Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 02 Gru 2024, 17:38

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E34 modelio problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 05 Lap 2006, 07:45 

Pas mane irgi buvo tokia problema su sekvencine duju iranga. Klaipedoje niekas nesuprato gerai kad man pasiule nuvaziuoti i Silute tokia Junikada ir sutvarke.Pasirodo reikia pasijungus kompa liesinti dujas saltam varikliui kai pereina is bedzo idujas ir tuo metu duju temperatura is po reduktoriaus buna nuo 0 iki 10. Dujininkai pasijunge kompa mato tas temperaturas, bet gali buti ir atvirksciai gali reiketi ir riebinti ,bet tose temperaturose. Visas nepatogumas ,kad reikia palikti auto keliom dienom ,nes ta galima daryti tik su saltu varikliu, kazka pakoregavo ir reikia laukti kol atsals. Man visas tas reikalas utruko 2 dienas ir problemu neliko.

StandartinėParašytas: 05 Lap 2006, 12:06 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Registracija:
2004.09.15
Amžius:
42
Automobiliai:
E28 M535i DC71
Temos autoriui siulau pasikeisti temos pavadinima is 'BMW 5 serijos problemos' i 'BMW su sekvencine duju iraga problemos' :roll: Nes esu tik vienetas is forumieciu, manes tokios temos nedomina, bet turejau ilisti ir perskaityti :oops: Taip kad manau ne vienas as toks apmautas esu :lol:

Tik prasom nepykti del mano komentaro :) Dekui uz supratinguma :wink:

StandartinėParašytas: 05 Lap 2006, 12:09 

pas mane 4 kartos dojos jokiu bedu, tik termostata pasikeist reikia :lol:

StandartinėParašytas: 05 Lap 2006, 15:58 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.11.03
Automobiliai:
E34 M50TU 94' Touring
Laurius rašė:
Sveiki, Gal ka susidūrėt su tokia problema. Automobilis BMW 520, 93 m., E34, plyta...IV kartos dujos. Ant dujų važiuoja puikiai, viskas gerai, tik jei lauke šalta, tai šilstant varikliui, kai jau persijungia dujos, dažnokai sankryzoje sustojus pulsuoja ar net užgesta, o užšilus iki reikiamos temperatūros, viskas OK, kai ateina pavasaris, kai lauke daugiau nei +8, šita problema tip pat dingsta. Ant benzo dirba gerai laisvomis apsukomis, tačiau nepriima gazo, apsukos krenta spaudžiant gazą, mašina dūsta netraukia, šaudo kolektoriuje. Beje, sistema Siemens, ne Boch, šrote bandžiau pakeist oro srauto matuokli, ipurskimo kompa - tas pats, bet juk nėra garantijos, kad jie šrote buvo geri. Ar gali buti lamdazondas??? Šiaip vienas man pasirodęs nerimtas elektrikas tikrino, sakė, jo manymu, zondas veikia. Tai kas čia gali būti? Beje, sanaudos irgi didelės - apie 16-17 litrų mieste dujų.. Pas dujininkus buvau, išmetimas idealus. Nelabai kreipiau dėmesio, nes su dujom važiuojant kaip ir nereikia to benzo, kad veiktu gerai, bet vistiek norisi susitvarkyt... be to, sanaudos....

Gali būti sugedęs dujų simuliatorius. o tai galima patikrinti taip: užvedi ant benzo, pasildai truputį, perjungi ant dujų ir atjungi simuliatorių nuo fiškės, jei problema dingsta- kaltas jis, jei ne, ne jis :) gali kompai pjautis, ne tokius duomenis siųst.pas mane ant benzo absoliučiai nevalindavo, ant dujų ledas. Nuvažiavau pas elektrikus, tai pasirodo reikėjo du laidžiukus kažkuriam kompe sujungt, kad kiekvieną kartą užgesinus variklį ir po to iš naujo vedant variklis pats susireguliuotų degimą, o ne veiktų pagal paskutin į ciklą. nes kai užgesini ant dujų benzino ciklas lygus apvaliam nuliui, todėl variklis ir dirba vos vos.

StandartinėParašytas: 07 Lap 2006, 13:08 

tai va... pas tacius man duju yranga vietiniai meistriukai...pamirso pakeisti zvekes is dvieju kontaktu i viena..... per sia klaida sovus dujom... isnese oro srauto matuokle visa lauk... :( tad db reik keist ja... o nepaslaptis 2.5i matuokle velniskai sunku yra gauti :( gal kas galetu padeti?:)
va gruodzio 1d.,varyti i degnostika reik o sklendes neturiu..... :(
ir siaip gal kas zinot kur galima butu amortizatorius nupirkti?

StandartinėParašytas: 07 Lap 2006, 13:30 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.30
Amžius:
46
Gintaras rašė:
tai va... pas tacius man duju yranga vietiniai meistriukai...pamirso pakeisti zvekes is dvieju kontaktu i viena..... per sia klaida sovus dujom... isnese oro srauto matuokle visa lauk... :( tad db reik keist ja... o nepaslaptis 2.5i matuokle velniskai sunku yra gauti :( gal kas galetu padeti?:)
va gruodzio 1d.,varyti i degnostika reik o sklendes neturiu..... :(
ir siaip gal kas zinot kur galima butu amortizatorius nupirkti?

nusisnekejai visiskai :lol: .. zvakes turi buti tokios, kokias numato gamintojas ir nereikia vel pradeti pasakas apie dujoms sukurtas zvakes, kurios yra paskutinis s...., ir suvis ivyko del netvarkingos elektros dalies, tai gali buti laidai, babinos, paskirstytojas, ar paprasciausia zvakes (neaisku, koks pas tave variklis, bet bent jau aisku, kad dujos ne sekvencines, o tai labai blogai), bet tai nereiskia, kad jas reikia keisti i vieno kontakto.....
o amortizatorius labai sunku gauti, niekur nebuna pirkti, nes Lietuvoje nebera automobiliu detaliu parduotuviu, bet lyg ir maciau paskutini karta Cili picoje pardavinejo :lol:

StandartinėParašytas: 07 Lap 2006, 13:35 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.03.30
Amžius:
46
BMW.SauberF1Team rašė:
Temos autoriui siulau pasikeisti temos pavadinima is 'BMW 5 serijos problemos' i 'BMW su sekvencine duju iraga problemos' :roll: Nes esu tik vienetas is forumieciu, manes tokios temos nedomina, bet turejau ilisti ir perskaityti :oops: Taip kad manau ne vienas as toks apmautas esu :lol: Tik prasom nepykti del mano komentaro :) Dekui uz supratinguma :wink:

tai, kad cia labai sena tema, jau ir tos masinos seniai nebeturiu :lol: , tada dar buvau naujokas forume ir zinoma pavadinimas nebuvo ju labai tikslus, pakeisciau ji aisku, bet, kad juk negalima jau pakeist, nebent moderatorius tai gali padaryti kiek zinau...

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į Ankstesnis  1, 2

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į:  
Part of BMW Club Lithuania | Also visit BMW Club Gallery