Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 20:54

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 02 Sau 2007, 13:53 

SVEIKI.NU TAI GAL GALETUMET PADET??O BUVO TAIP.ISEINU RYTE ,SPAUDZIU SIGN.PULTELI KAD ATSIRAKINTU DURYS,BET TIK SUPYPSEJO O DURYS NEATSIDARO.ATRAKINAU SU RAKTU,BET TIK TOS DURYS ATSIDARO KURES RAKINU.CENTRINIS NEVEIKIA.EL.LANGAI NEVEIKIA.TOLIAU VISKAS VEIKIA,BET NESIKURIA.VEDASI,BET NET NEGRIEBIA,NU KAIP KURO NEPADUOTU.VALANDA KRAPSCIAU AS TEN VISKA,VISUS SAUGIKLIUS PATIKRINAU,KLEMUS NUEMIAU IR UZSIKURE VIENA KARTA BET NEI LANGAI NEI CENTRINIS NEVEIKE.UZGESINAU IR DAUGIAU JAU NEUZKURIAU :( KAZKOKIA MISTIKA.PRIE KO CIA CENTR.LANGAI IR UZVEDIMAS??KUR RYSYS.SKAMBINAI KUR DEJO SIGNALIZACIJA SAKE KAD SIGN.NEPRIEKO.GAL KAS TURIT KOKIU MINCIU????

StandartinėParašytas: 02 Sau 2007, 14:28 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.04.11
Amžius:
40
Automobiliai:
E30 318 M40 91' E36 320 M50 94'
nu as manau kad pirmiausia signalizacija prie ko. O jei signazlizacija valde ir langu atidarymo moduli (ijungus signalziacija uzsidaro palikti langai) tai rysys akivaizdus. Taip sakau nes panasiai buvo ir man. Signalizacija tiek ijungiant, tiek isjungiant nebevalde centrinio. Nuvarius kur dejo signa, gedima pasalino. Tiesa, man kurdavosi. Pabandyk su rakteliu is vis isjungti signalizacija. Jei masina nesikurs, pasitikrink ar ateina kuras (siurbiukas ar veikia), ar i zvakes ateina skierka. Tai cia tik del nesikurimo. O langai ir centrinis bus elektrines dalies gedimas (jei signalizacija is tiesu ne prie ko), o cia galimu gedimu variant "N".
Nors kaip minejau, man cia labaiusia pansu i signalizacijos streika.

P.S. Issijunk CAPS lock'a :wink:

StandartinėParašytas: 02 Sau 2007, 14:42 

signalizacija langu nevalde.nu bet sakau buvau uzkures dar ir siandien ryte.gal yra kokia rele,nes ten jas pajudunus,istraukinejus,saugiklius perdejus buvo uzsikure.buvau ir iki meistru nuvaziaves ir iki garazo,vaziuoja kaip vaziavus bet tik uzgesinau ir vel taspats.ir kaip per viena nakti stovincioj masinoj atsirado tiek daug gedimu?? :roll:

StandartinėParašytas: 02 Sau 2007, 15:07 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.22
Amžius:
35
buvo pas mane tas pats tik,kad pas mane ne el langai tai tik centrinis atsisake ir nesikure suko starteri bet nekabino.. buvo kaltas saugiklis kuri pakeitus vel sudegdavo.. idejau kiek stipresni jis lydesi isemiau idejau vel toki pat reles paklibinau ir pakolkas tvarkoi :) viskas vel ciki.

StandartinėParašytas: 02 Sau 2007, 20:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.11.17
Amžius:
40
Automobiliai:
ex E36 320 M52 94'
E46 M47tuD20 03'
ta pati mistika ir pas mane buvo. Bet del to, kad as naudoju 2 siganlizacijas (Gamikline + imontuota 2 lygio). Tai gamiline siandiena paime ir sustreikavo, t.y. raktelyje pultelis numire, nors batareikas keiciau pries 6 men. kazkur. Tai atsirakainau masina, pradejo posukiai mirsketi, uzkurti besansu. Starteris net nesisuka.
Teko ardyti rakteli ir isemes batareikas patryniau i megztini. Sudejau ir bingo. Vel viskas veikia. ;)

Klausimas, keik laiko gamikliniame pultelyje laiko batareikos? Jos ten 2 idetos ir dar nemazos. Nors raktelis ir su naujom ir su senom daugiau 10m nuo masinos netraukia...

Tai gal pas tave ir pajungta gamikline signalke, t.y. idetas signas sukryzmintas su gamikline ir kas nors susipjove...

StandartinėParašytas: 02 Sau 2007, 21:04 

buvo tokia beda 34 kebule, tai nekontaktavo plokshtelinis saugiklis ties akumu.......bet dabar atsidariau kompakto kapota- ner ten tokiu....taip kad greiciausiai bedos bus saugikliu bloke......

StandartinėParašytas: 04 Sau 2007, 10:39 

Gali būti ir signalizacija. Išsiaiškink ką ji blokuoja, nes blokavimui dedasi rėlė ir jei ji numirė tai tau ir nesikūria. Įjungus degimą paklausik ir sucaksi rėlytė, geriau kad kas nors padėtu tai padaryti. Vienas jungia degimą o kitas klauso ar suveikia rėlė. Greičiausiai bus blokuotas kompas tad realu kad rėlė bus įkyšta už akumo. Sėkmės. Parašyk jei rasi priežastį.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 7 pranešimai(ų) ] 

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: