Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 17 Lap 2024, 13:39

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 06 Lap 2006, 09:37 

Sveiki savaitgali keičiau padangas ir meistras pastebėjo kad mano mašinai E36 galinės abi spiruoklės nutrūkę bei vienos pusės amortiko apsauginė guma pasibaigus, gal kam teko tokius dalykus keisti kokias spiruokles geriau dėti kokios kainos?

StandartinėParašytas: 06 Lap 2006, 09:47 

nusiperki dvi vienodas spiruokles is sroto ir pasikeisti gali patc, tereiakia nuimti rata is atsukti apatini amortiko varsta ir nesunkiai issijama papaudus baliki i apacia.

StandartinėParašytas: 06 Lap 2006, 09:50 

O spiruokles iš šroto apsimoka gali ir tos ne už ilgo pareiti?

StandartinėParašytas: 06 Lap 2006, 10:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Klubo Prezidiumo Narys
Klubo Prezidiumo Narys
Vartotojo avataras
Registracija:
2006.04.06
Amžius:
50
Automobiliai:
E46 320D 03'
E36 328 M52 95'
ex E36 320 92;
ex E30 318 86
viewtopic.php?t=9380&highlight=suplex

StandartinėParašytas: 06 Lap 2006, 21:13 

Praeita savaite nuvaziavau i Detalita pasiderejes nusipirkau 2 po 100lt. Susudejau.Ir masina normaliam aukstyje stovi ir posukiuose geriau. Aishku jei siandien zmonele parvarys sveika mano auto :twisted:

StandartinėParašytas: 07 Lap 2006, 09:16 

Naujas pirkai?

StandartinėParašytas: 07 Lap 2006, 10:28 

Sorry Dalaidoj naujas pirkau bo Kauno srotai po 60 prase ir niekur nebuvo.Plius is patirties senu spyruokliu nesiryzau.. :twisted:

StandartinėParašytas: 07 Lap 2006, 10:29 

Beja o kaip pagal variklį jei gausiu šrote tarkim nuo 2l o pas mane 1,8 ar tinka jos? Nes parduotuvėse pvz naujom klausia koks motoras.

StandartinėParašytas: 07 Lap 2006, 10:42 

Parduotuvej klausia kubaturos nes yra gamykliskai paskaiciuota kokios turi but.Ir manes klause tai pajamiau standarta kuri nurodo BMW.O kai keiciau tai viena tokia buvo kita tokia tai ir vazinejau kaip su traktorium.Manau puse tokiu-sleivu kreivu ir su isvirtusiais ratais.Bele 225 but :P Chuliganui ta pati buvau padares tai po siai dienai dar tas lavonelis buves mano Kaune vazineja,bet ratai tikrai neisvirte ir nesusedes.Aisku kiekvienam savo nuomone ir kiek kas gali bei nusiteikes investuot isavo ratus :wink:

StandartinėParašytas: 07 Lap 2006, 11:16 

Pigiai gavai , o aš į autoaibę panevežyje paskambinau už vieną 250 nori. Tai nelabai pigiai gaunasi žiūriu spiruokles pasikeisti.

StandartinėParašytas: 07 Lap 2006, 11:34 

Nezinau kaip Panevezyje, bet cia tai 120lt viena be nuolaidu, plius vokiska.Pasikalbejom apsikeitem vizitinem ir labai maloniai kazkoks Benas padare nuolaida. Tai jauciuosi tikrai nenuskriaustas. :lol:

StandartinėParašytas: 07 Lap 2006, 12:44 

Na jau nusipirkau nenaujas spiruokles. Dabar tik klausimas kaip gumas apsaugines amortikų pakeisti.

StandartinėParašytas: 07 Lap 2006, 16:10 

Na cia tai tikrai elementaru. Kaip sakant TYLIAI.

StandartinėParašytas: 07 Lap 2006, 16:20 

Na kaip čia pasakius amortizatorių kelti lauk matyt reikės.

StandartinėParašytas: 08 Lap 2006, 12:28 

Kad pakeisti tas spiruokles reikia keltuvo? Ar galima su dankratu pasikėlus mašiną ir pasikišus ką nors atlikti šiuos darbus. Ar čia servize ant keltuvo geriau. Kaip kas darot kokie raktai reikalingi keliolikos?

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 16 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: