Lietuvos BMW Klubas

Lietuvos BMW Klubo Forumas

Dabar yra 19 Lap 2024, 17:41

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Forumo taisyklės

Čia aptariamos tik E36 modelių problemos, visa kita informacija bus be perspėjimo trinama.
Kuriant temas būtina nurodytį kėbulo koda laužtiniuose skliaustuose [], bei aiškiai įvardinti problemą temos pavadinime.

Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas
Autorius Žinutė
StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 11:59 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.08
Automobiliai:
E39, Ex E30
Nikas:
Karaya
Sveiki bendraminciai,
kolege kreipesi i mane pagalbos. O as geriausiai zinau tai, kad pirmiausia reikia pasitarti su bendraminciais - forumieciais :wink: .
Problema (neaiskumas) yra del e-36 paneles apsvietimo. Kas jame turi sviesti ijungus sviesas? Kiek ziurejau, pas ja sviecia tik pats skydelis. Ir tai - " ne uch ty". Visiskai neapsviesti peciuko reguliatoriai (ratukai), pridegejas (cigar.), sviesu jungiklis... Taip ir turi but? Jei ne - kame gali buti problemos? Saugiklis (-ai), lemputes?

StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 12:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.24
Amžius:
42
BMW Power rašė:
Sveiki bendraminciai,
kolege kreipesi i mane pagalbos. O as geriausiai zinau tai, kad pirmiausia reikia pasitarti su bendraminciais - forumieciais :wink: .
Problema (neaiskumas) yra del e-36 paneles apsvietimo. Kas jame turi sviesti ijungus sviesas? Kiek ziurejau, pas ja sviecia tik pats skydelis. Ir tai - " ne uch ty". Visiskai neapsviesti peciuko reguliatoriai (ratukai), pridegejas (cigar.), sviesu jungiklis... Taip ir turi but? Jei ne - kame gali buti problemos? Saugiklis (-ai), lemputes?

Daug esu mates E36, kur nesviecia sviesu jungikliai. Ten turbut lemputes nekokios sudetos :D Siaip tai cia greiciau ne saugikliu kalte, o paciu lempuciu.

StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 12:06 

pas mane tas pats buvo, pakeiciau lemputes ir viskas dabar ok.

StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 12:32 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.08
Automobiliai:
E39, Ex E30
Nikas:
Karaya
jovis rašė:
pas mane tas pats buvo, pakeiciau lemputes ir viskas dabar ok.

O kur, kaip jos keiciamos :roll:?

StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 13:42 

seip ten kur reguliatoriai silumos sukami, tai tiesiog reik paimt uz ju (tu dideliu skamu) ir patraukt i save tade nusiima rankeneles, o po jom varztukai.kitos dalys kurios turi sviest issiima su stalciukais, jei laikrodis mechaninis jis ir graziai issima.Nzn kiek originalios tos lemputes kainuoja, bet pvz as savo langu nuleidejus kurie nesviete pats pasidariau, i mygtukus sukisa po sviesdiodi su varza :idea: . Zinau kad to rodyklinio laikrodzio apsvietimo lempa krastoj apie 5lt kainuoja. Sekmes ;)

StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 13:45 

nezinau kiek krastoj, bet autoaibeje po 2lt visom mokejau

StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 14:23 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.08
Automobiliai:
E39, Ex E30
Nikas:
Karaya
ačiū visiems uz pagalba :wink: . Laikrodis mechaninis. Bandysiu pasiziureti, kas ten darosi su tom lemputem :-s.

StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 14:40 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.13
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 330CI 04
jungykliuose ir vejelio rankinelese, dedasi tokios lemputes kurios yra su tokiu kistuku ( fiske), tokiu lempuciu as ieskojau visoje klp ir vienoje vietoje teradau, kaina labai pradziuginu :) man reikejo 3 lempuciu, o vienos lemputes kaina 20LT :)
kur peciukas reguliuojasi tai ten nieko nereikia ardyti, per mago skyle ikisk ranka ir istrauksi ta lempute. Sviesu jungykliu leputems pakeisti tai teks traukt visa spidometra.
Pries pora savaiciu dariau visus siuos ardimus.

StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 14:46 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.08
Automobiliai:
E39, Ex E30
Nikas:
Karaya
Arejas rašė:
jungykliuose ir vejelio rankinelese, dedasi tokios lemputes kurios yra su tokiu kistuku ( fiske), tokiu lempuciu as ieskojau visoje klp ir vienoje vietoje teradau, kaina labai pradziuginu :) man reikejo 3 lempuciu, o vienos lemputes kaina 20LT :)
kur peciukas reguliuojasi tai ten nieko nereikia ardyti, per mago skyle ikisk ranka ir istrauksi ta lempute. Sviesu jungykliu leputems pakeisti tai teks traukt visa spidometra.Pries pora savaiciu dariau visus siuos ardimus.

Ojej.... #-o .

StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 14:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.13
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 330CI 04
priedum dar vaira reik nuimt.
bet priestai akomus atjunk, nes paskui dega Oro pagalves lempute.

StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 15:04 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.08
Automobiliai:
E39, Ex E30
Nikas:
Karaya
Arejas rašė:
priedum dar vaira reik nuimt.
bet priestai akomus atjunk, nes paskui dega Oro pagalves lempute.

Ojej ojej... #-o #-o. Itariu, teks jai vazineti apgraibom.... :|

StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 15:39 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.07
Amžius:
41
Arejas rašė:
kur peciukas reguliuojasi tai ten nieko nereikia ardyti, per mago skyle ikisk ranka ir istrauksi ta lempute. Sviesu jungykliu leputems pakeisti tai teks traukt visa spidometra.
Pries pora savaiciu dariau visus siuos ardimus.

nesupratau??? 20lt? taigi po lita kainuoja, nu 2lt gali kainuoti, jei kokiam Rimi perki.

StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 16:42 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.09.13
Amžius:
41
Automobiliai:
E46 330CI 04
tos lemputes yra su tokiais plasmasiukais todel tiek ir kainuoja ( yra tokiu pat bet be tu plasmasiuku ir kainuoja 1Lt bet jos netinka)
O paciame spidometre tai taip dedasi tokios paprastos stikline lempute su dviem useliais tai, jas keiciau, kainavo po 1.5Lt
Na bent tai jau taip pas mane Compake taip yra, bet ir sedanuose tokie pat jungikliai bei paciuko rankeneles tokios pat.

StandartinėParašytas: 02 Lap 2006, 16:53 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2006.02.07
Amžius:
41
nu var vienas sedanu pranasumas :) juokauju, nepyk :)

StandartinėParašytas: 13 Lap 2006, 17:51 
Atsijungęs
 Aprašymas  

Vartotojo avataras
Registracija:
2004.12.08
Automobiliai:
E39, Ex E30
Nikas:
Karaya
Taigi, padariau kaip buvo sakyta: nuėmiau pečiuko reguliatorius, atsukau du varžtelius ir nuėmiau pečiuko panelę. Ten aptikau perdegusią lemputę. Bet kaip aš bebandžiau ją išimti - nu nė per kur :?. Neišsitraukia niekaip. Ryžtingiau bijojau ką nors daryt. Tuo labiau, svetimam auto. Kaip ji išsiima :roll: ? Paprastai išsitraukia ar reikia dar ka nors ardyti? Būčiau dėkingas už info.

Rodyti paskutinius pranešimus:  Rūšiuoti pagal  
Naujos temos kūrimas Atsakyti į temą  [ 22 pranešimai(ų) ]  Eiti į 1, 2  Kitas

Visos datos yra UTC + 2 valandos [ DST ]

Dabar prisijungę

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra

Jūs negalite kurti naujų temų šiame forume
Jūs negalite atsakinėti į temas šiame forume
Jūs negalite redaguoti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite trinti savo pranešimų šiame forume
Jūs negalite prikabinti failų šiame forume

Ieškoti:
Pereiti į: