Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 12 Vas 2025, 16:50

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Gru 2006, 19:13 

juk sakiau kad tikrinau reles. pas mane ju yra dvi. ir abi tikrai veikia, buvau isemes, praskambinau ir ciki.
Tai kam tada ta lempute jei kai ji uzsidega vis tiek veikia ABS'as? :lol: :shock:

StandartinėParašytas: 05 Gru 2006, 19:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.07.20
Amžius:
38
Automobiliai:
ex E36 m40b18 sedan
ex E36 m52b28 coupe
ex E30 m40b16 coupe
ex E36 m42b18 coupe
Now E36 m52b20 cabrio'97
vienintele mano prielaida tai rele durnavoja.na o dar pamegink per paieska paieskot labai daug ten visko apie abs. :D sekmes.

StandartinėParašytas: 05 Gru 2006, 20:05 

To eimafe:
Geriausias budas yra nespelioti, o padaryti diagnostika. :wink: Geltona lempute reiskia sistemos klaida arba kazkokio elemento gedimas, kai pajungsi prie kompo tau parodys kurioje vietoje tas gedimas yra arba del ko atsiranda klaida. :idea: Man pvz. parode kad yra kaltas ABS hidraulinis blokas. Nusipirkau ji ir bandysiu kita savaite pakeisti... :roll: Pamatysime ar pades... :wink:

StandartinėParašytas: 05 Gru 2006, 20:07 

Slava rašė:
To eimafe:
Geriausias budas yra nespelioti, o padaryti diagnostika. :wink: Geltona lempute reiskia sistemos klaida arba kazkokio elemento gedimas, kai pajungsi prie kompo tau parodys kurioje vietoje tas gedimas yra arba del ko atsiranda klaida. :idea: Man pvz. parode kad yra kaltas ABS hidraulinis blokas. Nusipirkau ji ir bandysiu kita savaite pakeisti... :roll: Pamatysime ar pades... :wink:
a kokia kaina tokios diagnostikos? :roll:

StandartinėParašytas: 05 Gru 2006, 20:14 

vytiokas2 rašė:
a kokia kaina tokios diagnostikos? :roll:

Pas Audriu VLN ji man nieko nekainavo! :wink: Tiesiog keliais litais daugiau sumokesiu uz hidraulinio bloko pakeitima. Beje, paprastu ABS hidrauliniu bloku kaina yra mazdaug 100-150 Lt. Taciau savo ABS/ASC+T buvau priverstas pirkti Vokietijoje... :( ir uz kita kaina... :evil:

StandartinėParašytas: 05 Gru 2006, 20:23 

mmm aisku man taip pat reiktu padaryti diagnostika nes nervuoja tai veikia tai ne karta vos igriovi neinliakiau kaip abs,as nustojo veikti :oops:

StandartinėParašytas: 05 Gru 2006, 20:48 

mmm aisku man taip pat reiktu padaryti diagnostika nes nervuoja tai veikia tai ne karta vos igriovi neinliakiau kaip abs,as nustojo veikti :oops:

StandartinėParašytas: 05 Gru 2006, 21:31 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.17
Amžius:
18
Automobiliai:
11’ F10 535iX
19' RX350 F Sport
jo abs nejuokai, kai paspaude pirmasis saltukas jis mane 2 kart sugebejo isgelbet nuo bandiuru, bet buvo ir 3 kartas.... :D

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 23 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery