Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 09:24

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Privaloma naudotis paieška!!! Pasikartojančios temos bus trinamos, o autoriai įspėjami.

Kuriant naują temą, jos PAVADINIME, būtina laužtiniuose skliaustuose [] nurodyti automobilio kėbulo kodą, bei aiškiai suformuluoti problemą. To nepadarius, temos bus trinamos, o autoriai gaus įspėjimą.
E32, E65, E66 turi atskirus forumus !!!

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 15 Lap 2006, 13:52 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.10.23
Amžius:
39
Sveiki,

apie ka sis postas, tai jau turbut aisku. Kilo toks idomus klausimas bebandant signalizacija smurtiniais metodais. (spardant i ratus, svelniai stuktelejant dureles ir t.t. ir pan.)
Ar galima kaip nors padidinti jos jautruma? tai yra mano pagrindinis klausimas.
ne toks svarbus bet aktualus, kaip draudimo bendroves ziuri i sia signalizacija draudziant kasko? girdejau kad nereikia papildomos draudziant. kiek tai gandas, kiek tai tiesa?

sirdingai :)

StandartinėParašytas: 15 Lap 2006, 20:01 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.18
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW E38
BMW F650
Spardyk nespardęs. Pagal europos standartus daba negali mašina pypaut nuo kiekvieno pirstelėjimo. Manau tavo mašinoj tas nustatyta. Beja pas mane irgi taip.

StandartinėParašytas: 15 Lap 2006, 21:22 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.08.22
Automobiliai:
f10
Nikas:
exSheichas
Cia paprasta gamykline singalke. Veikia tik atidarius duris, variklio dangti ar bagazine. Kasko reikia papildomos, gandai cia, nors pirma kart girdziu.

StandartinėParašytas: 15 Lap 2006, 21:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.18
Amžius:
42
Automobiliai:
BMW E38
BMW F650
Nuo judesio irgi veikia. Teko vežti jau ant vežimo :cry: tai veikia. Be to ne visuose yra vienoda komplektacija. Pas mane dar yra turio davikliai.

StandartinėParašytas: 17 Lap 2006, 14:49 

Jei nori kasko drausti, tai turi būti 2 lygio signalizacija. Kitaip tariant slapukas, judesio davikliai ir dar visokie fintai. Paskambink į bet kokį draudimą - paaiškins.

StandartinėParašytas: 04 Gru 2006, 13:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.09
Amžius:
43
Automobiliai:
E39 530D '01 touring
Pas mane originali. Yra turio ir posvyrio davikliai, taip pat suveikia atidarius duris, kapota. Draudziant ERGO reikejo zymet ir det papildoma moduli nuo atviros vagystes, LD zymet neprase.

StandartinėParašytas: 21 Gru 2006, 12:12 

man tai uzteko dubysos gatvej pasiimt is klp altas ar pan.
pazyma kad ta gamykline atitinka 3 lygi ir tiek vat ir turiu pzu
(beje pazymas privalo isduot nemokamai)

StandartinėParašytas: 21 Gru 2006, 16:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.09
Amžius:
43
Automobiliai:
E39 530D '01 touring
Man reikalavo antro lygio...

StandartinėParašytas: 29 Gru 2006, 10:22 

Šiaip visur reikalauja antro lygio. Čia gal tik Klaipėdoj išimtis buvo. Dar patarčiau pasitikslinti, nes šiaip tikrai nieks kasko nedraudžia nuo 3 lygio ir ypač bmw.

StandartinėParašytas: 12 Bir 2007, 13:48 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.04
Amžius:
40
Automobiliai:
Dodge Grand Caravan,
BMW [E38],
Lexus IS 200
atsakykit prasau man:
viena draudimo bendrove sutiko drausti mano E38 kasko draudimu esant 3 lygio signalizacijai. Tai sakykit, ta gamykline pypalka kuri valdo centrini uzrakta tuo paciu (ant rakto) ir skaitosi trecias lygis?
ar reikia cia man kazka dar papildomai montuoti?
ačiū uz ats.

StandartinėParašytas: 13 Bir 2007, 08:45 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.06.09
Amžius:
43
Automobiliai:
E39 530D '01 touring
Kiekviena draudimo bendrove supranta tam tikra lygi savaip. Viena reikalauja vienokios apsaugos, kita kitokios (pvz, 2 lygiui ERGO reikalingas zymejimas, o LD ne, bet yra kitu "ciudu"). Bet kokiu atveju draudimo bendrove nevertina, kokio lygio pas tave apsauga, visada siuncia i firma pazymos (pvz Altas). Ten, atsizvelgiant kokioje kompanijoje drausies, israsys pazyma, ar atitinka reikalaujama lygi , ar ne.

StandartinėParašytas: 13 Bir 2007, 08:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.04
Amžius:
40
Automobiliai:
Dodge Grand Caravan,
BMW [E38],
Lexus IS 200
siek tiek klysti Mindex. Ergo uzsiprase II lygio pypalkos ir zymejimo nereikia sake.
Bet kadangi motina dirba draudime (Baltikums, bet jie LD polisus stumdo, nes Baltikums daugiau nebedraudzia), tai ji man suveike (tik dar nezinau kokioj cia firmoj :oops: :roll: ) kad kasko kainuotu kazkas apie 800 litu (na darbuotoju seimos nariu nuolaida ar kazkas panasaus). tai man kai skambino moteryte is to draudimo, sake uztenka III lygio pypalkos, ir zymejimo nereikia. tai as i alta ar lapina ar admita galiu nulekt pazymos, bet va ar verta man ten lekti tos pazymos?
del to ir klausiu sita gamykline skaitosi III lygio ar ne? Jei taip, imu pazyma, dedu kasko ir psio :roll:
o jei ne, reikia montuot kazikokia pypalka papildomai...

StandartinėParašytas: 13 Bir 2007, 10:24 

nesenai pirkau E38, per brokeriu firma ieskojausi geriausio varijanto, 2 firmos atsisake isvis draust toke masina Marijampolei, isju vienai uzteko 3 lygio signalkes. visur kitur vienareiksmiskai 2 lygis. visur teiravosi del gamyklines kuri pas mane taippat nebloga ir visur sake nedrausim suja, lupk lauk, dek gera ir nebus bedu. tipo gamykline atgyvenus, lengvai apeinama ir t.t taigi kantrybei pasibaigus dejau uz 1300lt su zymejimu, turiais, peidzeriu ir dar kruva nesamoniu. ir praejus kuriam laikui galiu sakyt visiskai nesigailiu, vistik ne zigulius vairuojam

Hugo, 99% kad kazko reikes, pirmiause reikalaus 2 rakteliu minimum masinos, 2 pulteliu(jei rakte nereik), dokumentu Pacios signalkes o ne kuri firma jos lygy nustate ir t.t jei pas tave yra turiai ar kazkas tokio, paprasciausiai vaziuok y firma kad ziuretu kokia stovi ir ka butu galima padaryt, gal viskas tiks o tik kazka ydes ir viskas.

StandartinėParašytas: 13 Bir 2007, 10:29 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2007.05.04
Amžius:
40
Automobiliai:
Dodge Grand Caravan,
BMW [E38],
Lexus IS 200
na jo, bet truputi i USA islekiu rugpjuti, tai reikia pinigo dabar. o kasko reikia mikliai drausti kol pacukai nenukniso ko nors man. veliau ir ta peidzeriuka isimesiu kai po USA pinigo uzgyvensiu vel.
Niekanedariau, buk zmogus, atsakyk vienareiksmiskai - ar ta gamykline skaitosi III lygio ar ne?

StandartinėParašytas: 13 Bir 2007, 10:33 

nesu as signalkiu zinovas, bet trecia lygy turetu :/ seip patarciau jei desi pernaujo, nedek y rakta signalkes.. pazystami susideje ir keike, labai mazu spinduliu veike ir t.t dekis peidzeriuka koky, tik kaip sakai peidzery desies veliau, iskart pasakyk kad veliau noresi jy ysidet, nes reikes perdaryt kazka signalkei bus papiltomu litu. iskart sudes ir nebus bedos, paskui tik peidzery suprogramina ir viskas.
o su rakteliu kuris kartu gamykline valdo yra smagiu navarotu :) langus atidarai/uzdarai kartu suliuku, bagazines ir t.t

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 27 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: