardinsi. jei priziuresi auto, tai ir ris kuro tiek kiek turi, cia nieko gudresnio neismastysi.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 39 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery