Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 31 Sau 2025, 06:12

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 50 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 24 Gru 2006, 23:17 

kur pas ja randasi imobilaizeris????

StandartinėParašytas: 25 Gru 2006, 05:31 

man ji reik isjungti tik tada uzvesiu

StandartinėParašytas: 25 Gru 2006, 18:05 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.16
Amžius:
43
Automobiliai:
E23, E24, E28, ex E30, E34, E39, E53
Imobilaizerio taip paprastai neisjungsi. Vienas blokas yra uz prietaisu skydelio, kitas blokas variklio valdymo kompe, kruva blokeliu spynelese. Imobilaizeri galima tik "priristi" arba "atristi".
Sakau, bandyk pirma starteri ziuret o tik paskuj prie imobilaizerio nagus kisk.

StandartinėParašytas: 26 Gru 2006, 23:40 

Zodziu bandziau surasti starteri bet nieko nesigavo,masina pakeliau ant donkrato,palindau po apacia ir nieko neradau,ziurejau prie greiciu dezes is abieju pusiu,bet nieko nesugebejau rasti,nes tiek visko ten daug ner kur rankos ikist.paziurejau immobilaizerio uz prietaisu skydelio bet nieko eradau.Na zodziu rytoj masina tempiu i bmw servisa,tempimo paslaugos kaina uzsienije pavertus i litus 300Lt. man reikia temti 6 mylias,o as galvojau kad bmw klubas bent kazkiek pades :( :x

StandartinėParašytas: 26 Gru 2006, 23:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.18
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW E38
BMW F650
Regis starteris uždengtas kažkokiu dangteliu. Pagal piešinį atrodytų, jog jis yra keleivio pusėje (na pas mane tai vairuotojo pusėj).

StandartinėParašytas: 27 Gru 2006, 03:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.22
Automobiliai:
f10
Nikas:
exSheichas
Audrius 735 iL 1999 rašė:
Zodziu bandziau surasti starteri bet nieko nesigavo,masina pakeliau ant donkrato,palindau po apacia ir nieko neradau,ziurejau prie greiciu dezes is abieju pusiu,bet nieko nesugebejau rasti,nes tiek visko ten daug ner kur rankos ikist.paziurejau immobilaizerio uz prietaisu skydelio bet nieko eradau.Na zodziu rytoj masina tempiu i bmw servisa,tempimo paslaugos kaina uzsienije pavertus i litus 300Lt. man reikia temti 6 mylias,o as galvojau kad bmw klubas bent kazkiek pades :( :x

Nelabai suprantu ko tu cia verki? 300 litu, nu ir kas? neversk is svaru ir gausi mazesne suma negu lietuvoj tai kainuoja. 6 mylios? - tai ne uz myle 60 svaru praso. O bmw klubas(cia tik forumas) tai ne Deividas Koperfildas. Pats kalbi, kad ten ale "visko tiek daug", "nera kur rankos ikist" - yra spec. istaigos, i kuria pagaliau sugalvojai vezt, kurios tas rankas ras kaip ikist. Ir nerasyk, kad kainos ten simtais svaru. Neziurek valiutos kurso ir bus mazesnes nei Krasta Auto :wink:
Sekmes!

StandartinėParašytas: 27 Gru 2006, 04:38 

Dekui kesioras, man sito puslapio ir reikejo.

StandartinėParašytas: 27 Gru 2006, 04:59 

SheichaS rašė:
Nelabai suprantu ko tu cia verki? 300 litu, nu ir kas? neversk is svaru ir gausi mazesne suma negu lietuvoj tai kainuoja. 6 mylios? - tai ne uz myle 60 svaru praso. O bmw klubas(cia tik forumas) tai ne Deividas Koperfildas. Pats kalbi, kad ten ale "visko tiek daug", "nera kur rankos ikist" - yra spec. istaigos, i kuria pagaliau sugalvojai vezt, kurios tas rankas ras kaip ikist. Ir nerasyk, kad kainos ten simtais svaru. Neziurek valiutos kurso ir bus mazesnes nei Krasta Auto :wink:
Sekmes!

Niekas neverkia,tiesiog esu pats mechanikas,tik reikejo gero patarimo,arba internetinio puslapio,kur galeciau detaliau viska isiaiskinti,man tiesiog nesinori leist pinigu kai gedima galiu sutvarkyt pats,o juolabiau dabar atostogauju ir nera kas veikt,+ kai pats ja remontuoji masina zinai skersai ir isilgai,turejau 730 kol pats neuzsiemiau remontu nieko apie ja nezinojau tik bendra mechanine infomacija,pats idejau duju iranga pavazinejau dar 1,5m pardaviau ir isvaziavau i uk,cia kainos kitos,ir tie p...... anglikai remonto kainas daugina is 3 + pvm mokestis,uztat cia jie patys stengiasi pirkti visiskai naujas masinas,kad nereiketu ju remontuoti dar bent 8 metus o tada parduoda

StandartinėParašytas: 27 Gru 2006, 14:44 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.28
Automobiliai:
'88 Testarossa
'09 DB9
Nu tai nevažinėk su 7er, jei jau taip sunku gyvent :lol: . Yra ir kitų auto, kurias pigiau eksploatuot ir verkt nereikės dėl 300 litų :lol: .

StandartinėParašytas: 27 Gru 2006, 15:07 

mane nelabai suprantat! zodziu starteris tvarkoj,imobilaizeris blokuoja uzvedima,isikvieciau RAC meistrus atvaziavo patikrino ir pasake imobas,nutempimo kaina :lol: 140 svaru :)

StandartinėParašytas: 27 Gru 2006, 15:09 

man pora kart taip buvo, bet pas mane problemos buvo su paciu raktu, reikejo vezt perprogramuot

StandartinėParašytas: 27 Gru 2006, 17:57 

Jo nes paciam rakte ura maza juoda tablete,na pas mane kame reikalas dar nezinau bet po 3-4 h suzinosiu kas ten jai buvo...

StandartinėParašytas: 27 Gru 2006, 23:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidiumo Narys
Klubo Prezidiumo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.06
Amžius:
51
Automobiliai:
E46 320D 03'
E36 328 M52 95'
ex E36 320 92;
ex E30 318 86
fricas rašė:
Nu tai nevažinėk su 7er, jei jau taip sunku gyvent :lol: . Yra ir kitų auto, kurias pigiau eksploatuot ir verkt nereikės dėl 300 litų :lol: .

fricai, idejai nuotrauka i avatara, tai nieko neina suprasti, ar tu cia per kaimynes langa fotkini :lol:
o zmogus matai ismano mechanika, tai pats susitvarkys, kam basliuoti indusui babkes gal pasiziures i http://www.realoem.com/bmw/select.do?vi ... E36&arch=0 ir dar daugiau naudingu dalyku ras...

StandartinėParašytas: 27 Gru 2006, 23:19 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.28
Automobiliai:
'88 Testarossa
'09 DB9
Tomas328 rašė:
fricai, idejai nuotrauka i avatara, tai nieko neina suprasti, ar tu cia per kaimynes langa fotkini :lol:

Nu per savo langą fotkinau. Dešinys tamsiai mėlynas lyg ir maniškis :wink: .

StandartinėParašytas: 27 Gru 2006, 23:33 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidiumo Narys
Klubo Prezidiumo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.06
Amžius:
51
Automobiliai:
E46 320D 03'
E36 328 M52 95'
ex E36 320 92;
ex E30 318 86
fricas rašė:
Nu per savo langą fotkinau. Dešinys tamsiai mėlynas lyg ir maniškis :wink: .

toki grozi reik is arciau fotkinti.....

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Ši tema užrakinta, jūs negalite redaguoti pranešimų arba atsakinėti į juos.  [ 50 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery