Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 10 Sau 2025, 11:02

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 22 Gru 2005, 18:40 

sveiki,

Dziaugiausi savo 95 metu 525td, jau du metus, pravaziau daugiau nei 100tukst km ir iki siol jokiu problemu nei su varikliu nei su pakaba nebuvo, taciau netiketai eme kvailiot prietaisu skydelis.
Kartais vaziuojant nei is sio nei is to visos prietaiso skydelio rodykles tiesiog "nukrenta" ir nieko neberodo, o km skaitliuko vietoje uzsidega uzrasas "Code". Po kurio laiko viskas vel atsistato, bijau kad viena diena ims ir neatsistatys. Gal kas turi tokios patirties ar patarimu?

StandartinėParašytas: 09 Kov 2007, 20:16 

tai bus nuo vibracijos pas tave laidai

StandartinėParašytas: 12 Kov 2007, 12:47 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.02.17
Amžius:
39
Automobiliai:
EX: E39 520 M52 96';
E34 520 M50 90'
pas draugeli buvo uzrase CODE ir niekas neveike, tai teko pasikeist skydeli. kaina ~100lt

StandartinėParašytas: 13 Kov 2007, 20:08 

Man problema panasi buvo, bludydavo skydelis, apsukos, spydometras, kuro lygio rodykle, temperetura ir t.t. kartais ne is sio nei is to atsirasdavo viskas arba dingdavo viskas, nebuvo taip kad vienas is ju veiktu ar ne.
Pasikeiciau is sroto skydeli tai veikia dabar viskas, bet beta kita turiu, :( nes apsukas rodo neteisingai. Tachsometras veikia, reaguoja i gaza, visiskai normaliai kilnojasi, bet rodo per daug apsuku. atrodo taip kad man kazkaip tas 'apsukas' padidina dvigubai. nors variklis veikia normaliausiai. dabar kai siltas variklis ant laisvu tai apsukas rodo apie 1200rpm (buvo apie 700), kai varai autostradoj 130km/h tai jau apsukos eina ant raudono (nors variklis dirba normaliu rezimu,tikrai jis neina is paskutiniuju). ir siaip kai uzmini pedala ant tusciu tai apsukos labai staigiai pasoka, atrodo kaip kokios formules 1 variklis butu :D .
Taiva kiek as pasiklausinejau visokiu tai problema tokia: turiu 525td skydeli ideta i 525tds. Tai noriu dabar rasti kas parduotu man normalu tds skydeli, o sita td skydeli galiu parduot jai kam reik.

StandartinėParašytas: 13 Kov 2007, 20:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.07.08
Amžius:
38
koderi pasikeisk - juoda arba tamsiai zalia dezute su kontaktais imauta nugarinej pusej. del joje nuzhaliavusiu kontaktu dazhniausiai ir buna ta problema :wink:

StandartinėParašytas: 15 Kov 2007, 19:47 

ačiū uz patarima, pasikeiciau as ta koderi is savo senojo tds skydelio, tai apsukos dabar veikia taip kaip ir turi but, tik vat kita beda atsirado vel, dabar man variklio temperatura rodo dugna :shock: (maximuma kai uzsivedi) atkeiciau as ta koderi atgal tada temperatura normoaliai rodo, bet tos apsukos tada negerai. O kai idejau ta sena (tds) coderi tai apsukos normaliai bet temperatura nesamones. :( Tai galvoju pabandysiu as ta visa temperaturos dacika pakeist is savo tds, nzn gal pades, nes tas orginalas tds skydelis kai nebludidavo tai temperatura normaliai rodydavo, tai reiskias temperaturos dacikas yra normaliai veikiantis, tik aisku nezinia ar jis man normalai dabar rodys, nes jaigu signala jis netinkama gauna tai irgi rodis man max. :?: :? :?

StandartinėParašytas: 18 Kov 2007, 17:20 

Taiva pasikeiciau ta temperaturos dacika, vistiek niko nepadejo, rodo vistiek man max temperatura. :x Tai jaigu kasnors turit kokiu ideju tai pasidalinkit su manim.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: