Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 13 Vas 2025, 11:57

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 46 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 20 Vas 2007, 21:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
va įsidėjau šnd xenon'us (special thanks to katinas [-o< ) ir iškilo tokia mintis bededant: ar sunku įsidėti farų apiplovimo įtaisą. bent jau pagal tai, kiek pas mane visur laisvos pravodkės yra, manau, kad laidai tikrai būtų atvesti. bet va kaip ten su bamperiu? reiktų jį keisti ar pjaustyti? ir kokių dalių reiktų tiksliai? nes šiaip labai užknisa, kai reikia faras valyti ilgoje kelionėje, nes apsineša jos nuo to viso brudo :( tai apiplovimas būtų labai fun dalykas :-({|=

StandartinėParašytas: 20 Vas 2007, 22:24 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.09.06
Amžius:
38
Automobiliai:
E36 320i
Manau būtų sudėtinga, nes reik ir atskiro bakelio, ir slangeles vest, ir į buferį kažkaip tuos purkštukus įskiepyt ir t.t. Be to tas apiplovimas tai ne visada purškiant ant langų isijungti turi, o tik tuo atveju, kai įjungtos lempos. Na bent aš neprasidėčiau su tokio upgrade'o darymu... Labai jau sudėtingai atrodo.

StandartinėParašytas: 20 Vas 2007, 22:32 

Įtariu_BITES rašė:
va įsidėjau šnd xenon'us (special thanks to katinas [-o< ) ir iškilo tokia mintis bededant: ar sunku įsidėti farų apiplovimo įtaisą. bent jau pagal tai, kiek pas mane visur laisvos pravodkės yra, manau, kad laidai tikrai būtų atvesti. bet va kaip ten su bamperiu? reiktų jį keisti ar pjaustyti? ir kokių dalių reiktų tiksliai? nes šiaip labai užknisa, kai reikia faras valyti ilgoje kelionėje, nes apsineša jos nuo to viso brudo :( tai apiplovimas būtų labai fun dalykas :-({|=

Sveikas, aš kai savo nupirkau E36 pas mane buvo apiplovimai lempų, žodžiu ten kažkokių laidų nereikiai, stovi bakelis, jame du surbliukai:vienas langams kitas lempoms. Nuo siurbliuko šlangutės i purkštukus, pas mane tie purkštukai buvo ne buferyje, o akiniuose. Sistema veikė bendrai su langu valytuvais. Tai manau Tau reikia tų purkštukų į akinius, bakelio kito su dviem siurbliukais, o daugiau tik darbas!
Tikiuosi pagelbejau :twisted:

StandartinėParašytas: 20 Vas 2007, 22:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
jo ten tik fiske ateina i siurbliuka ir bakelis statos jau 6l siaip turiu as ta visa apiplovimo sistema,ten tik reiktu akiniuose 2 skyles pasidaryt

StandartinėParašytas: 20 Vas 2007, 22:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.16
Amžius:
41
o tei ten be jokiu valytuvu aina?tik apipurskia skysciu?

StandartinėParašytas: 20 Vas 2007, 23:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
ex E46 320i
ex E36 compact
e90
tai su valytuvais cia pas senus modelius buvo(pas E30,E34) cia jie nuo spaudimo islenda ir apiplauna lempas

StandartinėParašytas: 20 Vas 2007, 23:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.27
Amžius:
41
Automobiliai:
E60 B54B25
Pas mane tas yra ant lempu purskia tik tada kai sviesos ar gabaritas ijunktas.

StandartinėParašytas: 20 Vas 2007, 23:13 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.24
Amžius:
45
Automobiliai:
E90 320d N47D20C 2010 LCI M Power kit
E46 325ti M54 2002
egzpertai [CENZŪRA]*

pirkau visa komplekta sito dalyko is krastos

kainos nesakysiu nes durniu isvadins kaip visada.

Ten ir laidai ir atskiras modulis eina, plius statosi saugiklis saugikliu dezeje. Turiu visa instrukcija kaip ka daryti, o darbo tai ten Oi! Bet as pasiryzes padaryti.

Nera taip paprasta kaip atrodo

StandartinėParašytas: 21 Vas 2007, 09:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2007.01.29
Amžius:
45
Automobiliai:
E36 M50B25
Bandit rašė:
egzpertai [CENZŪRA]*

pirkau visa komplekta sito dalyko is krastos

kainos nesakysiu nes durniu isvadins kaip visada.

Ten ir laidai ir atskiras modulis eina, plius statosi saugiklis saugikliu dezeje. Turiu visa instrukcija kaip ka daryti, o darbo tai ten Oi! Bet as pasiryzes padaryti.

Nera taip paprasta kaip atrodo

Kaina tai isivaizduoju, o kazkokiam forume anksciau esu skaites chebra i ladas statesi :lol: , o siaip ne po spaudimu apipurskineja faras, manau jei mishcios kaip ant langu tai tolko jokio :roll:

StandartinėParašytas: 21 Vas 2007, 09:38 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Narys
Klubo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.03
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 328iC M52 95'06
F20 120D N47T 11'12
E36 318iS M42 93' ex
["Bandit"] Svarbiausia nestresuok ir nekreipk demesio i tuos, kurie sako, kad naujas daiktas i sena masina yra durnas dalykas! Svarbiausia tiksliai aprasyk kas ir kaip, idetume i pasidaryk pats. Rimti zmones cia gerus manual'us patarimus ir geras mintis tikrai vertina!

StandartinėParašytas: 21 Vas 2007, 11:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.24
Amžius:
45
Automobiliai:
E46 325ti M54 2002
nufotografuosiu ir idesiu

StandartinėParašytas: 21 Vas 2007, 14:50 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.04.22
Amžius:
44
Automobiliai:
E36 320 M50 91' sedanas
Bandit rašė:
nufotografuosiu ir idesiu

labai lauksim :)

StandartinėParašytas: 21 Vas 2007, 17:46 

chebra prie to pacio gal patarsit kad nekur tos temos. pa smane yra tas apiplovimo visa sitema orginaliai is buferio landzioja, bet tik kai ijunktos sviesos. minusas tas yra kad per viena keleivio puses purkstuka isleidineja vandeny apiplovimo skysti, 6l per pora valandu isbega laisvai ka patartumet daryt, islupt nenoriu ju, dar yra pas mane antras 0.6 ar 0.9l bakelis kur tik vien langam purskai viso stovi 3 varikliukai. ir tas kai purskai tai jis daugiau myzcioja vientisa srove pucia ne taip kaip kitas placiai, ten to purkstuko viduj gal kazkas yra spiruokle su saratu arkas kad kai nepurskai tai turetu jy uzdaryti, nes uzkniso jau pirkineti ta skysti.
uz info dekui is anksto

StandartinėParašytas: 21 Vas 2007, 18:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.08
Amžius:
44
Automobiliai:
E46 320TDCi
vytaaas rašė:
chebra prie to pacio gal patarsit kad nekur tos temos. pa smane yra tas apiplovimo visa sitema orginaliai is buferio landzioja, bet tik kai ijunktos sviesos. minusas tas yra kad per viena keleivio puses purkstuka isleidineja vandeny apiplovimo skysti, 6l per pora valandu isbega laisvai ka patartumet daryt, islupt nenoriu ju, dar yra pas mane antras 0.6 ar 0.9l bakelis kur tik vien langam purskai viso stovi 3 varikliukai. ir tas kai purskai tai jis daugiau myzcioja vientisa srove pucia ne taip kaip kitas placiai, ten to purkstuko viduj gal kazkas yra spiruokle su saratu arkas kad kai nepurskai tai turetu jy uzdaryti, nes uzkniso jau pirkineti ta skysti.
uz info dekui is anksto

bishki nlb supratau taves :oops:

StandartinėParašytas: 21 Vas 2007, 18:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.12.24
Amžius:
45
Automobiliai:
E46 325ti M54 2002
kuriu metu masina

vytaaas rašė:
uz info dekui is anksto

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 46 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery