Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 27 Lap 2024, 16:08

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E32 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 28 Sau 2007, 19:19 

sveiki. noreciau suzinoti jau senai mane dominanti klausima.widurinysis galinio waizdo weidrodelis E32 90m elektrinis pas mane?ir jam is priekio ir is galo stowi po dacikiuka kazkoki tais..ir yra zalia lempute..ka jis daro lb domintu mane??gal kas zinotu?:) man kazkas atseit sake kad kai waziuoja is galo su ilgosiomis tai jis usilenke i wirsu bet kiek bandziau tai nieko jis nesuweikke..?:)ačiū uz info lb :)

StandartinėParašytas: 28 Sau 2007, 20:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.10.10
Pas mane chameleonas stovi tai jis priklausomai nuo apsvietimo tai patamseja tai pasvieseja ir tas daviklis veidrodzio apacioj,pats veidrodis tai tikrai nesivarto.

StandartinėParašytas: 28 Sau 2007, 21:11 

o patamseje ta prasme zymiai ar ciut ciut??gal man ir patamsejavos ne wos..bet pas mane weidrodis tai jauciu kad ne chameleonas..ant weidrodzio zalia lempute ir 2dawikliai..hm...lb parupo man cia :) bet kam tada dawiklis yra is prie kio kitas??tai jei masina is priekio vaziuos su ilgoiomis kam tas weidrodis pritemsta?

StandartinėParašytas: 29 Sau 2007, 22:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.05.28
Amžius:
38
tas pritemimas naudingas tuom, kad jei nakti is galo vaziuoja su ilgosiom sviesom ir tave akina per veidrodi, tave akintu maziau :)

StandartinėParašytas: 30 Sau 2007, 13:26 

o kam tada is priekio dawiklis"?jei is priekio masina atwaziuoja su ilgosiomis tai kam man reikia kad tas weidrodelis pritemtu?

StandartinėParašytas: 30 Sau 2007, 13:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.05.23
Amžius:
49
Tuzas rašė:
sveiki. noreciau suzinoti jau senai mane dominanti klausima.widurinysis galinio waizdo weidrodelis E32 90m elektrinis pas mane?ir jam is priekio ir is galo stowi po dacikiuka kazkoki tais..ir yra zalia lempute..ka jis daro lb domintu mane??gal kas zinotu?:) man kazkas atseit sake kad kai waziuoja is galo su ilgosiomis tai jis usilenke i wirsu bet kiek bandziau tai nieko jis nesuweikke..?:)ačiū uz info lb :)

buvo ir pas mane toks E32...jei apie toki pat kalbame, tai jis turetu automatiskai uzsiversti, kai is galo paspigina ilgomis sviesomis...o valdomas buvo viduryje esancia i sonus stumdoma rankenele...jei neklystu, ji turi stoveti per viduri - tada "auto" padetis... krastinej desinej padetyje - visada uzsivertes, o krastinej kairej - funkcija isjungta, visada normalioje padetyje - atsivertes.

StandartinėParašytas: 30 Sau 2007, 14:36 

tai jauciu ten delo vaizdo jis tik ..kiek spigina nei uzsilinke nei ka daro...;)bandzeu ir su proziku switint nieko :(

StandartinėParašytas: 02 Vas 2007, 12:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.14
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 318tds, E53 3,0i , E60 525d
Tuzas rašė:
o kam tada is priekio dawiklis"?jei is priekio masina atwaziuoja su ilgosiomis tai kam man reikia kad tas weidrodelis pritemtu?

Is priekio ant veidrodelio esanti akis reikalinga tam, kad automatiskai is ilgu sviesu perjungtu ant trumpu, (ta prasme, kad jei pamirsi perjungti ilgas sviesas, tai masina padarys uz tave automatiskai).

StandartinėParašytas: 02 Vas 2007, 13:57 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.03.14
Amžius:
58
Automobiliai:
E39 523 M52TU 00'
E60
E70
Tuzas rašė:

Is priekio daviklis reikalingas tam, kad veidrodelis pritemtu priklausomai koks lauke apsvietimas. Kuo lauke tamsiau, tuo labiau veidrodelis tamseja.

StandartinėParašytas: 03 Vas 2007, 18:26 

na ačiū uz info :) bet wisi gan skirtingai atsakote..

StandartinėParašytas: 04 Vas 2007, 17:54 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.14
Amžius:
42
Automobiliai:
E36 318tds, E53 3,0i , E60 525d
Vyciokas rašė:
Tuzas rašė:

is priekio jei masina atvaziuoja tai veidrodeli esantis daviklis suveikia, t.y. perjungia tavo masinos sviesas is ilgu i trumpas.

StandartinėParašytas: 04 Vas 2007, 20:42 

na bandzeu su prozektoriu paekspermentuoti tai nieko jis neweikia man...;) na nesvarbu...;) bent del grozio lai stowi;)

StandartinėParašytas: 05 Vas 2007, 02:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.08.25
Amžius:
45
Automobiliai:
E39 525 TDS 96m. buvo
dabar Subaru Outback 2005
Pas mane kai stovi,tai jeigu is galo atvaziuoja masina su ilgosiomis,tai tamseja automatiskai ir neakina taip stipriai kaip per soninius :)

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 13 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: