Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Vas 2025, 02:28

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E32 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 65 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 17 Lap 2006, 18:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.14
Automobiliai:
BMW 325 td E36 93' BMW X5 E53 02'
gali buti nesigincysiu bet dabar tai pilnos akys.

StandartinėParašytas: 02 Gru 2006, 00:14 

gal kas galit papasakot.zodziu prieki kalonkes groja gale ne, bet ne tame esme gal kas zinot kas gali but bagazinej ideta, nes pas mane like tik laidai.toks vazdas kad yra pliusas ir minusas ir dar kazkoki laidai.as manau kad ten ar stiprekas stovejas ar krosiveris ir manau kad ji kazkas iseme ir mangale kolonkes negroja.gal kas turit kokiu muinciu ir kaip butu galima be to "daikto " paleist gale kolonkes

StandartinėParašytas: 02 Gru 2006, 08:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 750
sveikinu.as irgi pas save radau kabancias fyskes... nebebuvo stiprintuvo, ir kolonkiu kur ant palanges.. :(
dabar jau viska susipirkau, bet vis tiek normaliai negroja, kazkas su pravodke..
siulyciau arba tiesiog nuo magelio prasivest naujus laidus iki kolonkiu, arba ieskotis stiprintuvo. rekomenduociau antra varianta. pas mane trumpai groja, kazkur trumpina, po poros min issijungia, bet kol groja - tai zinok pasaka.. :) nu aisku nepalyginsi su naujom aparaturom, kur spec firmose montuoja, su izoliacijom ir kt dalykais, bet pagalvojus kad tai pries penkiolika metu gaminta gamykline aparatura...

StandartinėParašytas: 02 Gru 2006, 10:38 

pas mane gale koklonkes yra ir aukstu ir vidutiniu ir laidai opajungti, bet negroja.man idomu gal ten galima sutrumpint tuos laidus ir paleist be to "daikto"

StandartinėParašytas: 02 Gru 2006, 18:15 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2006.11.09
Amžius:
43
Automobiliai:
E32 735iA limo 86m"
E28 525e limo 85"
E34 520 touring 93"
E39 528iA touring 98"
ex E32 750 il limo 90m"
geriau viska originala sudek.be stipro negros nes i ji ateina tik du laidai.po to jis pats paskirsto priekiui galui.prie mago sono turetu but faderio reguliatorius.ner ten sunku atsiskt viska .laidai visi skirtingu spalvu :D

StandartinėParašytas: 02 Gru 2006, 18:18 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 750
zinau kur stipras yra. pm jei ka.

StandartinėParašytas: 02 Gru 2006, 18:49 

niekas ten nieko nepaskirsto.jei taip butu tai be stipriako ir prieki negrotu o cia groja.ir tiesa kaip gali but tik dvi poros laidu, kaip as suprantu turetu dvi poros ateina dvi iseina, o cia tik dvi poros ir beto varza rodo 4 omai, kaip tik kalonkiu, tin nebadziau paduot signalo i tuos laidus,l bet 90proc , kad ten i kalonkes nueina, o man trukstya tu galu kur nuo mago ateina

StandartinėParašytas: 03 Gru 2006, 00:11 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.14
Automobiliai:
siaip tai kolonkiu laidai yra susukti tarpusavyje.Du melini ir du geltoni.Ir jie is mago eina i gala ta prasme stiprekas stovi bagazinej prie kairio sparno tai va is mago tie laidai eina i stipreka o is stipreko atgal i salona link kolonkiu.Perjungti juos galima po galine sedyne.Bet reikia atsikasti kurie ateina is mago o kurie ateina is bagazines. Manau paprasciau bus nuo mago i kolonkes kitus laidus atvesti.

StandartinėParašytas: 03 Gru 2006, 09:42 

va cia jau zmogus suprato ko klausiau, o tai ka ten sekt po sedyne bus tik dvi poros melynu ir geltonu,aisku tik idomu kurioj "gysloj" jie bus, o kitos poros bus bagazinej, tos kur su varza, tai automatiskai i kolonkes eina.Nu siain as ten pasiknisiu.Pakelsiu sedyne ir ziuresiu, kur signalas ateina is mago.Man tik keista kad bagazinej tik tos dvi poros laidu.

StandartinėParašytas: 03 Gru 2006, 10:38 

prie to pacio , gal kas bandet i E38 bagazine suba deti ? cia su vienu kalbejau , sako nieko nesigirdi tipo reikia galinej palangej skyles durt kad garsas iseitu i salona, tipo pas simiorus tarp salono ir bagazines labai gera garso izoliacija

StandartinėParašytas: 03 Gru 2006, 13:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.14
Automobiliai:
Ramunasklp rašė:
prie to pacio , gal kas bandet i E38 bagazine suba deti ? cia su vienu kalbejau , sako nieko nesigirdi tipo reikia galinej palangej skyles durt kad garsas iseitu i salona, tipo pas simiorus tarp salono ir bagazines labai gera garso izoliacija
Nezinau draugelis isidejes i E38 basavyka 2x1000w ir monoblokas 1800w nu tai man biskeli ten jau perziauru.( beto basavyko deze jam mazino autogarse nes originali deze netilpo i bagaznika.)

StandartinėParašytas: 03 Gru 2006, 15:16 

paulius77 rašė:
Ramunasklp rašė:
Nezinau draugelis isidejes i E38 basavyka 2x1000w ir monoblokas 1800w nu tai man biskeli ten jau perziauru.( beto basavyko deze jam mazino autogarse nes originali deze netilpo i bagaznika.)
tai aisku kad turejo girdetis jei subas tokio dydzio kad i bagaznika vos telpa

StandartinėParašytas: 03 Gru 2006, 16:17 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.14
Automobiliai:
Ramunasklp rašė:
paulius77 rašė:
Ramunasklp rašė:
tai aisku kad turejo girdetis jei subas tokio dydzio kad i bagaznika vos telpa
Nu kaip vos telpa jis bovo perplatus o i ilgi tai mazdaug iki tos vietos kur palange baigiasi.O istikruju manau kad idek 1000w ir bus per akis.Kaip pas mane E32.Nemanau kad ten labai didelis garso izoliacijos skirtumas tarp E32 ir E38.Nors pas mane per viduri tos skardos ir vatos nera kur galinis porankis.Sako irgi daug ka duoda.O siaip tai esu girdejes kad kazka ten su palangem daro tik tiksliai nezinau ka gal kokias skyles :roll: :roll:

StandartinėParašytas: 03 Gru 2006, 16:21 

jo tipo daro tokias 2 skylias kokiu 10cm. skersmens

StandartinėParašytas: 03 Gru 2006, 21:49 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2005.01.21
Amžius:
41
Automobiliai:
E32 750
o kur gamykliskai montuojamas ekvalaizeris?

ir dar. ar ta hi-fi, na ta rimtesnes aparaturos pravodke vientisa? ta prasme pas mane isdraskyta, turbut su stiprintuvu dali pasieme, suradau masina su neislupineta aparatura, ir uzsisakiau pravodke kad visa nuimtu..
tai ir norejau suzinot, ar ta pravodke vientisa? ar nebus dar ji is daliu susidaro?

kaip ji eina? is magelio i stiprintuva, ir tada i visas kolones gryzta, ar kaip?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 65 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2, 3, 4, 5  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery